Wpisy 405 361 – 405 460
20 lipca 2011 15:52 → 20 lipca 2011 19:15, 100 wpisów
deki 18stego wysyłam 5/5 i weszła by dzis cala 5/5
a mam dziś 2/3 i 5/10
a mam dziś 2/3 i 5/10
noooo bo byś musiał dużo kąbinacji...ja tak nie gram..próbój jesli chcesz
kombinuj.. andromeda.. bonusik czeka
deki .. próbuj..trzymam kciuki za Wszystkich

deki .. próbuj..trzymam kciuki za Wszystkich

Dzień dobry.
Ostrzeżenie.
Uważajcie. Z południa Polski na północ przemieszczają się ogromne burzę i ulewy.
Ostrzeżenie.
Uważajcie. Z południa Polski na północ przemieszczają się ogromne burzę i ulewy.
Lublin. Warszawa. Bydgoszcz to najbardziej zagrożone miejsca
Wędrowca netowy
Już nawet słychać...
dziękuję, idę się przeparkować

Już nawet słychać...
dziękuję, idę się przeparkować

Ja nie żartuje. Ostrzegam.. . To nie są zwykle burze, to raczej nadciąga POTOP
Witam
Wedrowco umnie burza przeszła od 14god lało grzmiało do teras.Aja pszespałam się w taką pogode.
Wedrowco umnie burza przeszła od 14god lało grzmiało do teras.Aja pszespałam się w taką pogode.
Ale ja - serio - idę zaparkować ciut wyżej
tymczasem i nara i jeszcze raz - powo
prawie wszystkim
tymczasem i nara i jeszcze raz - powo
prawie wszystkim
Witam wszystkich i pozdrawiam z osobna i razem.. .
U mnie rano przechodziła burza i z dnia zrobiła się noc, lało okropnie.. .
U mnie rano przechodziła burza i z dnia zrobiła się noc, lało okropnie.. .
Witajcie
Do Lublina burza właśnie dotarła, na razie jest spokojnie

Do Lublina burza właśnie dotarła, na razie jest spokojnie

Naładujcie komórki, bo może nie być prądu.. .
wedrowco a u mnie przecieli swiatłowody i niemiałem internrtu załozyli kable awaryjne

ale roz_pie_r_ducha będzie nad wa-wa
jak w tropiku - czarno to widzę... te chmury są przerażające
jak w tropiku - czarno to widzę... te chmury są przerażająceW lublinie i okolicy będzie lało..... okropnie. Postawcie WYŻEJ samochody, bo mogą pływać.
Powiedzała mi kiedys pewna babcia ze jak na MEDARDA pada deszcz to bedzie padać przes 40 dni i to nieras już się sprawdziło.Już mineło 40 dni .
Ostrzegajcie WSZYSTKICH ZNAJOMYCH, TO NIE JEST ZWYKŁA BURZA. Ratuj się kto może!!!
Czytajcie multipasko, będę podawał aktualna pogodę.
Czytajcie multipasko, będę podawał aktualna pogodę.
Wędrowca netowy
u nas dzis z rana szalała burza i to nie mała była i znowu jest duszno pewnie bedzie powtórka jutro albo w nocy
u nas dzis z rana szalała burza i to nie mała była i znowu jest duszno pewnie bedzie powtórka jutro albo w nocyno własciwie piła az tak daleko nie jest.Milan a powiedz mi jak dojechać na dworzec pkp w pile
u mnie teraz ściągam muza i gry 

trzeba kompa wyłączyć przechodze na lapka idzie burza i to nie mala 

u mnie jeszcze ciemne chmury i bez burzy

Straszna burza przeszła. Bałagan w około pełno gałęzi. Pół domu bez prądu jednej fazy brak. Ubezpieczenie domu wyszło w maju i tak zeszło bo miałem zmienić ubezpieczyciela. Tfffffuuuuuu, tffffuuuu

Dobry wieczór 
U mnie pada, nie jakoś strasznie (odpukać) ale widzę w tv, że ostro było...

U mnie pada, nie jakoś strasznie (odpukać) ale widzę w tv, że ostro było...
u mnie też brak światła w okolicy drzewa połamane nie mówiąc o tym że zostawiłam okna pootwierane jak wychodziłam i mi się wejście od strychu przesunęło nie wiem jak dach zaczął przeciekać więc nie powiem że się nie boję bo deszcz zaczął ponownie lać
pozytywka

pozytywka
jak bedzie burza u ciebie , twój TV trzeba wyciąga kabla do antena i kabel zasilający tv

jak bedzie burza u ciebie , twój TV trzeba wyciąga kabla do antena i kabel zasilający tv

2 lata temu zepsułem wszystkie i wyrzuciłem na złom

czy ktoś z Państwa ma Cyfrę +? Działa normalnie? Bo u mnie coś się wiesza... może też przez burzę? 

Witam ponownie
Krzysio chyba są takie specjalne listwy zabezpieczające, coś mi się tak kojarzy, żeby właśnie się sprzęt nie spalił.
Ale szczegółów nie znam, tylko coś mi się o ucho obiło.
Ale szczegółów nie znam, tylko coś mi się o ucho obiło.
pozytywka
tak wiem co to listwa , ale jeszcze boję włączać , szkoda TV i kompa bedzie znowu naprawia

tak wiem co to listwa , ale jeszcze boję włączać , szkoda TV i kompa bedzie znowu naprawia

jestem elektromechanikiem