Wpisy 4 048 244 – 4 048 343
1 stycznia 2021 14:56 → 1 stycznia 2021 16:04, 100 wpisów
jak szturmujemyto mi się tylko kojarzy z braniem kredytów i chwilówek rozwalając TS
Zgrywus nigdy nie bierz chwilowek i kredytów na granie
Milan
Zgrywus ale w granicach rozsądku
RT1 witaj
Patrcie co oni tu mają

Gosia

Damian z tą grą na 3 liczby nie głupie.. Nie chodzi o 3/3 ale już 2/3 odpad... Nltylko że weź traf
Tomi
Jest ?
Jest ?
Tomi A po co Ci ruda ?

Ruda tańczy jak szalona ?
Mulag sam remontujesz ?
Będzie już 6 miesięcy chyba tego nie skończę nigdy tak już zostanie z dziurami
Forsami z Mulagiem nic nie ubijesz
Mojego znajomego córa.. Ma bramie niczym ryba2blata a już czwarty facet... Artur się smial że nie wiadomo który to sieć wlasciwy
Mulag mogę Ci pomóc
To by trza było dwa kontynery i do cegły a tak to nic z tego nie będzie dziadostwo i tyle
Mulag a Forsami Ci pomaga przy remoncie ?
Forsami jesteś dobrym kolegą
Mogłem tego nie ruszać miał bym gdzie mieszkać a teraz muszę do ruiny wracać jeszcze mnie oszuka na kasę tylko się no wiadomo stryczek na strychu
Goldband i jazda
Mulag WYGRANEJ Ci życzę Kupuj albo Buduj Nowy Dom na marzenia nigdy nie jest za późno...
@4 048 290: no bo kto gra na taką kasę,tylko psychopata,nie szkoda mi go,ja przegrałem w to g,ale małe pieniądze i już się tego nie tykam
Mulag teraz dobrze zarabia to może robić remont
Ja gram w bierki
Mulag żebyś wczesniej powiedział to bym wpadl do Ciebie z kolegą i przez tydzien lub 10 dni byśmy Ci zrobili całą elektrykę
I to profesjonalnie
Jak ktoś się nie zna to rusza plomby jak ci u ciebie idioci co mi pisałeś
@4 048 319: w zębach
Elektryk robi od licznika całe mieszkanie lub dom
Po tygodniu Mulag miałbyś skonczone i zaszpachlowane
Mulag nie dołuj się..masz Martini..nalej do szklany.. i niech Ci będzie wieczór udany...
Chyba sznurek na szyję przez remont i takie przypadki się zdarzają
Mulag powiem Ci tak cooooo targuj siee co on z ..ja spadł..za taki czas..idź na swoje..jak mu nie pasuje pokaż mu fige z makiem..postrasz beczką..i najmiesz firme dokonczy raz dwa..bez łaski..
Takim paprokom się nie płaci