Wpisy 4 045 491 – 4 045 590
31 grudnia 2020 00:00 → 31 grudnia 2020 08:50, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- tomoslaw - 102 wpisów
- Forsami - 100 wpisów
- makler - 79 wpisów
- Gosia__77 - 72 wpisów
- Sebastian_M - 62 wpisów
- 191979 - 45 wpisów
- Bolo22 - 45 wpisów
- MONTEZUMA1 - 42 wpisów
- waldus - 37 wpisów
- damian1983 - 35 wpisów
- Wojtt - 32 wpisów
- tomi77 - 31 wpisów
- zbigniew g - 30 wpisów
- bolek31 - 18 wpisów
- johno - 18 wpisów
- dotam - 17 wpisów
- Mewa - 16 wpisów
- RYCHFER - 15 wpisów
- Robal_36 - 13 wpisów
- wizard - 11 wpisów
- RT1 - 11 wpisów
- Biedroneczka1977 - 11 wpisów
- Mulag - 9 wpisów
- GTV - 8 wpisów
- zgrywus - 8 wpisów
- slawek - 7 wpisów
- Pasko - 7 wpisów
- islandorka30,5 - 7 wpisów
- multijune177 - 7 wpisów
- wilkor - 7 wpisów
ja często przychodzę na czat 2;00 czy 3.30 ale wszzyscy śpią
MAMY 31 Sylwester odpalamy całą parą
Paski zrób Sylwestra na Np jakiś konkurs z nagrodami zdrapkę za q1 zł
marek-m62 dodał(a) komentarz w temacie: Gierki on-line !
Dzis wygram w lotto miliony miliony I bede zadowolony zadowolony
Gosia__77 Sam jestem sceptyczny co do covida, i szczepionek ale moja kuzynka, córka mojej chrzestnej, lekarz anestezjolog w szpitalu w Olsztynie po dyżurze już w gorączce 40 i nie wiem co będzie... Świerza informacja
puk puk pobudka impreza pijemy i tańczymy do rana
a kto śpi?
i tak dzisiaj zakonczylismy rok 2020 ostatnia wygrana w multika wpadło tylko na koniec 4/10 normalnie śmiech na sali co do mini byltylko krok od 4/5w mini a nawet i niestety wylosowali mi na przekór liczbe 19 , czyli w 2x2/5 w mini lipa jak nic a tak sie zastanawiałem czy dac w mini 3i 4 czy dac 3i19 niestety zrezygnowałem z tych liczb i niedałem ani 19 ani 3 a dałem 4 i w tym momencie spierniczyłem sprawe w mini,
w mini w obu ukladach złapane liczby to 21 i 35
dzisiaj do 19 musze jeszcze posłac tylko mini lotka na dzisiaj i jutro multika sobie odpuszczam bo szkoda na to kasy, te ostatnie miesiace umnie w multiku to jest tragredia jakas, od dzisiaj jak i przez całe pierwsze polrocze 2021 roku gram ino mini lotek
4 045 521. RYCHFER 2020-12-31 (02:10) Suwałki
arczibalik73 to nie Twoja wina, świat się pomylił
rychfer moja w tym wina ze ciagneło mnie cholernie na te 2 liczby 3 i 19 na których grałem kilka dni temu a one niewychodziły dzisiaj je odzuciłem a one wyszły wraz z liczbami tymi 35i21 których byłem pewny ze wyjda, ale cos mnie podkusiło abym ich nie skreslał z tymi liczbami21,35 i to był bład bo bylo by całe 4/5a tak jest tylko 2/5x2 a tak wpadło by troche grosza na koniec roku
4 045 521. RYCHFER 2020-12-31 (02:10) Suwałki
arczibalik73 to nie Twoja wina, świat się pomylił
rychfer moja w tym wina ze ciagneło mnie cholernie na te 2 liczby 3 i 19 na których grałem kilka dni temu a one niewychodziły dzisiaj je odzuciłem a one wyszły wraz z liczbami tymi 35i21 których byłem pewny ze wyjda, ale cos mnie podkusiło abym ich nie skreslał z tymi liczbami21,35 i to był bład bo bylo by całe 4/5a tak jest tylko 2/5x2 a tak wpadło by troche grosza na koniec roku
Do nieba wchodzie jest mi to po podłodze... na koniec roku mi prezes dał jak zdjęcie w profilu
4 045 524. RYCHFER no ok, ja tez w tym roku 2016 dokładnie 31sierpnia przytulilem 8/10 i od tamtej pory nieprzekroczyłem tej wygranej juz w multika do dzisiaj, , kilka lat do tyłu jakos czesciej te wygrane wpadały teraz jest jakś kleskai tragedia z tymi wygranymi
bynajmniej umnie
bynajmniej umnie
4 045 519. arczibalik73 2020-12-31 (02:06) rozbijamy mini lotek
i tak dzisiaj zakonczylismy rok 2020 ostatnia wygrana w multika wpadło tylko na koniec 4/10
Jak to zakończyliśmy rok?przecież chopie dzisiaj jeszcze możesz wygrać,nie trać nadziei,chyba pomyliłeś się w obliczeniach co do końca roku
i tak dzisiaj zakonczylismy rok 2020 ostatnia wygrana w multika wpadło tylko na koniec 4/10
Jak to zakończyliśmy rok?przecież chopie dzisiaj jeszcze możesz wygrać,nie trać nadziei,chyba pomyliłeś się w obliczeniach co do końca roku
Witajcie wstawać wszyscy po szampana lecimy i od 19 impreza
Witam wszystkich
Już lecę po szympansy
Pamiętajcie że dziś ostatni dzień roku 2020
Co macie zrobić w tym roku to róbcie póki jest na to czas ?
