Wpisy 4 055 965 – 4 056 064
7 stycznia 2021 22:40 → 7 stycznia 2021 23:59, 100 wpisów
Ty też jak wygrywasz to się nie loguj, a jak przegrywasz, to napisz o tym ... i będziesz miał większą wiarygodność wśród innych, a to jest nie do przecenienia
Może zadzwonię do Pana w przyszły czwartek po 16:00, bo to pisanie jest pożywką dla trolli
Pasko
a może załóż podstronę na hasło dla watykanisty i jego ogólnopolskiej kompanii
w końcu, jeśli mają problem
inaczej złapać kontakt
i niech w końcu rozwalą tego teesa
a może załóż podstronę na hasło dla watykanisty i jego ogólnopolskiej kompanii
w końcu, jeśli mają problem
inaczej złapać kontakt
i niech w końcu rozwalą tego teesa
Może - jeśli wolno, niech Pan wyznaczy termin rozmowy.Zadzwonie do Pana.To nie miejsce na wymianę informacji .
@4 055 970: ja mam 20 lat tą stronę ... setki telefonów, nie zaskoczy mnie Pan
Chętnie zlapslbym kontakt z Watykanista, bo to inteligentny gość, który niektórym stanął w gardle
Pasko Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
to jest bardziej wmawianie mi że kogoś znam, bo jakbym znał to bym o tym wiedział. Natomiast jeśli chodzi o nicki to wszyscy dla mnie są anonimowi.
Koniec buszowania na dzisiaj.
"znam" kilkaset osób łącznie może .... i żadna nie ma "pięknych wyników"
mp dziala na zasadzie etoro i copytraidingu
jak znajdziesz dobrego typera to mozesz zarabiac razem z nim
jak znajdziesz dobrego typera to mozesz zarabiac razem z nim
Forsami
Nie wiem, podpowiedz - na którym boku można bezpiecznie się położyć ? Bo mnie trochę męczy
Nie wiem, podpowiedz - na którym boku można bezpiecznie się położyć ? Bo mnie trochę męczy
Proszę nie ciągnąc za język bo Panu podam.Do dzisiaj Pan nie przesłał należnej premii przed zmianą regulaminu , który tak często, i bez uprzedzenia Pan zmienia .
@4 055 990: a o to chodzi. Zaskoczę chyba, ale nie wręczam własnoręcznie tych nagród. Tak, że tych świetnych typerów mogli poznać najwyżej ich listonosze.
Myślę , że raczej na którym poldupku, bo na leżąco nie piszesz .
A ileż walczył gość o nagrodę, której nie otrzymał przed zmianą regulaminu , a potem ją otrzymał z nawiązką ?
@4 055 990: regulamin Ligi typujących został zmieniony raz chyba po 7 latach
@4 055 988: takiego dnia jak dzisiaj dawno nie miałem to nic że szóstki w Lotto Kumulacja nie wygrałem Ale to co się uśmiałem jak te cuda czytam i czytałem..dla takich dni warto żyć nawet kołchoz nie straszny
@4 055 993: to jest niestety powód dla którego nie ma nagród. Jestem nieczasowy strasznie, a zdalnie nie mogę tego robić
A wczoraj przed północą uniemożliwił Pan pisanie nowym pirtalowiczom bez uprzedzenia .
odkąd jest covid jest jeszcze trudniej, wliczając w to godziny dla seniorów
cały czas coś ostatnio usprawniam faktycznie, czasami pochopnie coś testuję może
Dobranoc Panu, nie zabieram czasu.Z zainteresowaniem czytałem Pańskie statystyki dot.zgonow, chorób , w tym covid.Moze znajdzie Pan jeszcze trochę czasu na pisanie statystyki chorych psychicznie i dzieci z różnymi chorobami.Nie wypada się chwalić, ale się pomaga
Panie Januszu , o ile nie są fałszowane , jak np.statystyka przestępczości , czy klasyfikacji chorób,i przyczyn zgonów
Zdumiewasz mnie nieustannie
Pasko,
bez litości - potrafisz zbanować,
ktoś wstawia niby czyjeś zdjęcie - nie reagujesz
i tłumaczysz się dziwolągowi
Pasko,
bez litości - potrafisz zbanować,
ktoś wstawia niby czyjeś zdjęcie - nie reagujesz
i tłumaczysz się dziwolągowi
przyczyna zgonów to fakt, dla mnie totalnie nie do złapania i możliwości manipulacji ogromne ... bo jak się łączy tyle chorób nie raz to jak stwierdzić co jest przyczyną tak naprawdę ... może po prostu że ktoś do tego wszystkiego po prostu się dobrze nie wyspał
natomiast już statystyka zgonów ogólna ... no tutaj to ciężko zmanipulować, to czy ktoś zmarł czy nie, to już łatwo orzeknąć
Widzę,że tu niektórzy nie doceniają bogactwa języka polskiego
@4 056 016: Wulkan jeśli faktycznie przyciągasz tu tyle osób na multipasko i reklamujesz mnie cały czas u ludzi, to może powinienem faktycznie z Tobą
Gdy swego czasu ktoś pisał o wspaniałym prof.Janie Miodku, czy noblistce Oldze Tokarczuk , to był krytykowany .
