Wpisy 4 044 586 – 4 044 685
30 grudnia 2020 09:28 → 30 grudnia 2020 10:40, 100 wpisów
W miejscowości Zielona Góra padła wygrana 328 189,80 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gosza mowilem 16 gra dalej skoda ze 74 a nie 72. Znow multi goro
co to jest gosza?
cześć Aniu już obczaiłem Twoje imię
cześć wizjonerku
cześć Aniu już obczaiłem Twoje imię
cześć wizjonerku
ale podziwiam, ze z buta można trafić 5/5 i od razu za 1000 zł - szkoda ze na sucho
a ja na sylwestra popilnuje psa,zeby nie zeszedł - popilnuje jak co roku, bo o 24 będą strzelac miastowe petardy i to bedzie moj sylwester.
odkad sie przytrulem w sylwka nigdzie nie chodzimy i nie zapraszamy
odkad sie przytrulem w sylwka nigdzie nie chodzimy i nie zapraszamy
Aniu widzialaś tego czlowieka?
a moze inni go tez widzieli?

co wy na to?
a moze inni go tez widzieli?

co wy na to?
odkleił się
idę do zajęć cos porobic, pojde se na dzialke z piesiem,nikt nie chce ze mna pisac, a 23 ludziow tu widze, no 22 bo ja ten 23
idę do zajęć cos porobic, pojde se na dzialke z piesiem,nikt nie chce ze mna pisac, a 23 ludziow tu widze, no 22 bo ja ten 23
a no teraz tak ale miał już 2 razy aktualne trafione 5/5 i raz chyba wytracone, ale tez trafione
963543 1000 zł 9000 zł 8000 zł
963002 1000 zł 9000 zł 8000 zł
961931 1000 zł 9000 zł 8000 zł
963002 1000 zł 9000 zł 8000 zł
961931 1000 zł 9000 zł 8000 zł
ale do 3 nie mam pewności, ale skubany jest, obserwuje czasem te jego liczby kiedyś były trzy 4 prawie jedna po drugiej a on nie grał
no te co podales to 4/5 ale moze znow trafi poczekam z pieskiem na finisz
Ania poczekaj jeszcze kilka lat jak Twojemu synkowi sie przemieni
Generalnie to do Szpaka nic nie mam no ten wygląd daje do myślenia ale to jest jego styl
A głos ma fajny
A głos ma fajny
pojde bo to za osiedlem, sloninke ptaszkom zawiesze, pieska przewietrze, troche pszenicy ptaszkom tez rzuce, mam troche chleba uschnietego i tez zostawie tym biedactwom, niech sobie skubią,
A ty wiesz ze nie wolno dokarmiać zwierząt bo zanika im instynkt
juz kiedys myslalem co by bylo jak by pozbawic szpaka zarostu, bylaby istna dziewuszka, a tu prosze sam sie pozbawil
Aniu a co mają jesc jak nie mają co?
zostawie zjedza, to jest na zadooop.iu to tam mniej ptaszkow se lata, no moze sowy, ale one miesozerne, a szczurow nie mam dla sowow
zostawie zjedza, to jest na zadooop.iu to tam mniej ptaszkow se lata, no moze sowy, ale one miesozerne, a szczurow nie mam dla sowow

Tam nie ma żadnej kolektury, tam parę hurtowni i nic po za zielenią.
Przekonałam się sama też swego czasu rzucałam na ogródek stare jedzenie suchy chleb, i miałam wronę i srokę jak tylko otwierałam okno to już czekały, a jak nie dałam to do 12.00 potrafiły siedzieć i patrzeć. Już nie robię tak. Zwierzę musi samo zdobyć.
siedzę w poczekalni zaraz ząb do naprawy nie będę przecież chodził jak ten wampir
a to bardziej wiarygodne, to po co ten pic na wodea moze to była budkA objazdowa
Waldus zakupy najważniejsze to kupić papier do...deski ścierny jak robisz na stolarni
@4 044 635: Google ma kilku letnie opuznienia
tam jest market
https://www.google.pl/search?client=opera&q=Zielona+Gora+Działkowa+2&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
tam jest market
https://www.google.pl/search?client=opera&q=Zielona+Gora+Działkowa+2&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8
dionicos masz przeterminowane dane
no to jak markiet to wiarygodne, bo w kasie,
no to jak markiet to wiarygodne, bo w kasie,
TS tez gooopi nie jest nawet podajac fikcyjną wygraną musi umiejscowic ją z budką lotto
W miejscowości Rymanów padła wygrana 77 777 zł w zdrapce SUPER 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
dioni to nic zes się pomylil kazdemu wolno, tu nie urzedy to nikt ciebie nie ukarze