Wpisy 4 054 636 – 4 054 735
6 stycznia 2021 16:53 → 6 stycznia 2021 18:13, 100 wpisów
@4 054 634: Co to za pytanie ?
Jakie znowu seniorki ?
Anreas zapamiętaj sobie do końca życie
Nigdy nie mam zamiaru nikogo oskubać
Jakie znowu seniorki ?
Anreas zapamiętaj sobie do końca życie
Nigdy nie mam zamiaru nikogo oskubać
@4 054 622: dobrze by było gdyby to była tylko dziecinada
warto zwrócić uwagę, jak takie przypadki /samotność brak zrozumienia w realu ?/ organizują sobie grupę podobnych do siebie - kto z kim pisze
warto zwrócić uwagę, jak takie przypadki /samotność brak zrozumienia w realu ?/ organizują sobie grupę podobnych do siebie - kto z kim pisze
Przejezyczenie zarobic
Owsiakowi przeszkadzają, a do Torunia pod choinkę dali z budzetu państwa 60 milionów zł.Ludzie robią zrzutki na chore dzieci , a tam ładuje się pieniądze podatnika .

Andreas Ciebie mogę oskubać z piórek i tylko to zrobię dla Ciebie
A jeszcze jedno mogę zrobić żebyś był zadowolony - podać Ci liczby abyś mógł wygrać
A jeszcze jedno mogę zrobić żebyś był zadowolony - podać Ci liczby abyś mógł wygrać
Mamy Trzech Króli na MP--Kamłyn77,Wulkan,Bolo22
Seba mnie żoncia skubie już od paru Lat
Andreas3864 Wstąpił w Ciebie diabeł ?
Andreas3864 Czyli jesteś skubany ?
Wulkan jak pokazujesz wyslane kupony to tak zeby bylo date widac losowania
Możesz walić w mój nick ile chcesz, ale inne wymienione pozostaw w spokoju .Miłego wieczoru, wysokich wygranych, dobrego samopoczucia od babci Kunegundy.
@4 054 647: Wulkan A ja też mogę ?
Sebastian, może nie Diabeł , bo on jest moim kolegą , a ten kusi tylko takich , którzy są pożyteczni.
To są fakty-niezaprzeczalne zdradzaja ci te same nawyki chociaz widze zmiany na +
Boz eco tu za ludzie sa rece opadaja. Jeden mowi ze wygrywa a skana ma problem dac , drugi pokazuje ile to nie wyslal a daty nie widac Brak slow
damian -bo to jest sciema,operuje starymi kuponami
@4 054 652: Ja wygrałem o 14.00 3/5 wierzysz?
Nie pisałem bo takie wygrane to resztówki i szkoda na to czata
Nie pisałem bo takie wygrane to resztówki i szkoda na to czata
Wojtt
Wojtt czekamy na Twoją 5 w Mini
Każda zona skubie męza finansowo
Andreas3864 nie każda uwierz mi nie każda
Bolo22 3 z 10 to nie ma wygranej dlatego nikt takich skanów nie chce oglądać
Ja tylko wierze jak cos widac czarno na bialym. Czyli jak jest widoczna data losowania i skan wygranej. Bo pisac to mozna duzo a jesli ktos ma problem zeby to udowodnic to znaczy ze sciemnia innego wytlumaczenia nie ma na to. Jakos ja nie mam problemu z wklejaniem kuponow lub jak cos wygram.
Seba łozysz na dom-to jak to sie nazywa-wspólne gospodarstwo domowe
Wojtt zagrałem dziś systemem w Mini i zobaczymy jak wygram minimum 4 to zagram systemem 9 liczb
Kolega kupił mi kilka zakładów multi w Stalowej Woli jedzie właśnie z Gorzyc .
Seba. Ja to 8 bete gral ewentu bo polowe taniej a tylko 1 liczba mniej i az jedna
Bolo22 zaraz popatrzę ile się płaci za system w Mini
@4 054 678: za 9 liczb prawie 190zl a 8 liczb 84zl .jak sie nie myle
Bolo22, nie kupuj na wsiach , kup w centrum miasta na Wałowej pod filarami.
To gramy systemem 8 liczb
Dziś środa
Jest, jasne , że jest , chociaż kiedyś wpadła mi wygrana będąc przejazdem w Starej Błotnicy .To w Keno.
Witam!!!
Co tam u Was???
6-ciu Króli dowiozło złto,kadzidło i mirrę?
Co tam u Was???
6-ciu Króli dowiozło złto,kadzidło i mirrę?
Dzisiaj kolega ma urodziny , ale nie mogę być u niego z powodu kwarantanny , na której on jest właśnie
Gonzaga witaj
To jak wygram 4 w Mini zagram system 8 liczb
Johno
Na trafił bo nie miałem pomysłu na tak mało liczb
W Mini nie biorę pod uwagę liczb :
5,8,11,14,19,23,32,40
bo się powtarzają w wielu chybikach
5,8,11,14,19,23,32,40
bo się powtarzają w wielu chybikach
W Multi bardzo rzadko gram z maszyny
@4 054 703: Jedną z tych mam
Patrzę i widzę że jest tu osoba która cały czas nas czyta co piszemy
@4 054 708: Za bardzo się tym martwisz
.Witam wszystkich i daję scan wygranej i życzę wszystkim samych 10/10.Sebastian, to świadczy o naszej popularności.Zawsze powinno się czytać dobre książki.
@4 054 709: Lepiej jak nie będę tego ujawniał
foba23
Forsami
I poco pracować tak codziennie trafić te 700 i mamy 21.000 i to bez podatku..idziesz do kolektury po wypłatę każdego dnia żyć nie umierać Oj..żeby to było takie proste jak się pisze
Wszędzie wygrywają podobno jest 20 tysięcy kolektur w Polsce a online ile..

automat walczy o trafienie 250 zl juz 180 zakladow (do 100 zakladow trafial najczesciej)
Wulkan na multipasko w dziale Wygrane -> Kolektury znajdziesz, które kolektury są szczęśliwe
Jeśli mówimy na chybil trafił, to tak, natomiast jeśli się gra na własne , nie ma znaczenia w której kolekturze się gra. Moge zagrać w Koziej Wólce trafiając główna , a na Targowej 25 , pod nosem Olgierda , nie trafisz nic.
Wczoraj niewysłana na 21,50