Wpisy 4 053 257 – 4 053 356
5 stycznia 2021 17:26 → 5 stycznia 2021 18:42, 100 wpisów
4 053 161.
@4 053 148: Panoramix
Czapka dla bliźniaków
dla "ETNY" i Watykanisty
@4 053 148: Panoramix
Czapka dla bliźniaków
dla "ETNY" i Watykanisty
widac mozna wygrac w Keno, ja nie daje zadnych gwarancji bo to nie ja ustalam liczby
W keno aby trafić 8z8 to trzeba njapierw włożyć x razy tyle. Albo mieć mega szczęscie.
Najlepiej to typować piątki na dużej stawce.
Najlepiej to typować piątki na dużej stawce.
Najłatwiej o dużą wygrana jest własnie na piątkach. Reszte mega trudno trafić.
nie musi ktos kupic, bo inaczej bedzie mial pelna wersje do konca
jak juz ktos bedzie posiadal, to bedzie mial pelna wersje na nieograniczony czas
O godz. 13:30 wpisałem na blogu Test na NIE do Lotto de.
@4 053 258: To za taki automat jak ma kosztować więcej jak 20 zł dam 100 zł pasuje ?
To było na TAK do Mm na godz. 14.
> 11 - 12 <
> 11 - 12 <
@4 053 269: Walduś nie stać Cię dać koledze 20 zł i sprawdzić ten program ?
@4 053 277: Angierski ale taki który w pierwszym wydaniu daje mi 10000 zł tak jak chciała Gosia.
Bo normalnie to 20 zł nie jest dużo i można dać
no to mowie dla chcacych 20zl to nie jest duzo a mozna sie troche pobawic
moge tylko powiedziec ze
5/5 wchodzi w miare czesto, oryginalnie jest ustawiony do 5/5, ryzyko zawsze ponosi gracz
5/5 wchodzi w miare czesto, oryginalnie jest ustawiony do 5/5, ryzyko zawsze ponosi gracz
@4 053 287: Żartowałem bo Gosia chciała gwarancję A w grach liczbowych nie ma żadnych gwarancji. Odrobina szczęścia i można wygrac6.
Angierski opowiedz w kilku zdaniach o tym programie. Jeśli 5/5 wchodzi dość często to mnie coś takiego interesuje
no wlasnie... to loteria, nie ma zadnej gwarancji ze jesli mi wchodzi 5/5 to komus tez odrazu wejdzie
jeżeli by istniała jakaś gwarancja w grach losowych to by one nie istniały
Dudzia witaj
@4 053 298: Zgadza się
Johno
Gwarancje wygranej ma TS. Na gierkach zarobił już 2.5MLN a One nie mają nawet miesiąca.
program ma za zadanie grac za gracza, zamiast losowo wybierac liczby
podaje typy na kolejne losowanie zmienne gorace, zmienne zimne
tworzy male systemy do 10 zakladow i wysyla sam, podlicza ktore zaklady sa wygrane
z kazdym losowaniem troche inne liczby typuje
podaje typy na kolejne losowanie zmienne gorace, zmienne zimne
tworzy male systemy do 10 zakladow i wysyla sam, podlicza ktore zaklady sa wygrane
z kazdym losowaniem troche inne liczby typuje
jest to bot, ktory praktycznie wlaczasz i zapominasz... sam podejmuje decyzje i sam wysyla najlepsze z punktu widzenia swoich statystyk liczby
@4 053 309: To trzeba grać online tak ?
albo demo, czyli bez wysylania ale tak jakbys wysylal podlicza koszty gry i wygrane
Po ostatnim trafieniu 8z8 w keno przewaliłem wszystko w 2 dni i znowu zaczynam od zera
przy zaplacie 100zl jestem w stanie napisac statystyke w Keno (jakie liczby typowac) wedlug wlasnych zasad
Jakbym trfił realnie to oczywiscie tylko z 10% bym preznaczył na dalszą gre
ale wedlug mnie gorace zmienne wystarcza (one dosyc dobrze typuja)
chyba ze jeszcze ktos chce ze statystyka macierzowa, ona ciut lepiej typuje
chyba ze jeszcze ktos chce ze statystyka macierzowa, ona ciut lepiej typuje
chyba ze ktos chce kupic strone typowania.5v.pl
tutaj cena jest wyzsza bo caly wklad jest warty okolo 1500zl (tak po kosztach)
tutaj cena jest wyzsza bo caly wklad jest warty okolo 1500zl (tak po kosztach)
60zl wygrane zaszalalem w lotto za 24zl i Multi 10zplusem metoda ta sama co o 14
Straszą zimą ale niebedzie wyż słabnie do Moskwy dojdzie najwyżej-15 unas lekki mróz śmiało być 30
Makler masz prawko to wytłumacz mi test z Onetu 2pierwsze pytania
Okroi, bo tam pracują inteligentni ludzie na inteligentnych komputerach. Na naiwnych zarabia się ogromną kasę .Rzecz w tym, że gracz musi być bardziej inteligentny od organizatora loterii.
Moskwa, teraz:
Tylko: -3.
To nie jest syberyjski mróz.
Tylko: -3.
To nie jest syberyjski mróz.
Achtung.
- żadnego ataku mrozu nie będzie ze wschodu.
- żadnego ataku mrozu nie będzie ze wschodu.
Jaka pogoda na najblirzsze dni
Kiedy sniezek na południu
Odejdzie
Kiedy sniezek na południu
Odejdzie
Dudzia.
Bo są fotki tramwaj skręca w prawo auto na wprost oba zielone światła i tu auto ma pierwszeństwo inną fotka taka sama tylko znaki z pierszenstwem atu tramwaj ma pierwszeństwo czemu?
Kupowałem 10 zakładów mini, system 10, każdy oddzielnie , a babka za mną : ' - o matko, za ile pan gra '.Najlepiej taką osobę obdarować uśmiechem, życząc wszystkiego naj ..., co też uczyniłem.Co kogo obchodzi , kto i za ile gra ?
Dudzia, a obserwowała mnie gdzie idę Podałem jej trefny adres.Pewnie jutro na mieście wieść się rozniesie ?
Mi kiedyś koleś chciał
zajac parking a ja byłam pierwsza
Ijeszcze krzyczy a ja do niego
Też Pana kocham nie wiedział
co zrobić
zajac parking a ja byłam pierwsza
Ijeszcze krzyczy a ja do niego
Też Pana kocham nie wiedział
co zrobić
Złością nic nie wskurasz.Chama trzeba zabić uśmiechem , życząc dobrego zdrówka i wysokich wygranych .
Wulkan chyba opisujesz moją miejscowość bo u mnie takie wscibsto na porządku dziennym

cudo czy sie udo