Wpisy 4 049 444 – 4 049 543
2 stycznia 2021 14:05 → 2 stycznia 2021 15:13, 100 wpisów
0/8,1/9
Gosia
dla wszystkich wygrywajacych
Aha lipa dobrze ze w euro wygrana
2/10stawka 10 brak slow
Damian, wrzucaj skany wysłanych kuponów przed lodowaniami , gwarantowany sukces .
Cos Ty gram tylko stawka 10 tylko jak trafie 3/3 , czyli za Tesa kase
piekne liczby wyszły dzisiaj w multiku i wyszły moje senne akurat z dzisuiejszego snutj 2,10,11,28,39,48,77 i jak bym to zagrał było by 7/7 ale niezagrałem i niema nic witam wszystkich obecnych
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 4 wygrane w wysokości 1 000 zł
Arczi Dziś już wszystko czynne dlaczego nie grałeś ?
Moje będą na wieczór dopiero . Gosia za 4 z 6. Zagraj ponownie
Dziś mi się śniły sanki małe i duże co znaczy ten sen ??
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Multi Multi - odnotowano 720 wygrane 2/2
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 5 wygrane w wysokości 100 zł
Cześć
Dla wygranych
Dla wygranych
Widzicie to ile 2 ż 2 ??
Megamocny troszke Ci odjechałem
4 049 477. multipasko 2021-01-02 (14:22)
cie chroba
cie chroba
miałem dzisiaj bardzo dziwny sen, śnila mi sie moja była dziewczyna, która po latach przyszła domnie , w snie byla bardzo smutna i chciała zemna oczyms pilnie pogadac, , zaówazyłem ze byla biednie ubrana a na jej nogawce u spodni,dresowych z tyłu wypadły 2 dziury,ja oczywiscie niemiałem dla niej czasu bo wybierałem sie do biblioteki oddac ksiazke i i zrezygnowac z usług bibliotekarskich, a niejestem juz ta dziewczyna okolo 18 lat, teraz pytanie dlaczrgo domnie przyszła we śnie co chce odemnie po tylu latach , oczym chce pilnie pogadać, i dlaczego jest smutna, snila sie mi tez osa która chciała mnie użądlić, i pare jeszcze znajomych osób, moj dom, , jazda samochodem, , kran i lejaca sie woda, ktora zakreczałem, , dziwny ten sen był tez i poniekad dlamnie , ale dał pewne numery , i one weszły wszystkie poza liczba 40 która mi sie wisnila jako 400zł ze niby biblioteka miała mi wyplacic 400zł,kaucji ktora wczesmiej zaplaciłem za to ze byłem członkiem biblioteki
4 049 487. GTV diamencikami to dzisiaj były inne liczby a mianowicie 1,2,10,11,26,28,60,77
4 049 495. makler nie uciekaj zostań przyjacielu
4 049 498. GTV to tez bo jak by nie patrzył wyszła data dzisiejsza tylko bez roku, 1,2,
4 049 503. waldus dobre
4 049 508. Wulkan bo wszyscy na kwarantannie sa lub sie szczepia
Arczibalik73 witaj przyjacielu
Kiedyś pisała z Dolnego Śląska pewna laska, u przestała. Chyba z Wałbrzycha .
Ładna godzina minęła 14:41 , właśnie o tym czasie poszły zestawy na Mini
4 049 512. Wulkan rozumie przykra sprawa, mi zas chodziło o tzw kwarantanne i szczepionke alkoholowa poniewaz ludzie co niektórzy jeszcze swietuja Nowy rok 2021
co zas tyczy sie tej kobietki co piszesz to była tu taka jedna, kobitka fajna ale juz jej tutaj niema lub przychodzi tu sporadycznie, tylko,ale niebyła z wałbrzycha a z Mosiny, tezz dolnego slaska,odką zaczeła trafiać pokazne wygrane przestala tu nas odwiedzać jakis czas temu,ale jesli to czyta to ja goraco pozdrawiam i zycze samych sukcesów finansowych w nowym roku i duzo zdrówka tez
w4 049 513. Sebastian_M witaj przyjacielu witaj ponoownie
co zas tyczy sie tej kobietki co piszesz to była tu taka jedna, kobitka fajna ale juz jej tutaj niema lub przychodzi tu sporadycznie, tylko,ale niebyła z wałbrzycha a z Mosiny, tezz dolnego slaska,odką zaczeła trafiać pokazne wygrane przestala tu nas odwiedzać jakis czas temu,ale jesli to czyta to ja goraco pozdrawiam i zycze samych sukcesów finansowych w nowym roku i duzo zdrówka tez
w4 049 513. Sebastian_M witaj przyjacielu witaj ponoownie
4 049 516. Wulkan
4 049 520. Wulkan no ja tej z walbrzycha to nieznam tez bynajmniej teraz nikogo takiego niekojaze kto by tu grał czy typował liczby,
Arczibalik73, główne padają koło Ciebie .Zagraj w Mini dzisiaj 27,33,10,1,9 ????
Arczibalik73 od jutra atakujemy Mini
Noworoczna kumulacja EuroMilionis 38,78 mln funtów wygrał Brytyjczyk
Bolo22, dobrze, że piszesz bo jakis Ciołek przypisuje mojej osobie Twój nick.On jest na innym portalu .
Ktoś stawka 500 zagrał na 2liczby
7tys zysku ale tysiaka dac hehe
dziś był rozpis powtórzeń? Cofam czat i nie widzę czy zapomniałam
Było tak
49 72
42 43 61 71
48 60 70 to powtórzyli
Było tak
49 72
42 43 61 71
48 60 70 to powtórzyli
4 049 524. Wulkan ok dzieki, za liczby wezme je pod uwage na dzisiejsze losowanie zanim przeprowadze lwizje liczb w mini lotka, zobaczymy co mi sie ukaze, niestety bedzie teraz trzeba grac bardzo uwaznie w tym roku i sie nierozspedzac za bardzoz tymi grami,i liczyc jak to mówia kazda złotówke poniewaz ubiegły rok dał za duze straty jak w moim budzeciei nieprzyniusł zabardzo jakiegokolwiek zysku w grach liczbowych, w nocy zrobiłem sobie remanet ilestraciłem na poszczegolne gry , i powiem ze nie jest wesolo, bo przegrałem za cały rok gry kwote 1447,50zł przy czym, ze nie pracuje i niezarabiam jak inni a straty sa takie,moze to nie sa jakies wielkie straty dla kogos innego ale spróbuj niepracowac ii tyle kasy tracić nagle, juz by za to byla porzadna lodówka czy nawet jakis telewizor, a, wtgrane byly niestety bardzo marne umnie w tamtym roku bo z tego co tu mam z pokwitowan to wygrałem tylko 273,40złato bardzo mało jest w porównaniu do tego co straciłem, wiec musze sie bardzo zastanowic nad dalsza graw gry lotto, w najblizszym czasie i dlatego podjolem tez taka decyzje ze na poczatku roku gram tylko w minilotka i tez skromnie nie odrazu na 10ukladów, liczb tylko mysle ze 2,gora 3 wystarcza na losowanie, niema co sie zapedzać, zbytnio,
Przed chwilą padło 8 x 875,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
gosia 77 moimzdaniem pewniakiem na dzisiejsze wieczorne losowanie bedzie liczba 72 jak idoniej moga dojść tez liczby takie jak 72, 76,77,78,79, ale moge sie tez i mylić ale cos mi sie takiego widzi na obecna teraz chwile