Wpisy 4 047 639 – 4 047 738
1 stycznia 2021 01:47 → 1 stycznia 2021 06:06, 100 wpisów
A jak wygram miliony to beda same pomylki w tym temacie
To wam. Miłego ii pa
Gosia to tez imie mojej zony obym nie stwierdzil kiedys gdy zostane milionerem ze to byla pomylka
Dobrze ze juz spi i nie wie o tej stronie nic
Jutro bym juz mial wystawione kartony i obrazek od komuni za drzwi
Wszystkim co wierzą w tą plandemię,życzę.......no niech będzie,Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
wWszystkim pozostałym normalnym,życzę obyście wytrwali w normalnośći,bo jak można głupote uważać za normalną?
wypili po drinku i śpią,ale cieniasy,nie macie takiej wiedzy i mocy jak ja
Bogdan nie pij juz wiecej dzis
Przytul zone i idz nynyJa tez ide Wszystkiego dobrego wszystkim w tym nowym roku

Szczęścia i bogactwa w nowym roku
Ale ludzie mają zryte berety,ja pierdzielę,jedynie widzę tutaj że Mulag jeszcze trochę myśli,bo reszta to wodorosty
Zmieszałem wódke z mlekiem coś jak biały rosjanin
Pracowałem kiedyś z gościem który nazywał się "Murzyn",a teraz nawet nie można pisać tego słowa na portalach jedynie słusznych,ale zajawka,ja pierdzielę,i do tego doprowadzają nas tacy komentatorzy jak Robal i inni jemu podobni
Moge się poczuć jak Big Lebowski
GTV chciałeś uciec,ale nie udało Ci się to,ale ogólnie jesteś wporzo gościu{{jezyk}
Murzyn czy biały czy islam bądźmy dla siebie życzliwi bez podziałów
Bogdan
Bogdan
Mnie interesuje tylko to by wygrac w lotto miliony miliony i byc zadowolony zadowlony
Co Ci dadzą te miliony,jak nie będziesz wolny? nic,a wiec najpierw pomyśl o wolności
Jak bede mial miliony to bede zadowolony zadowolony
Naprawdę jak nie będzie podziału między ludźmi, będzie o wiele lepiej
Ja polak z islamką i jest wszystko ok nie potrzebuje milionów zdrowie mi wystarczy i wszystkim zdrowia
Ja polak z islamką i jest wszystko ok nie potrzebuje milionów zdrowie mi wystarczy i wszystkim zdrowia
@4 047 696: wiem że tak powinno być,ale niektórzy chcą by było inaczej
Miliony to tylko dodatek do tego co mamy ok do dziś wszystkim przede wszystkim zdrowia
Z resztą tu nie chodzi o to,tu jest inna sprawa,oni chcą całkowicie wytępić białą rasę,a to już jest zbrodnia,niektórzy o tym nie wiedzą
4 047 677. bogdan041 2021-01-01 (02:20)
moja żona nie żyje już 17 lat ojoj to bardzo przykra sprawa jest
moja żona nie żyje już 17 lat ojoj to bardzo przykra sprawa jest
witam wszystkich niewitanych ponownie wszystkim duzo zdrówka , milosci, i samych sukcesów w 32021roku zyczew
@4 047 701: Bogdan wyrazy współczucia jak napisałem miliony zdrowia nie kupią
@4 047 701: tak,bo zmarła na raka,troje dzieci córeczki,najmłodsza miała 3 latka jak matka zmarła,sam do dzisiaj je wychowywałem,teraz najmłodsza ma 18 lat
Arczibalik, Bogdan, w 2021 zdrowia reszta przyjdzie sama no już teraz zmykam
4 047 704. bogdan041 dla CIEBIE i wielki szacun za wytrwałość i poświecenie dla dzieci,po stracie żonki, , ale by sie teraz cieszyła gdyby widziała swoje małe pociechy,
4 047 705. GTV dziekuje
@4 047 706: Dzięki Arczi,ale sam nie mogę do dzisiaj uwierzyć,że mi się to udało
I nie pomagała mi rodzina,bo ją miałem 500 kilometrów od siebie,sam wszystko musiałem robić
Jesteś Dzielnym CzłowiekiemGratuluję
Ja chyba w takiej sytuacji nie dał bym chyba rady
Ja chyba w takiej sytuacji nie dał bym chyba rady
gonzaga wszystko się da jak się chcęale to dużo poświęcenia trzeba zrobić
Nie,wyjechały na SYLWESTRA,jedna nad morze,druga na imprezę,a trzecia do chłopaka,i bądź tu mądry
Chwilowe,no teraz,a jak na stałe mnie opuszczą?to co,sam zostanę?trzeba pomyśleć o kobitce chyba jakiejś,bo na stare lata sam?
Różnie o tym mówią
np.>Baba z wozu ...
Ja gdybym ponownie musiał wybierać-to bym się p o w a ż n i e zastanowił{
np.>Baba z wozu ...
Ja gdybym ponownie musiał wybierać-to bym się p o w a ż n i e zastanowił{
Gonzo wiem coś o tym,ale tu chodzi o stare lata,samemu na stare lata też nie jest dobrze, po prostu trzeba wybrać człowieka,a nie babsztyla
Mierz je posagiem
W Polsce wczesnopiastowskiej było odwrotnie-wtedy baby się kupowało
W Polsce wczesnopiastowskiej było odwrotnie-wtedy baby się kupowało
Gonzo ty jakiś materialistatu chodzi o serce człowieka,a nie o majątek
Generalnie powiem tak:
Podstawą małżeństwa jest wyro!!!
Jeżeli tam obojgu będzie dobrze-to wszystko pozostałe się ułoży
Podstawą małżeństwa jest wyro!!!
Jeżeli tam obojgu będzie dobrze-to wszystko pozostałe się ułoży
gdzie,wracać,tu dopiero się rozpoczyna rozgrywka,lewy ty jakiś dałn czy co?
Gonzaga widzę ,że masz i poczucie humoru i rozwagę w przemyśleniach pewnych spraw,jesteś tu jednym z najlepszych zawodników na tej stronie,też Cię podziwiam za rozsądne podejście do rzeczywistości,a nie jak tu niektótrzy patafiany,którzy nie potrafią rozróżnić prawdy od fikcji
4 047 708. bogdan041 tak napewno tak było, wazne ze dałes rade i sie niezałamałes tylko wszystko robiłes aby tym swojim dzieciom zapewnic byt pomimo straty żony, to napewno Twoja zona z nieba Ci pomagała i czówała nad wamiw domu, i za to wielki szacun ,pomimo straty ukochanej osoby nie poddałes sie niezałamałes i dążyłes do celu, i to osiagnołeś a to sie ceni
levy o jakiej iluzji piszesz i fikcji?
@4 047 735: dzięki Arczi,podziwiam też Cię za upór z tymi zawodnikami zwodnikami,ale jesteś w tym dobry i rób to dalej,dzieki za to co napisałeś,wiesz że nie było łatwo,ale zastanawiam się czy teraz bym dał radę,chyba nie,ale wtedy człowiek był pełen energii,i nic nie mogło mi przeszkodzić,Arczi Życzę Ci Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku, i obyś wygrał wreszcie większą kasę,bo naprwdę Cię lubię