Wpisy 4 047 810 – 4 047 909
1 stycznia 2021 09:13 → 1 stycznia 2021 11:42, 100 wpisów
Patrzcie uważnie i sprawdzajcie.
Takim banknotem z napisami zapłacono w sklepie. Nabywca otrzymał resztę z zakupów ale niebawem został zatrzymany.
Takim banknotem z napisami zapłacono w sklepie. Nabywca otrzymał resztę z zakupów ale niebawem został zatrzymany.

4 047 808. bogdan04 ja tez dziaj jeszcze nic nnniejadłem bo sam niewiem co by zjesc aby ten cukier nie poszedł w góre jako diabetyk powinienem dziennie jesc 5 posiłków i najwiecj wziasc insuliny okol 60 mgna cały dziej tzw jednostek insulinowych , niewolno przekroczyć 60mg insuliny w danym dniu, bo mozna przedawkowac i wyladowac odrazu w kostnicy, juz tylko , dlatego trzeba bardzo uwazać,m na to ile sie wstrzykuje tej insuliny, oprócz tabletek jeszce
4 047 810. Wędrowca netowy witaj szczesliwego nowego roku 2021 duzo zdrówka i spełnienia najskrytrzych marzeń oraz wygranych losowych, jeskli tylko grasz, jesli chodzi o te banknorty to mi akurat one niegroza bo i tez mnie takie nieodwiedzaja raxczej,i niegoszcza umnie, i szybko chyba niezagoszcza no chyba ze trafiłbym ta wymarzona 5/5 w mini to wtedy poprosze aby wszystko było w nominałach 100zł
Arczi.
Rozwalił się znajomej chłopak... Oplemale z bratem wyszli o własnych siłach... Zdrowia życzę i rozumu... Cholernie ślisko wczoraj koło 22 bylo
Arczi podaj z Sebastianem po jednym zestawie po 12 liczb do Mini.
To ważne.
Liczby się nie mogą powtórzyć.
To ważne.
Liczby się nie mogą powtórzyć.
Arczi nie chcę Ci nic sugerować,ale powinieneś zagłądnąć głębiej do internetu w tej sprawie,nigdy nie powinieneś wierzyć lekarzom tzw.konowałom,ja im nigdy nie wierzę,bo oni spełniają zachcianki za kasę globalnymn farmaceotom,ale co zrobisz to Twoja sprawa,ale na Twoim miejscu poszperałbym trochę w internecie,tam jest dużo dobrych rad co do cukrzycy
ja lubie bardzo kolor zielony i leko taki pomaranczowo zóltawy jak sa te banknoty 200zł ale one mi sie tez zbytnio nietrzymaja, ,a zielony to kolor nadzieji jest,
Arczi... Też syn koleżanki ma... 6 lat i już walczy z cukrem... Ma ta maszynkę co sama nabijanawet nie jestem ciekaw ale Ona zawsze pogada... I chłop w porządku... A tu masz... Jedno dziecko i już problem na całe zycie
Nie lubię 200... Nam tego kilka w domu gdzieś.. Do wydania... Ana cpn są dobre... Za całe 200 biorę i spokoj
Ale głupek ze mnie... Pisałem że na 1 to 1,13,80 trza to wczoraj było dacprofil
Nie grajcie na... 9 skreśleń.
Wczoraj były 2 losowania a wygranych w Promocji aż tyle.
>> 0 <<
Wczoraj były 2 losowania a wygranych w Promocji aż tyle.
>> 0 <<
Przed chwilą padło 2 x 3100,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Tak wygląda porządna kumulacja.
USA:
> 401 000 000 <
USA:
> 401 000 000 <
Przerwa.
