Wpisy 4 047 110 – 4 047 209
31 grudnia 2020 23:16 → 31 grudnia 2020 23:42, 100 wpisów
Toast wzniesiesz jakie życzenia by kot był zdrowy i się nie xwymiotal
Dobry Wieczór
A szef wzniesie toast by Forsami w końcu został na nadgodziny w końcu
Forsa na TVN leci piniadze to nie wszystko
Można i tak
Szczęśliwego Nowego 2021 Roku
Szczęśliwego Nowego 2021 Roku
Oni chyba nigdy nie byli zadowoleni bo nie znaja lotto
Kto dzis na plusie lapa, wzialem sie za tych leszczy z tota. Najlepszy ibisz kaze wybrac fure i daje 2 kafle z maski
Ku żalowi Jednych i radości grześków i wojtkówb i itp
do zobaczyska za jakiš czas
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 78 parek - niewylosowanych w Grudniu w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Euro Jackpot -: Parki Euro Jackpot - 28 parek - niewylosowanych od początku gry.
INFORMACJA PARKI Ekstra Pensja -: Parki Ekstra Pensja - 3 parki - niewylosowane w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Ekstra Premia -: Parki Ekstra Premia - 2 parki - niewylosowane w 2020 r
INFORMACJA PARKI Mini Lotto -: Parki Mini Lotto - 10 parek - niewylosowanych w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Lotto -: Parki Lotto - 174 parek - niewylosowanych w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Lotto Plus -: Parki Lotto Plus- 163 parki - niewylosowane w 2020 r.
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Powodzenia w 2021 r.
INFORMACJA PARKI Euro Jackpot -: Parki Euro Jackpot - 28 parek - niewylosowanych od początku gry.
INFORMACJA PARKI Ekstra Pensja -: Parki Ekstra Pensja - 3 parki - niewylosowane w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Ekstra Premia -: Parki Ekstra Premia - 2 parki - niewylosowane w 2020 r
INFORMACJA PARKI Mini Lotto -: Parki Mini Lotto - 10 parek - niewylosowanych w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Lotto -: Parki Lotto - 174 parek - niewylosowanych w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Lotto Plus -: Parki Lotto Plus- 163 parki - niewylosowane w 2020 r.
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Powodzenia w 2021 r.
Tu juz Pana nie znajda musieli by kupic bilet za 3,5zl
@ Robal_36 nie ma łatwo opuścić towarzystwo, trzeba się postarać choćby 6 pod rząd
Tam chyba byla ta linia kolejowa Poznan Warszawa
Forsa ilu was tam jest?
witam wszystkich obecnych
Arczibalik73 witaj przyjacielu
Robal jak masz iść to idź a nie tu spamujesz
Po co robisz tu cyrk ?
Robaków już Dzdziękujemy
Kędzior Do Salwy Honorowej..trzema ładuj..ognia..ładuj ognia ładuj ognia
Robal zachowujesz się jak ci demonstranci ktorzy chodzą po ulicach
4 047 167. johno skad wiedziałes ze sie obudziłem, przedchwilka, faktycznie tak było, doipiero sie obudziłem, zeby wziasc lekia tu niespodzianka na glukometrze odczyt H1 , czyli przekroczenie skaliodczytu licznika , skonczyła sie podzialka bardzo wysoki cukier chyba powyzej 600mg i chce mi sie strasznie spać, oczy sie same zamykaja, ale niemoge zasnac bomoge sie juz nieobudzic przy takim cukrze wysokim
@4 047 190: ? ? ?
i jest znów 4/10 multik mini lipa nic
Robal wstecz nie potrafi ? ? ?
Osa wyjdziesz ,za mnie
Mulag i co widzisz ?