Wpisy 4 047 068 – 4 047 167
31 grudnia 2020 23:06 → 31 grudnia 2020 23:30, 100 wpisów
@4 047 063:
Teraz covid wyjazdu tylko do beczki po kapuście a w beczce możecie być nawet w Meksyku czy na Marsie
Damian dlatego Tobie można pomóc w wygraniu
Tak pomoz gdyz chce te miliony z lotto
Mulag dobrze że ją mam...zakisze się tam sam..jak przyjdą trudne sprawy..i kot kulaaawyyy
Pisałeś o mnie różne rzeczy ale chociaż jesteś szczery. Tamten to porażka
Jak wygram w lotto to bede mial duzooooo beczek pelnej kapusty
Jako milioner nie bede juz musial dorabiac na nadgodzinach w pracy to bedzie piekne przezycie.8h i do domu
Trza się poświęcić beczka kapusta dla tego nie liczni wygrywają poświęcenie dla siebie to istotna rzecz nie ma nic za darmo beczka kapusta
Damian zagraj system na 12 skreśleń weź chwilówke zmień prace..weź kredyt
Fordami, wręcz przeciwnie, łatwo, ale grać rozsądnie w wybranych kolekturach .Na zagraj ponownie .
Ja zadzwonię ale nie dziś
Ja zadzwonie jak juz bede zadowolony wygrywajac w lotto miliony
Nie którzy bez pracy bez milinów bez wygranej nie pracują nie mają nadgodzin i żyją i jeszcze grają i piszą że chcą pracować ale praca dla nich za kwaśna za ostra za słodka za solona
Fordami, nie namawiaj chłopaka na kredyt.Mozesz kupić 10 zakładów , system na 12, lub więcej i trójki nie trafisz .
Gosia piszesz tak jak Krzysztof C
Do Krzysztofa C już dzwoniłem i z nim rozmawiałem
Nie ma innej opcji zmienić pracę wziąść kredyd lub lub składać do koca
Idę Szaryat Muzułmanie kot babka wzywajooooommmm straszą BECZKą
Forsami nie jeździsz Fordami?
Forsa jezdzi bent....
Toast wzniesiesz jakie życzenia by kot był zdrowy i się nie xwymiotal
Dobry Wieczór
A szef wzniesie toast by Forsami w końcu został na nadgodziny w końcu
Forsa na TVN leci piniadze to nie wszystko
Można i tak
Szczęśliwego Nowego 2021 Roku
Szczęśliwego Nowego 2021 Roku
Oni chyba nigdy nie byli zadowoleni bo nie znaja lotto
Kto dzis na plusie lapa, wzialem sie za tych leszczy z tota. Najlepszy ibisz kaze wybrac fure i daje 2 kafle z maski
Ku żalowi Jednych i radości grześków i wojtkówb i itp
do zobaczyska za jakiš czas
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 78 parek - niewylosowanych w Grudniu w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Euro Jackpot -: Parki Euro Jackpot - 28 parek - niewylosowanych od początku gry.
INFORMACJA PARKI Ekstra Pensja -: Parki Ekstra Pensja - 3 parki - niewylosowane w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Ekstra Premia -: Parki Ekstra Premia - 2 parki - niewylosowane w 2020 r
INFORMACJA PARKI Mini Lotto -: Parki Mini Lotto - 10 parek - niewylosowanych w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Lotto -: Parki Lotto - 174 parek - niewylosowanych w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Lotto Plus -: Parki Lotto Plus- 163 parki - niewylosowane w 2020 r.
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Powodzenia w 2021 r.
INFORMACJA PARKI Euro Jackpot -: Parki Euro Jackpot - 28 parek - niewylosowanych od początku gry.
INFORMACJA PARKI Ekstra Pensja -: Parki Ekstra Pensja - 3 parki - niewylosowane w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Ekstra Premia -: Parki Ekstra Premia - 2 parki - niewylosowane w 2020 r
INFORMACJA PARKI Mini Lotto -: Parki Mini Lotto - 10 parek - niewylosowanych w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Lotto -: Parki Lotto - 174 parek - niewylosowanych w 2020 r.
INFORMACJA PARKI Lotto Plus -: Parki Lotto Plus- 163 parki - niewylosowane w 2020 r.
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Powodzenia w 2021 r.
Tu juz Pana nie znajda musieli by kupic bilet za 3,5zl
@ Robal_36 nie ma łatwo opuścić towarzystwo, trzeba się postarać choćby 6 pod rząd
Tam chyba byla ta linia kolejowa Poznan Warszawa
Forsa ilu was tam jest?
witam wszystkich obecnych