Wpisy 4 050 109 – 4 050 208
2 stycznia 2021 22:22 → 2 stycznia 2021 23:59, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 171 650,40 zł
Jutro kolejny dzien by wygrac miliony I byc zadowolony zadowolony
Jednak dwie piątki w Mini .A czwarty raz tak za 8/20 w Multi i 2 z 10 w Mini .Dobry wynik.
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Intuicja mi podpowiada by zagrać w multi liczbami ze stycznia 2014 r.Mam smaka na 10/10 na stawce
Niestety moje nie wypaliły>Tylko>2x4/10+5/10
Nie pozostaje mi nic innego -jak wmawiać sobie:MAŁE jest PIĘKNE
wracam z pracy teraz patrzę nic nie wygrałem..tak nie może być
Co im prz szkadza, że zaszczepili się aktorzy i ludzie kultury ?
Liczyłem że jak dam talon na Lotto..to będę mógł swoje numery zagrać..a Pani odrazu..pyk pyk..i mi daje badziewie na chybił trafił..jeszcze takie numery..że mało się nie.....łem ze smiechu..zaraz dam skana...
Mam jeszcze jeden talon na darmowy zakład Lotto..spróbuje jutro w innej kolekturze może się da...zagrać jak ja chcę czyli dopłatę zrobie 1 złotych i będzie Lotto z Plusem
Takie dostałem numery za ten pierwszy talon..do Lotto{} no śmiech na sali..5.'czterdziestek..to wychodzi raz na sto lat..sami sobie sprawdzcie np na testeże.

A tu drugi wygrany talon..do Lotto..jutro spróbuje zagrać w Lotto ale z Plusem ciekawe czy się da jak dopłace złotówke.

@4 050 154: Tak, da się, tylko od razu powiedz, że chcesz dopłacić
Gosia a kto tak typuje..od 29........ chyba tylko ten co chce żeby Kumulacja w Lotto rosła
Robal..tak myślałem..ale Pani s spożywczaku co prawda spoko ale..trochę się nie zna..kiedyś chciała mnie zrobić na dwie dychy..zachodze do domu liczę myślę tu to ma grać coś mi tu nie pasi..no i ok..wróciłem się tak i siak mówię..zrobiła bilans kasy i mi mówi Przepraszam Pana Przepraszam Pana..bardzo ja ok..nic się nie stało..se tylko pomyślałem że bym miał o dwie dychy za mało
Forsami ten chybik zostaw dam ci cynk kiedy wlezie pamiętasz cuda multi od liczby 23
Forsami
Trzeba było kazać anulować
Chociaż bywa ze odmaiają sukinsyny
Wymyśliłem sobie taki sposób>8 na cht +2 własne uzupełniające
Kazałem anulować tą 8-mkę i była awantura
Trzeba było kazać anulować
Chociaż bywa ze odmaiają sukinsyny
Wymyśliłem sobie taki sposób>8 na cht +2 własne uzupełniające
Kazałem anulować tą 8-mkę i była awantura
GTB..sory..że to piszę jestem w Kabinie nr 3 a to nawet tu się nie nadaje..jakieś to śliskie..jest..
6z10 brakło 1
. Może lgbt? ?
https://jastrzabpost.pl/newsy/marek-pawlowski-nie-zyje_989244.html
Edi a kto to
Forsa buzi mi nie dales
No to
Kuponów z premii do lotto nie możesz anulować, i nie wynika toż niechęci, próbowałem u miłej pani, ale nie dało rady
A jeśli chodzi o anulowania innych zakładów, to pojawia się problem rozliczeń /prawdopodobnie VAT/ punktu sprzedaży z totalizatorem
A jeśli chodzi o anulowania innych zakładów, to pojawia się problem rozliczeń /prawdopodobnie VAT/ punktu sprzedaży z totalizatorem
jak ludzie zaczęli utyskiwać na szczepionkę i nie chcieli się szczepić
najpierw zaczęli nawoływać aby znane postaci zaczęli popularyzować swoim autorytetem
a teraz robią im aferę, że dali przykład
najpierw zaczęli nawoływać aby znane postaci zaczęli popularyzować swoim autorytetem
a teraz robią im aferę, że dali przykład
Forsa wazne zeby grac o miliony i byc zadowolony zadowolony
Robal
A,pies ich j..ałNiedługo będzie można grać tylko na Ch.t.
...bo przecież oni wiedzą lepiej co należy skreślać
A,pies ich j..ałNiedługo będzie można grać tylko na Ch.t.
...bo przecież oni wiedzą lepiej co należy skreślać
@4 050 184: Coś w tym jest ostatnio nie wszędzie mieli blankiety do gier i
zobacz też na kierunek, w którym idą - gry bez losowań "fizcznych"
Udanego roku Gonzaga
zobacz też na kierunek, w którym idą - gry bez losowań "fizcznych"
Udanego roku Gonzaga
Fordami , Twój kupon lotto może Ci dać fortunę w inne gry.W multi lubi same 70-ki , to teraz masz 40-tki.
To takie cóś-Ktore pozwala porządnym spać spokojnie
A,tych co nie bardzo >męczy
A,tych co nie bardzo >męczy