Wpisy 4 045 191 – 4 045 290
30 grudnia 2020 20:45 → 30 grudnia 2020 21:44, 100 wpisów
1,12,18,22,30,42,50,52,58,78
9,10,11,12,13,14,15,16
8,62
liczby do mini
15,39,x,x,x
9,10,11,12,13,14,15,16
8,62
liczby do mini
15,39,x,x,x
Pewnie Ci co sceptycznie podchodzá do szczepień się pierwsi poddadzá polecą
sherlokmarysia typował(a) za 8 zł w Keno na losowanie nr 963712 i trafił(a) 500 zł
Co tak czepiecie portkami przed szczepieniem jutro się Pierwszy zaszczepię z Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Robal... a co do pytania Mewy..to powiem tak Polak potrafi..i zaświadczenie za szczepienie znajdzie.. jak czabedzie tylko ryba nie bierze takie to wredne zwierze
Witam!dzisiaj usłyszałam takie coś
szczepionka to dar od Boga,im szybciej się zaszczepisz tym szybciej się z Nim spotkasz
szczepionka to dar od Boga,im szybciej się zaszczepisz tym szybciej się z Nim spotkasz
1-17-18-30-22-33
Wojtt narazie to trzeba antidotum na TSa zażyć
Wojtt narazie to trzeba antidotum na TSa zażyć
Mewa Co do szczepień przeciwko grypie,to ostatnio nie
szczepiłem się,bo miałem zapalenie oskrzeli
szczepiłem się,bo miałem zapalenie oskrzeli
Wojtek nie grasz mini
praca.. Wojtt no weź... mi już kiedyś mistrz głowę suszył żebym za setki przyszedł..a ja na szybko...nieee NIE nie dam rady świnie bije...albo dziś pisał na grupie..naszej zakładowej...kto przyjdzie dziś na noc....szukają jeleni niech se ludzi zatrudniom..tych z pod sklepu..żebym ja MILIONER musiał dorabiać tosz to hajba szajba łajba...
Na jutro mam 10 zakladow lotto plus I jestem zadowolony zadowolony gdyz wygram miliony
Milionerzy nie pracuja tylko relaksuja sie I sa zadowoleni
To jak w tym filmie piniadze to nie wszystko lekarz I musial dorabiac na taryfie?
Kto chce byc zadowolony zadowolony niech gra w lotto I wygra miliony miliony
Jutro 6/6 w lotto psdnie w Pile I bede zadowolony zadowolony
Piła tango piosenka
Tak mieszkam w Pile I jestem zadowolony zadowolony
Wojtt fajne dzisiaj numery były w Multi Multi..od 23 itd itd itd...się ludzi robi w jajo czytaj..inaczej...
Koniec zartow bo jutro wygram miliony
Gosia ok..dla Ciebie wszystko Warszawa Skarżysko. Straduny Sendki Komorów Mokrzec Niwka Niwiska..
Dostalem dzis jeden zaklad lotto gratis doplacilem zetke I jestem zadowolony
T.S jest bardzo chojny w tym roku
Wojtek tak ci dobrze szło i odpuściłeś
Forsa u mnie nie ma takich trudnych nazw
Przed chwilą padło 3 x 4216,70 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły

wanna na kolach