Wpisy 4 047 094 – 4 047 193
31 grudnia 2020 23:12 → 31 grudnia 2020 23:37, 100 wpisów
Fordami, nie namawiaj chłopaka na kredyt.Mozesz kupić 10 zakładów , system na 12, lub więcej i trójki nie trafisz .
Gosia piszesz tak jak Krzysztof C
Do Krzysztofa C już dzwoniłem i z nim rozmawiałem
Nie ma innej opcji zmienić pracę wziąść kredyd lub lub składać do koca
Idę Szaryat Muzułmanie kot babka wzywajooooommmm straszą BECZKą
Forsami nie jeździsz Fordami?
Forsa jezdzi bent....
Toast wzniesiesz jakie życzenia by kot był zdrowy i się nie xwymiotal
Dobry Wieczór
A szef wzniesie toast by Forsami w końcu został na nadgodziny w końcu
Forsa na TVN leci piniadze to nie wszystko
Można i tak
Szczęśliwego Nowego 2021 Roku
Szczęśliwego Nowego 2021 Roku
Oni chyba nigdy nie byli zadowoleni bo nie znaja lotto
Kto dzis na plusie lapa, wzialem sie za tych leszczy z tota. Najlepszy ibisz kaze wybrac fure i daje 2 kafle z maski
Ku żalowi Jednych i radości grześków i wojtkówb i itp
do zobaczyska za jakiš czas
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 78 parek - niewylosowanych w Grudniu w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Euro Jackpot -: Parki Euro Jackpot - 28 parek - niewylosowanych od początku gry.
INFORMACJA PARKI Ekstra Pensja -: Parki Ekstra Pensja - 3 parki - niewylosowane w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Ekstra Premia -: Parki Ekstra Premia - 2 parki - niewylosowane w 2020 r
INFORMACJA PARKI Mini Lotto -: Parki Mini Lotto - 10 parek - niewylosowanych w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Lotto -: Parki Lotto - 174 parek - niewylosowanych w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Lotto Plus -: Parki Lotto Plus- 163 parki - niewylosowane w 2020 r.
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Powodzenia w 2021 r.
INFORMACJA PARKI Euro Jackpot -: Parki Euro Jackpot - 28 parek - niewylosowanych od początku gry.
INFORMACJA PARKI Ekstra Pensja -: Parki Ekstra Pensja - 3 parki - niewylosowane w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Ekstra Premia -: Parki Ekstra Premia - 2 parki - niewylosowane w 2020 r
INFORMACJA PARKI Mini Lotto -: Parki Mini Lotto - 10 parek - niewylosowanych w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Lotto -: Parki Lotto - 174 parek - niewylosowanych w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Lotto Plus -: Parki Lotto Plus- 163 parki - niewylosowane w 2020 r.
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Powodzenia w 2021 r.
Tu juz Pana nie znajda musieli by kupic bilet za 3,5zl
@ Robal_36 nie ma łatwo opuścić towarzystwo, trzeba się postarać choćby 6 pod rząd
Tam chyba byla ta linia kolejowa Poznan Warszawa
Forsa ilu was tam jest?
witam wszystkich obecnych
Arczibalik73 witaj przyjacielu
Robal jak masz iść to idź a nie tu spamujesz
Po co robisz tu cyrk ?
Robaków już Dzdziękujemy
Kędzior Do Salwy Honorowej..trzema ładuj..ognia..ładuj ognia ładuj ognia
Robal zachowujesz się jak ci demonstranci ktorzy chodzą po ulicach
4 047 167. johno skad wiedziałes ze sie obudziłem, przedchwilka, faktycznie tak było, doipiero sie obudziłem, zeby wziasc lekia tu niespodzianka na glukometrze odczyt H1 , czyli przekroczenie skaliodczytu licznika , skonczyła sie podzialka bardzo wysoki cukier chyba powyzej 600mg i chce mi sie strasznie spać, oczy sie same zamykaja, ale niemoge zasnac bomoge sie juz nieobudzic przy takim cukrze wysokim
@4 047 190: ? ? ?