Wpisy 4 047 839 – 4 047 938
1 stycznia 2021 09:56 → 1 stycznia 2021 11:52, 100 wpisów
Bogdan, to daje się zauważyć wirtualnie.Kazdy Twój wpis jest dowodem na to, że posiadasz serce.Miej serce , i patrzaj w serce .
mojego kuzyna syn który mieszka w niemczech . pokazałmi na filmiku 2 osoby czyli kolezanke i kolege którzy juz takiego aparaciku korzystaja i onisa tez diabrtykani, i kazałmi zapytac sie lekarza czy moge takiego aparaciku uzywac niestety lekarka mi odrazu powiedziała ze ta insuline co ja biore to moge tylko wstrzykiwac za pomoca wstrzykiwacza a tamt by niezdało umniew egzaminu to po 1 a po 2 nisbylo by mnie stac na taki drogi zakup, tego aparastu,
Bogdan, dużo mi brakuje do mądrości, a jeśli ja dostrzegasz w mieście jej osobie , to jest też Twoim udziałem.
Miło mi,ale ja prymitywny pisarek z sercem,ale wiem że coś kombinujesz
Bogdan, w tym przypadku się mylisz.Zapewniam Cię, że nic nie kombinuje .Napisałem pewien tekst, który po namyśle wykasowałem .Unikam wpisów, bo niektóre mogą być zbyt trudne dla niektórych .Nie podobało się mi jedno tylko słowo ' wodorosty ', mimo, że jest ich wiele .
4 047 827. Wędrowca netowy podam poznie jakies tam ci liczby do mini bo teraz juz ledwo patrze na oczy i widz ze zby mi sie obraz zlewa na monitorze moj wzrok coraz bardziej słabnie, i juz zbyt wyraznie nie widze tekstu na monitorze, wiec narazie ucikam coś zjesc i sie zdrzemąc choc jakas chwilke
Arczibalik73, z cukrzycy możesz wyleczyć się sam.Nawet przez internet , jak napisał Bogdan .
Bogdan, nie będę wracał do tego wpisu , choć nie było w nim nic gorszącego.
Sorry, zabieram się do robienia pieniędzy .Zagram Online.Przez 2 miesiace nie grałem online bo jestem w Essen.W moim imieniu gra rodzinka .Nie, Bogdan, nie będę się rozdrabnial.Milo się Ciebie czyta , i słucha Twojej muzy.Bywasz na Ochojcu ?
Witam ?????
Postanowienia noworoczne? Z mojej strony brak opóźnień przy pojawianiu się nowych wyników losowań ?
Postanowienia noworoczne? Z mojej strony brak opóźnień przy pojawianiu się nowych wyników losowań ?
Po długich przemyśleniach będę pracować na takich liczbach do mini w tym Nowym Roku 2 3 7 11 21 22 24 26 35 39 40 41.
Ja postanowilem jeszcze wiecej grac w lotto by wygrac kiedys miliony i byc zadowolony zadowolony
4 047 848. Wulkan 2021-01-01 (10:07) Essen/Opole
Arczibalik73, z cukrzycy możesz wyleczyć się sam.Nawet przez internet , jak napisał Bogdan . nic z tego nie w moim prtzypadku, tyo dziaa moze gdzies tam na świecie ale jesli to jest pozatek cukrzcy a nie w [rzypadku genetycznym, jaki wystepje umnie jak i wcałek mojej rodinire,
Arczibalik73, z cukrzycy możesz wyleczyć się sam.Nawet przez internet , jak napisał Bogdan . nic z tego nie w moim prtzypadku, tyo dziaa moze gdzies tam na świecie ale jesli to jest pozatek cukrzcy a nie w [rzypadku genetycznym, jaki wystepje umnie jak i wcałek mojej rodinire,
Bogdan, tylko nie ulica Karliczka 4, no i data 16.05.1996.A teraz kombinujemy .

@4 047 862: Arczi ja nic takiego nie napisałem, byś sugerował się internetem,tylko podpowiedziałem Ci byś trochę szerzej rozejrzał się po internecie ,w wsprawie cukrzycy ,bo tam dużo jest dobrych rad
To już wiem,jesteś kubraczkiem,ale oni to żydzi,w podstępny sposób przejmują informację
Makler jest kubraczkiem czy nie? wypowiedz się,ty jesteś znawca w tych sprawach
hey tomi ja mam stado na dachu gołebi z 60 sztuk około pare razy dzienie sie zrywaja lataja przy oknie by ladowac i tak pare razy dobrze ze bomb nie spuszczaja na szybki bo bym musiał przejsc na miesko z gołebia
takie liczby beda o 14h w multi multi
Keno los. 964088, godz. 11:10
01, 03, 09, 10, 19, 24, 26, 34, 36, 41,
44, 48, 49, 54, 55, 57, 58, 60, 63, 65
Keno los. 964088, godz. 11:10
01, 03, 09, 10, 19, 24, 26, 34, 36, 41,
44, 48, 49, 54, 55, 57, 58, 60, 63, 65
Kuźwa czy w Polsce nie ma normalnych Polaków ,z którymi można by normalnie zamienić parę zdań?jak nie jakiś psychol wylatuje to kubraczek,szkoda gadać
@4 047 891: jaka kultura?kultura to jest jak odnosisz się do jakiegoś wpisu,a nie ściemniasz,co? nastepny kubraczek?
witam serdecznie w Nowym Roku dla wszystkich
i wszystkiego dobrego dla wszystkich
i wszystkiego dobrego dla wszystkich
kurcze, weźcie mi powiedzcie, co to te kubraczki, bo i mnie kiedyś ktoś o jakiegoś kubraka podejrzewał, ja wiem kto, ale nie będę pisać, był też taki nick Qubraczek, o co tu chodzi, a może nie powinienem wiedzieć?
ale jeżeli ktoś mnie nazwał kubraczkiem, to chcę wiedzieć o co tu chodzi
ale jeżeli ktoś mnie nazwał kubraczkiem, to chcę wiedzieć o co tu chodzi
@4 047 901: @4 047 901: daj se spokój podaj proszę parę na 14h moja 25,56
Mewa witaj,
coś ci powem, bez obrazy kiedys pomyślałem "Mewa to facet, a jakby moja żona się tu zalogowała jako wróbel,uwierzyłby kto że to kobieta?
coś ci powem, bez obrazy kiedys pomyślałem "Mewa to facet, a jakby moja żona się tu zalogowała jako wróbel,uwierzyłby kto że to kobieta?
@4 047 907: może mieć jeszcze ze 2 promile jak każdy po Sylwestrze
Panie Januszu,. Po Galiku bym sie spodziewal takiego pytania ALE nie po Panu
Wczoraj w multi padły urodzinowe :
20.09.03,01,13,14,76,80 ( 20/09.80 ).
20.09.03,01,13,14,76,80 ( 20/09.80 ).
no to mój tato jest dokładnie w Twoim wieku ... raptem 2 tygodnie młodszy
To czemu nie bawisz wnuków tylko zajmujesz się podglądaniem kogoś?
Bogdan,
bądż dla córek przyjacielem TO Cię nie zostawią na starosc
bądż dla córek przyjacielem TO Cię nie zostawią na starosc
gosc noworoczny