Miałem kiedyś kolegę,który to pięknie na gitarze śpiewał,lepiej niż w tej piosence
posłuchajcie ja jestem pod stała kontrola diabetologa, i ten lekarz mnie prowadzi w temacie cukrzycy, jest to bardzo dobry lekarz , niemoge marnego słowa o niej powiedziec bo dobrze mi dobrała dawki, lekow jak i induliny , gdy pierwszy raz wyladowałem z ciukrzyca w szpitaluiu, lekarz dabetolog przypisałmi insyuline i tabletki, , jakis czas to brałem,według ich zaleceń,i było ok, po jakims czasie cukier poszedł mi bardzo wysoko i moja pani diabetolog odrazu mi zmieniła ta insuline na inna ii to tez poskutkowało i przyniosło porzadane efekty cukier spadała wrecz był nieraz za bardzo niski, i mozna było wpasc w tzw hipoglikemie a to tez nie jest zbyt dobre, niemozna do tego dopuszczać, tez, jesli zas chodzi oi rózne spoecyfiki, na cukrzyce to sa rózne leki, które moga obnizyc cukier ale tez nie u kazdego sa one przyswajalne, kiedys wyczytałem gdzies na necie ze dobrym lekiem na obnizenie cukru w organizmie jest taki lek o nazwie morwa biała ze tez jest to zdrowe i wyróqwnuje cukier w organizmie, wiec udałem sie do apteki, po jakis tam lek dla mamy i zapytałem o tę morwe biala, noi zaprzyjazniona mi aptekarka zreszta nie jedna,
tez wytłumaczyła mi ze ta morwa biała mi nic nieda, ji ze w ,moim przypadku mi niepomorze przedewszystkim, jest suplemet diety, który moga stosować tylko ci diabetycy którzy niemaja zbyt wysokiego cukru a jesli juz maja to moga tym goio wyrównać ale z tym ze niebiora insuliny a ja mam i insuline i tabletki, tezi w moim przypadku to niejest wskazane, bo to by i tak niepomogłoi, wiec jak byłem u lekarza diabetola tez zapytałem o to lekarke odpowiedziała mi ze kategorycznie niewolno mi nic brac innego co ona mi tu przypisała zadała mi tylko pytanie czy chce zyc czy chce umrzeec odrazu, poszedłem wiewc do innego diabetologa , i to samo usłyszałem co mi moja doktod diabetolog wczesniej mówiła , wiec niemoge brac byle jakich leków cukrzycowych i tego co ja chce, bo to moze wywołac w moin organizmie jeszcze hjakies skutki uboczne, aja niechce byc królikiem doświadczalnym a teraz jeszcze przy tym koronovirusie tym bardziej, zaraz jakby cos sie stalo niedaj BOŹŻE to by mi przypisali coronoirusa, zreszta jako astmatyk, i cukrzyk jestem w tzw, tej grupie zagrozenia,
Od północy zaczęlismy pisać pierwszą stronę nowej książki pod tytułem ' 2021 rok ' .Czy będzie to arcydzieło ?
musze tak regulowac sobie tez dawki insuliny aby ten cukier spadal, ale tez niemoge przekroczyć dawki dniowej jak 60 mg , insuliny dzienie, ja sobie cenie kazdego tu podpowiedzi w sprawiewe wysokiego cukru i tego co na ten temat piszecie, ja wiem na ten temat duzo zeczy, cozas chodzi do tych tzw poimp insulinowych kytóre stosuja głwnie w niemczech np, to prawda sa takie urzadzenia ktore same mierzacukier i same wed lug wysokosci tego cukru podaja insuline dobierajac dawki, widziałem to tez na filmiku od prywatnej osoby, która tak jak ja choruje nqa cukrzyce i jest tak samo na insulinie ale w niemczech, kiedys mojego kuzyna syn mi wysłał taki filmiki pokaszywał taki aparatktórty podaje sam insuline, no unas to jeszcze nie jest tak rozppgowane, i wdrozone no niektuzi to juz maja ale niestety niewszyscy, no umnie ta cukrzyca i wspolistniejace choroby, no sa nieprzelewki,
moja trojka z rana weszla 20,21,80 zapomnialem zatypowac wieczorem
ogolnie lekko 10 na 10 z plusem, latwe numery a tak tylko 20 zl
ogolnie lekko 10 na 10 z plusem, latwe numery a tak tylko 20 zl
Bogdan, to daje się zauważyć wirtualnie.Kazdy Twój wpis jest dowodem na to, że posiadasz serce.Miej serce , i patrzaj w serce .
mojego kuzyna syn który mieszka w niemczech . pokazałmi na filmiku 2 osoby czyli kolezanke i kolege którzy juz takiego aparaciku korzystaja i onisa tez diabrtykani, i kazałmi zapytac sie lekarza czy moge takiego aparaciku uzywac niestety lekarka mi odrazu powiedziała ze ta insuline co ja biore to moge tylko wstrzykiwac za pomoca wstrzykiwacza a tamt by niezdało umniew egzaminu to po 1 a po 2 nisbylo by mnie stac na taki drogi zakup, tego aparastu,
Bogdan, dużo mi brakuje do mądrości, a jeśli ja dostrzegasz w mieście jej osobie , to jest też Twoim udziałem.
Miło mi,ale ja prymitywny pisarek z sercem,ale wiem że coś kombinujesz
Bogdan, w tym przypadku się mylisz.Zapewniam Cię, że nic nie kombinuje .Napisałem pewien tekst, który po namyśle wykasowałem .Unikam wpisów, bo niektóre mogą być zbyt trudne dla niektórych .Nie podobało się mi jedno tylko słowo ' wodorosty ', mimo, że jest ich wiele .
