Wpisy 4 047 369 – 4 047 468
1 stycznia 2021 00:17 → 1 stycznia 2021 00:45, 100 wpisów
Osz co za pech minute przed poloncy zbil mi sie kubek
no ja wchodze w nowy rok z 4zł w kieszeni wygranymi wczoraj wieczorem i dzisiaj wieczorewm trafione 4/10 normalnie śmiech na sali, a przez cały grudzien listopad praktycznie nic, dopiero w ostatnie 2 dni śmieszne wygrane
Na szczescie czyli bede zadowolony wygrywajac w lotto miliony
Jednak Sebastian jest najlepszy,tyle przerwy i jeszcze wygrał,tylko podziwiać
jak nowy rok to powinny na poczatku wejsc wszedzie 1.2.3,4,5
Damian, grałem kilka razy Twoimi chybikami w Multi , warto bylo.
no i jeszcze aby fantazjować było można, aby rozporządzenia nam tego nie odebrali
Zawsze jest warto grac w gry lotto
4 047 345. GTV dzieki wzajemnie
Dobranoc Wszystkim
Jutro znowu kupa roboty jak co dzień ech...
Jutro znowu kupa roboty jak co dzień ech...
Można śmieszkować,ale nigdy nie było takiej mgły w sylwestra,poważnie mówię,oni to specjalnie zrobili żeby ludzie nie radowali się z fajerwerków,bo to są kanalie do potęgi,teraz już można kontrolować pogodę i nią sterować,nie macie takiej wiedzy jak ja,ale tak jest
Bez obiadu tez mozna zyc raz na rok
Najwazniejsze jest by byc zadowolonym wygrywajac w lotto miliony
RYCHFER te to z map rano zrobię rozpis ale wcześniej wyjdę na spacer
@4 047 379: wojtt żeby to takie proste było żeby każdą idiotę wyczyściło no cóź,jest, jak jest ,
4 047 417. damian1983
Jak wygram w lotto miliony to bede bardzo zadowlony i pomoge ludziom biednym
Od Izy wszystkiego najlepszego w nowym roku i by podziałów między ludźmi nie było a będzie wtedy dobrze
Podpisała iza
Podpisała iza
4 047 409. Gosia__77 2021-01-01 (00:28) Nowy Rok Na Bogato z TS
a ja muszek obiad zrobić
Gosiu nie jadłem ani na obiad ani na śniadanie z muszek jakby co to zawołaj na śniadanie
@4 047 420: wiem że mnie masz na myśli,ale ja was uważam za tego co napisałeś,za mało wiesz i musisz mniej oglądać głupot w TV,a wiecej własnego myślenia
bo wiesz, niektorzy jeszcze nie poszli spac, inni sa ciekawi i chca spedzic wieczor do 3-4 w nocy
Oki dziś idziemy jeszcze od nowego roku musimy się postarać by trochę wygrać dobrej zabawy

@4 047 441: gdybym ciebie w tym momencie mial na mysli to bym to napisal, nie bój żaby
Antarktyda, rotszlidy, channelingi, słowianin mogą poczekać a obśmianie w kolejce z wojtkami
Antarktyda, rotszlidy, channelingi, słowianin mogą poczekać a obśmianie w kolejce z wojtkami