Wpisy 4 044 108 – 4 044 207
29 grudnia 2020 18:05 → 29 grudnia 2020 19:21, 100 wpisów
nie to ze wierze czy nie wierze, ale pokaz innym ze piszesz prawde
Przyczepili się do mnie tylko Ci którzy lubią robić zadymy i cieszą się jak jest kłótnia na MP
Reszta z grzeczności się nie udziela
Reszta z grzeczności się nie udziela
4 044 104. Sebastian_M
4 044 101. bolek31 a ja w mini obstawiam 30
Ja nie muszę nikomu niczego udowadniać.
Jak ktoś ma sam że sobą problemy wtedy szuka u innych czegokolwiek aby mieć pretekst do kłótni. Wtedy taki delikwent uważa się za wybielobego z zrzutów i udaje pokrzywdzonego
Jak ktoś ma sam że sobą problemy wtedy szuka u innych czegokolwiek aby mieć pretekst do kłótni. Wtedy taki delikwent uważa się za wybielobego z zrzutów i udaje pokrzywdzonego
Marek witaj
wygrałam dwa talony do Lotto jeden za drugim mam 6 zakładów lotto plus
Gosia
Gosia czekam z utęsknieniem ? ? ?
4 044 105. Angierski nie da rady wszystkich IP namierzyća juz tureckie czy inne to bajka, serwery sa tak napchane danymi i sa takie przesyły ze szkoda gadać
Arczibalik73 wczoraj na mnie tak najechali jakby chcieli mnie zjeść
4 044 101. bolek31 2020-12-29 (17:57) Bydgoszcz
w mini obstawiałbym 42 co do tej liczby mi sie dzisiaj niewidzi w mini raczewj no ale prubuj, kto nie ryzykuje ten niezyje
w mini obstawiałbym 42 co do tej liczby mi sie dzisiaj niewidzi w mini raczewj no ale prubuj, kto nie ryzykuje ten niezyje
Wczoraj bylem nad morzem i pokażę Wam co znalazłam
4 044 120. Gosia__77
4 044 124. Sebastian_M tak najechali a co niewierza ze jestes tam gdzie jestes tak?
4 044 124. Sebastian_M tak najechali a co niewierza ze jestes tam gdzie jestes tak?

To jest dowód na to że jestem w Turcji
4 044 129. Sebastian_M a brylantów tam nieznalazłes nikt nie zgubił
Sebastian gdybyś był w ролше to byś dziś z mojego trzonu ugrał 5/5
sebastian niedaj sie nikomu poprostu prowokować, olej te ich domniemywania, niech sobie gadaja, TY wiesz najlepiej gdzoie jestes chyba co nie
losowanie w Sylwestra godzina 19.00 bo prowadzący program studio lotto nie będą mogli się przemieszczać
4 044 138. Gosia__77 a do czego do jakiej gry
Angierski,
czy jest w tym jakiś problem, że ktoś może pisać z niej lokalizacji ? Granice zamknęli ?
Lepsze częstokroć jest - kto pisze, z kim pisze, i co pisze
Takie bywały tu, nie tak dawno postaci - lustrzany69, samolot, eden, jordanm, rturowski, brodacz007, waclawek, spoks, tobiasz89, i można by jeszcze wymieniać długo, i znajdowały zrozumienie, na, nawet bardzo dobrze się dogadywały, takie to poziomy
Powodzenia w wieczornych numerkach niech wyjdzie więcej niż dwa
sebastian jesli chodzi o liczby 45 i 47 na wieczór według mnie nie bedzie, narazie widze tylko 41 i poare powtótórek z godziny 14 według mnie nie bedziee nic z z przedziału 1-20 ale moge sie i mylić tez niemówoie ze nie
przeciez co za problem wstawic zdjecie z soba przy morzu Sebastian_M cos kreci
krasnalek typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 86761 i trafił(a) 300 zł
jest tu gdzies forsami/
Angierski jak wstawię swoje zdjęcie przy morzu to napiszą że coś kombinuję
Chcieli abym pokazał bilet na samolot pokazałem. Powiedzieli że to nie jest bilet ? ? ?
Pokazał bym siebie na tle morza to by napisali że to nie jest morze i co wtedy ?
To są takie niedowiarki.
Im nie chodzi o to o czym piszą. Im chodzi o zamęt i żeby skłócić ze sobą ludzi. To taki gatunek
To są takie niedowiarki.
Im nie chodzi o to o czym piszą. Im chodzi o zamęt i żeby skłócić ze sobą ludzi. To taki gatunek
Seb a to musisz coś udowadniać, niech każdy jedziegdzie chce
Może jeszcze rozmiar buta, albo stringów
Kurde w Kętach strzelajom petardami pomylili daty
Ale nie piszemy o nich.
Pomyślmy jakie dać liczby
Pomyślmy jakie dać liczby
Osa
Jakaś paranoja{{
Zb
Osa
Masz rację
Masz rację
Zb nos mnie odstawił
Zbigniew boisz się strzałów petard ?
Islandorka przyjedz do mnie w sylwestra przed godziną 19 00 o 6 rano cie wypuszcze
2 9 na 2 los
Zb ok dawaj dzipiesa
Kęty
Jak pomysle se sylwester w domu ? ?
Zb a kay to
W którą stronę od mnie
A nie na multipasko o 19 stej
?
Osa Zbigniew chce Cię tylko przenocować A rano o 6.00 zrobi Ci wyjazd
Ale Ci się trafił kawaler ? ? ?
Ale Ci się trafił kawaler ? ? ?
Osa 
Pożycz psa na sylwestra

Pożycz psa na sylwestra
Gdybym ja Cię zaprosił to byś mogła być u mnie do woli
@4 044 172:
Zbigniew to ma być Szarik
To ani Szarik ani Cywil
Forsami
Nieee
Dziś mimi mini jakie mam nie podaje
Ja mam swoje.. Ostatnio ktoś tu pokazywał fajne trafienie w Mini chyba MARIO OLSZTYN
No to kolejna lampka wina... Zbiniu dziś dobra zamiana w trójkach profil
Forsami co robisz 31 12 2020 o godzinie 19 stej
No i chyba Bolo 22 że system 6 ale skana z wygranej nie widziałem tak że sam niewiem
Zbigniew jak podawałeś to wygrywałeś.
Nie podasz to może być różnie
Na dwoje bańka wrózyła ?
Nie podasz to może być różnie
Na dwoje bańka wrózyła ?
Mini tylko maszyna.. Pewnie lipa... Od stycznia gram więcej mini
Forsami ja też siedzę w kabinie ale numeru nie podam bo nie patrzyłem
Pasko organizujesz tego sylwestra online
Jutro zagram ostatni raz w tym Roku nie będę w sylwestra łaził po sklepie...kolekturze..dwa w jednym..
@4 044 191: hasło roku to przez pis
Pasko przyjdziemy z psami... Morawiecki mówił że można... Cała noc będziemy tańczyć aż przyjdzie policja z marszu kobietz teleskopowymi pałkami...
Zbyszek ja nie jestem zdesperowany na co mi line... a jemu też nie wiem poco..bo piszesz że Pasko on line na co mu line..będzie holowanie ludzi z Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
Ale o 19 00 Pasko zrób tu impreza online
Tu na stronie nie wrealu
Ja mam sikorki