4 047 827. Wędrowca netowy podam poznie jakies tam ci liczby do mini bo teraz juz ledwo patrze na oczy i widz ze zby mi sie obraz zlewa na monitorze moj wzrok coraz bardziej słabnie, i juz zbyt wyraznie nie widze tekstu na monitorze, wiec narazie ucikam coś zjesc i sie zdrzemąc choc jakas chwilke
Arczibalik73, z cukrzycy możesz wyleczyć się sam.Nawet przez internet , jak napisał Bogdan .
Bogdan, nie będę wracał do tego wpisu , choć nie było w nim nic gorszącego.
Sorry, zabieram się do robienia pieniędzy .Zagram Online.Przez 2 miesiace nie grałem online bo jestem w Essen.W moim imieniu gra rodzinka .Nie, Bogdan, nie będę się rozdrabnial.Milo się Ciebie czyta , i słucha Twojej muzy.Bywasz na Ochojcu ?
Witam ?????
Postanowienia noworoczne? Z mojej strony brak opóźnień przy pojawianiu się nowych wyników losowań ?
Postanowienia noworoczne? Z mojej strony brak opóźnień przy pojawianiu się nowych wyników losowań ?
Po długich przemyśleniach będę pracować na takich liczbach do mini w tym Nowym Roku 2 3 7 11 21 22 24 26 35 39 40 41.
Ja postanowilem jeszcze wiecej grac w lotto by wygrac kiedys miliony i byc zadowolony zadowolony
4 047 848. Wulkan 2021-01-01 (10:07) Essen/Opole
Arczibalik73, z cukrzycy możesz wyleczyć się sam.Nawet przez internet , jak napisał Bogdan . nic z tego nie w moim prtzypadku, tyo dziaa moze gdzies tam na świecie ale jesli to jest pozatek cukrzcy a nie w [rzypadku genetycznym, jaki wystepje umnie jak i wcałek mojej rodinire,
Arczibalik73, z cukrzycy możesz wyleczyć się sam.Nawet przez internet , jak napisał Bogdan . nic z tego nie w moim prtzypadku, tyo dziaa moze gdzies tam na świecie ale jesli to jest pozatek cukrzcy a nie w [rzypadku genetycznym, jaki wystepje umnie jak i wcałek mojej rodinire,
Bogdan, tylko nie ulica Karliczka 4, no i data 16.05.1996.A teraz kombinujemy .

@4 047 862: Arczi ja nic takiego nie napisałem, byś sugerował się internetem,tylko podpowiedziałem Ci byś trochę szerzej rozejrzał się po internecie ,w wsprawie cukrzycy ,bo tam dużo jest dobrych rad
To już wiem,jesteś kubraczkiem,ale oni to żydzi,w podstępny sposób przejmują informację
Makler jest kubraczkiem czy nie? wypowiedz się,ty jesteś znawca w tych sprawach
hey tomi ja mam stado na dachu gołebi z 60 sztuk około pare razy dzienie sie zrywaja lataja przy oknie by ladowac i tak pare razy dobrze ze bomb nie spuszczaja na szybki bo bym musiał przejsc na miesko z gołebia
takie liczby beda o 14h w multi multi
Keno los. 964088, godz. 11:10
01, 03, 09, 10, 19, 24, 26, 34, 36, 41,
44, 48, 49, 54, 55, 57, 58, 60, 63, 65
Keno los. 964088, godz. 11:10
01, 03, 09, 10, 19, 24, 26, 34, 36, 41,
44, 48, 49, 54, 55, 57, 58, 60, 63, 65
Kuźwa czy w Polsce nie ma normalnych Polaków ,z którymi można by normalnie zamienić parę zdań?jak nie jakiś psychol wylatuje to kubraczek,szkoda gadać
@4 047 891: jaka kultura?kultura to jest jak odnosisz się do jakiegoś wpisu,a nie ściemniasz,co? nastepny kubraczek?
witam serdecznie w Nowym Roku dla wszystkich
i wszystkiego dobrego dla wszystkich
i wszystkiego dobrego dla wszystkich
kurcze, weźcie mi powiedzcie, co to te kubraczki, bo i mnie kiedyś ktoś o jakiegoś kubraka podejrzewał, ja wiem kto, ale nie będę pisać, był też taki nick Qubraczek, o co tu chodzi, a może nie powinienem wiedzieć?
ale jeżeli ktoś mnie nazwał kubraczkiem, to chcę wiedzieć o co tu chodzi
ale jeżeli ktoś mnie nazwał kubraczkiem, to chcę wiedzieć o co tu chodzi
@4 047 901: @4 047 901: daj se spokój podaj proszę parę na 14h moja 25,56
gosc noworoczny