Wpisy 4 053 132 – 4 053 231
5 stycznia 2021 14:41 → 5 stycznia 2021 16:59, 100 wpisów
Anie sory z opóźnieniem wysłali
Wszystko ok 60zl
GTV stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Waldus ile wygrałeś ?
Głodny jestem zmęczony z pracy i tam i spowrotem na piechotę mam przykrą wiadomość nie ma już tych butów co to wstawiałem wyrzuciłem je
Szczerze mam ale tyle nie będę nosił gotuje lub kładę na tym co tu jest
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 500 zł przy stawce 10 zł. Szczegóły
Ja 2tyg wolne ale czwartek robotz
Już wkrótce nowa zdrapka: SUPER LINIE 0562
to jak ja odkurzać zjadam wszystko potem idzie w boczki ale nie umiem się powstrzymać
często tylko podchodzę do lodówki popatrzę i zamykam choć oko uciesze
często tylko podchodzę do lodówki popatrzę i zamykam choć oko uciesze
To jest dziadostwo... Kupujesz tonę węgla musisz podać pesel i nr dowodu osobistego.. Nie wiem jak wy ale ja dopłacam ta akcyzę i tylepisowskie złodzieje... Potem ktoś bierze dane i bierze kredyt na ciebie
Chore niech obniżą gaz lub inne źródło to nikt nie będzie węglem ludzi nie stać więc grzeją węglem stąd te dane ale ja jak były zimy nie takie to potrafiłem przeżyć bez grzania tylko okna zamrożone teraz wydaje mi się to nie realne
To racja.. U mnie mają na gaz... Ale rachunku kosmos albo zimno w chacie...
Jak nie przestanie padać myje włosy i nigdzie nie jadę... Poczekam do 17
Czekam na 5 skreśleń.. Oj pojadę grubo z maszyny na kilka losowan
@4 053 197: można bankowością elektroniczną się zarejestrować... czyli wystarczy konto w banku elektronicznym.
Nie wiedziałem i jak by to miało działać jeśli możesz mi wyjaśnić Pasko
Niemcy mają cegłę kratowe a środek że styropianu i budują na 38 cm... Czyli w poprzek... Podobno to ciepłe... Mało tego... Sufity też mają z tego co tworzy takus pudlo...
Można też przywieźć 5 x po 200 kg... Węgla wychodzi tonanp... Do kufra wsypiesz albo do suva do bagażnika luzem
Niemcy już odchodzą lub już odeszli od ocieplania styropianem w Polsce tylko to wciskają
Granerund tak skana ze Stichowi i Kubackiemu narty spadły z wrażenia.. I do drugiej próby treningowej nie wyszli.. Oj slabe kozakipanowie bądźcie meszczysni
Niemcy stawiaja coś w stylu czworaków... Fajnie to wygląda i duży plus jedna ścianę każdy na wspolnaczyli za ścianą patka się kocha... A twojej się nie chce.... Jęki zapraszają do zabawy
W gierce KRZYŻÓWKI padła przed chwilą wygrana 1 000 zł przy stawce 20 zł. Szczegóły
witam
grac przez neta to wygoda wystarczy konto bankowe
tacy spece już u nas styropian w ściny dawali i budynki jak w bajce z mchu i paproci takie zielone
mam 39 lat juz, do emerytury jeszcze daleko, nie przepracuje juz tyle
Cześć
@4 053 197: Pasko I wtedy nie trzeba podawać skanu dowodu ?
ja nie podaje teraz wszedzie jest mozliwosc autoryzacji bankowej
Panoramix
To badania mykologów budownictwa nad możliwościami nowych grzybni
To badania mykologów budownictwa nad możliwościami nowych grzybni
normalnie nic to nie kosztuje mozna zalozyc profil autoryzacji w banku
ja mam zalozony na stronie podaje bank wpisuje pin i mi zakladaja konto
ja mam zalozony na stronie podaje bank wpisuje pin i mi zakladaja konto
Ok, ale "najlepsze", że te "można było wygrać", to ordynarny pic na wodę fotomontaż
Walduś mi to rybka
Słuchajcie moja znajomą pielęgniarka zaszczepiła się wczoraj i dziś się źle czuje.
Nie piszę tego po to aby obrzydzić Wam czepienie się ale chcę żeby każdy wiedział jakie mogą być jej
objawy. Jej koleżanka ma to samo.
Nie piszę tego po to aby obrzydzić Wam czepienie się ale chcę żeby każdy wiedział jakie mogą być jej
objawy. Jej koleżanka ma to samo.
Lewy a trzeciemu wisi
Lewy naprawdę jak nie wiesz czegoś to spytaj się mnie. Może będę to wiedział i Ci podpowiem lub doradzę