Wpisy 4 047 600 – 4 047 699
1 stycznia 2021 01:36 → 1 stycznia 2021 02:51, 100 wpisów
Kiedy w Polsce budjeez
weźciebo jak czytam te wasze wpisy to mi się inteligo obniżyło
Zdrowy już?
Osa zostaniesz zona Zbigniewa?
Może się tam gdzieś kiedyś obaczym
Gosia ile wypilas
Rafciu oo
Jak nie będzie kwarantanna to 15 stycznia jak nie to w kwietniu na 100%
Osa Zbigniew chyba Cie Kocha
Oo kiepskodlategonie możesz spac? ?
Ja 2 szampany i też nie? {?
Ja 2 szampany i też nie? {?
@4 047 602: " inteligo" cytując maklera,ale prawdę poowiedziawszy to mam kartę bankową INTELIGO
Bogus kuźwa a to z bajki o misiu
Chopy wy już nie pijecie
Malo wypite dzis
Nie było okazji i z kim u mnie 2 os.
Oki idziemy jeszcze na jednego potem do łóżka tylko muszę uważać bo jestem u koleżanki z pracy oby łóżek nie pomylić
Isa chcesz wierz nie to nie, trzezwy jak łza, nie chcialo mi sie wychodzic Dopiero w dzien kupie
GTV taka pomylka to nawet wskazana by byla
a ja 2 szampany i co s mało nie mogę zasnąć ciągle gadacie
Bogus chop dupa spi, wychlal2 piwa i @
Jednak najbardziej ucieszyla by mnie pomylka lotto bym trafil miliony i byl w koncu zadowolony zadowolony
A jak wygram miliony to beda same pomylki w tym temacie
To wam. Miłego ii pa
Gosia to tez imie mojej zony obym nie stwierdzil kiedys gdy zostane milionerem ze to byla pomylka
Dobrze ze juz spi i nie wie o tej stronie nic
Jutro bym juz mial wystawione kartony i obrazek od komuni za drzwi
Wszystkim co wierzą w tą plandemię,życzę.......no niech będzie,Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
wWszystkim pozostałym normalnym,życzę obyście wytrwali w normalnośći,bo jak można głupote uważać za normalną?
wypili po drinku i śpią,ale cieniasy,nie macie takiej wiedzy i mocy jak ja
Bogdan nie pij juz wiecej dzis
Przytul zone i idz nynyJa tez ide Wszystkiego dobrego wszystkim w tym nowym roku

Szczęścia i bogactwa w nowym roku
Ale ludzie mają zryte berety,ja pierdzielę,jedynie widzę tutaj że Mulag jeszcze trochę myśli,bo reszta to wodorosty
Zmieszałem wódke z mlekiem coś jak biały rosjanin
Pracowałem kiedyś z gościem który nazywał się "Murzyn",a teraz nawet nie można pisać tego słowa na portalach jedynie słusznych,ale zajawka,ja pierdzielę,i do tego doprowadzają nas tacy komentatorzy jak Robal i inni jemu podobni
Moge się poczuć jak Big Lebowski
GTV chciałeś uciec,ale nie udało Ci się to,ale ogólnie jesteś wporzo gościu{{jezyk}
Murzyn czy biały czy islam bądźmy dla siebie życzliwi bez podziałów
Bogdan
Bogdan
Mnie interesuje tylko to by wygrac w lotto miliony miliony i byc zadowolony zadowlony
Co Ci dadzą te miliony,jak nie będziesz wolny? nic,a wiec najpierw pomyśl o wolności
Jak bede mial miliony to bede zadowolony zadowolony
Naprawdę jak nie będzie podziału między ludźmi, będzie o wiele lepiej
Ja polak z islamką i jest wszystko ok nie potrzebuje milionów zdrowie mi wystarczy i wszystkim zdrowia
Ja polak z islamką i jest wszystko ok nie potrzebuje milionów zdrowie mi wystarczy i wszystkim zdrowia
@4 047 696: wiem że tak powinno być,ale niektórzy chcą by było inaczej
Miliony to tylko dodatek do tego co mamy ok do dziś wszystkim przede wszystkim zdrowia