Co macie zrobić w tym roku to róbcie póki jest na to czas ?
4 045 526. bogdan041 witaj no ja juz zakonczyłem gre w multika dzisiaj gram tylko w mini lotka puszczam tylko mini na 2 dni, apotem podsumowanie ile w danym 2020 roku przegrałem, remanent w grach trzeba zrobić multika juz zakonczyłem na ten.rok teraz zabieram sie za mini lotka, czy beda trafne czy nie tego niewiem ale w grze napewno bede, dobra uciekam speć, bo jeszcze niezmrózyłem oka a tu trzeba zaraz po jakis chleb leciec do piekarni, i do sklepu przed godzina dla seniorów
Arczibalik73 witaj przyjacielu
witam 2 zmiane biedroneczka1977, sebastian M , i wszystkich innych których niewymieniłem,, zycze wszystkim duzo zdrówka w nadchodzacym roku, , szampanskiej zabawy w dzisiejsza noc i wysokich wygranych w przyszłym roku, oby ten nowy nadchodzacy rok był dla wszystkich lepszy niz ten obecny
Dużo zdrowia w przyszłym roku i częstych wygranych
Ale nie takich że grasz za 2.50 zł A wygrywasz 2 lub 4 zł bo to mija się z celem. Żebyś jak najrzadziej pisał tu o miodzie i lipie
No i wygranej 5 w Mini
Ale nie takich że grasz za 2.50 zł A wygrywasz 2 lub 4 zł bo to mija się z celem. Żebyś jak najrzadziej pisał tu o miodzie i lipie
No i wygranej 5 w Mini
4 045 534. Sebastian_M ok dzieki przyjacielu, i wzajemnie dobra lece siezdrzemnac jakas godzinke bo czekaja jeszcze ostatnie obowiazki dzisiaj
sebastian niezapominaj ze w nowym roku rozwalamy mini na łopatki w tym roku sie nieudałoale uwarzam ze w tym sie uda napewno, i w tym roku kreslimy w mini czesto liczbe 21 która bedzie liczbna przewodnia odnoszaca sie do roku kalendarzowego
.
Uratowałem nieszczęśnika.
W kalendarzu żydowskim jest dzisiaj:
5781 rok.
5781 rok.
.
Odstaw te truciznę bo nie... dożyjesz do wieczora i Nowego Roku.
Tomasz Biernacki- pierwszy w lidze giełdowych miliarderów.
Ciekawe, czy gra w wynalazki typu... lotto?
Ciekawe, czy gra w wynalazki typu... lotto?
Jutro wpiszę Test na NIE do loterii EJ.
Test będzie na blogu.
---> wordpress.com/
Test będzie na blogu.
---> wordpress.com/
Napewno a na czym by się tak dorobił Wygrał w Lotto Kumulacja w Lotto
Bolek.
No to zmiana:
- dzisiaj wpiszę najpóźniej do godz.15.
- dzisiaj wpiszę najpóźniej do godz.15.
Lotto de - sobota, tylko 4 000 000 euro.
- 5 coś wspaniałego jak ja lubię mrozik żeby tak jeszcze z parę centymetrów ? było
Cóż wieczorem nic może coś o 14h w tym starym ostatnim dniu roku coś się trafi ciekawego
02,07...11,14...25,28..48,63 będę zioral może jak by co najlepszego i do zobaczenia jak nie na Żoliborzu o 19h to o 19h na multipasko tu można sie przemieszczać jeszcze miedzy wynikami a forum np narta narka
Dziś ostatni dzień roku
Sylwester
Dzień bez bielizny
Do końca roku pozostało 15godz 24 min
Sylwester
Dzień bez bielizny
Do końca roku pozostało 15godz 24 min
hey kedzior ... najlepszego facet i wspaniałej zabawy chociażby ba mp
poszalałem z rana w statki zacząłem od 38 zł po godzinie gry 26 zł
na forum podałem swoje propozycje na 14h jak ktos czasem luka za liczba liczbami dodalem równiez już propozycje do mini i lotto...... skresle typne w profilu i lece mam co nie co do zrobienia i sie jeszcze sie trza puscic
stawka od 1 do 10 zł , wygrane od 1 do 20 zł ale bilans ujemny

pozdrawiam forsamiego jak sie wyspi jak bedzie jak go żonka dopusci do neta oczywiscie to forsami ostatni raz w tym roku puszcze lotto najlepszego i zebys wkoncu ta 6 trafił