Tylko nie wiadomo, kiedy siostra oddziałowa może zabronić kontaktu ze światem
Popatrz jak wieje wiatr
Życia się splatają
Popatrz dokąd idzie świat
A ON dolę nam rozdaje
Błazen gdzieś w rogu
Śmieje się bezgłośnie
Błazen gdzieś tam w rogu
....choroba wciąż rośnie
.... w naszych duszach
Popatrz słońce już zachodzi
Życia to już zmierzch
ON zakłady swoje robi
Z istnień czyni grę
Wszystko jest możliwe
We wszystko już wierzę
Proste wyjaśnienie
dla zła na tym świecie
... i w naszych duszach
... w naszych duszach
Zejdź w nędzę
To zawsze jest ON
To ON trzyma Cię tam
Schyl głowę, ja przed sobą widzę
Światło i cień
Który biec Ci każe
Ucisz się, za dużo mówisz
Opłać go
Patrz na to, jak o wolność walczysz
I tak jesteś niczym
Za to. że żyjemy musimy Mu placić
Czy zmiana jakaś nie byłaby miła?
Pozbyć się tego łańcuchem przykucia
Me życie tylko dla mnie jest teraz
Lecz to jest życie
Opłać GO
Opłać Go
Opłać Go
Miałem coś napisać, niech to zrobi kto inny.Wmawiano Bolo22, że to ja i ze sobą pisze.Wnawiano innej osobie ( kobiecie ), że to Watykanista .Zamieściła fotkę trolla , została zablokowana , troll też , który został odblokowany, i nadal mści , jątrzy .
Naj wyraźniej ktoś chce tutaj zabłysnąć wpisami i o 24, zająć pierwsze miejsce, porażka,
Jchojnacki, popatrz na wpisy tygodniowe , miesięczne i za ostatni rok .Są dostępne.Zmirnisz zdanie.
Bolo22, od dawna piszą, że Ty to ja .Przecież Admin ma nasze IP, i w tej chwili może rozwijać wątpliwości .
?
Zamieściła fotkę kogoś, kto na innej stronie, ma nick, taki, jak ja tu
i mam wrażenie, że gdyby tamten ktoś o tym wiedział i gdyby tylko chciał - mógłby narobić komuś problemów
Zamieściła fotkę kogoś, kto na innej stronie, ma nick, taki, jak ja tu
i mam wrażenie, że gdyby tamten ktoś o tym wiedział i gdyby tylko chciał - mógłby narobić komuś problemów
Wulkan tu jest forum o graniu,a nie o staniu
Z tego co wiem to emerytka yak napewno powiedziala a puzniej jeszcze sie zucala
Jaja jak berety tylko Pasko jeszcze nie wie ale coś zaczyna rozumieć
W gierce MONETKI padła przed chwilą wygrana 2 002 zł przy stawce 2 zł. Szczegóły
Jchojnacki, przecież tutaj roxmawia się też o: remontach, budownictwie , gotowaniu, i innych rzeczach .Tego nie zabronisz, ale tego nie widzisz .
No ja też druga po pracy a co gorsza muszę wstać rano chyba tyle dobranoc
johno no, nieźle płatne, jak na takie - "urodzinowe" liczby...
@4 056 017: Pierwszy raz spotkałam się z takim określeniem dlatego też zwróciłam uwagę. Ja nasz język szczególnie umiłowałam - jest piękny
J.Polski jest przebogaty
Zapewne dlatego mamy tylu wybitnych poetów
Zapewne dlatego mamy tylu wybitnych poetów