Wpisy 4 042 965 – 4 043 064
28 grudnia 2020 16:37 → 28 grudnia 2020 17:41, 100 wpisów
@4 042 950: no jak co ? badziewne gry i w ogóle, a jednak, jak to mówią ciągnie wilka do lasu, czy jakoś tak a gdyby serwer nie był przeciążony, oferta byłaby mniej badziewna ?
Gosia.
Dotam.
dzis moj wuja 3,5,11 ma urodziny 87 lat rodzony w czwartek dzis pon
ale to sknerus i nie da
ale to sknerus i nie da
wiec skromnie za stowke tylko
Pano
zimą przed pełnią lub pełnia lub po pełni CYKL lubi cię powtarzac
na poczatku grudnia byl ze wschodu arktyczny wiatr = snieg i minusowe
teraz w styczniu w I dekadzie bedzie cos podobnie
zobaczysz
zimą przed pełnią lub pełnia lub po pełni CYKL lubi cię powtarzac
na poczatku grudnia byl ze wschodu arktyczny wiatr = snieg i minusowe
teraz w styczniu w I dekadzie bedzie cos podobnie
zobaczysz
Przed chwilą padło 1 x 850,00 zł w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Zimy nie widać, ale uważajcie na huraganowy wiatr.
Dotam
Jeśli chciałeś tam zajrzeć, a nie dało rady, bo tak oblężony mają serwer, to mam wrażenie, że łajzowata firma , tudzież badziewi odniósł sukces
Natomiast powiem Ci od siebie, że z takich "zabaw" na stronie ts, to fajne było "memory", owszem tam i teraz są demo / i można się "pobawić", jak i kiedyś, kiedy namawiali na Keno i prawie poczuć grubą kasę .../ ale
i też
"gra się"* o prawdziwe pieniądze i niestety, ale widzę raczej minusy:
zawiesza gry, nie można wybrać sobie numeru "losu"*, i co ciekawe, to numeracja -
no skąd, u licha, np numer id 16xxxxxxxxx ?
* Właśnie dlatego cudzysłów - w gierkach - nie wybierasz n i c z e g o oprócz kwoty i obrazków
Jeśli chciałeś tam zajrzeć, a nie dało rady, bo tak oblężony mają serwer, to mam wrażenie, że łajzowata firma , tudzież badziewi odniósł sukces
Natomiast powiem Ci od siebie, że z takich "zabaw" na stronie ts, to fajne było "memory", owszem tam i teraz są demo / i można się "pobawić", jak i kiedyś, kiedy namawiali na Keno i prawie poczuć grubą kasę .../ ale
i też
"gra się"* o prawdziwe pieniądze i niestety, ale widzę raczej minusy:
zawiesza gry, nie można wybrać sobie numeru "losu"*, i co ciekawe, to numeracja -
no skąd, u licha, np numer id 16xxxxxxxxx ?
* Właśnie dlatego cudzysłów - w gierkach - nie wybierasz n i c z e g o oprócz kwoty i obrazków
triset
gierki bardzo prosta gra , prosciejsza niz............keno
a ze kasa uchodzi jak balonik to inna inszosc
gierki bardzo prosta gra , prosciejsza niz............keno
a ze kasa uchodzi jak balonik to inna inszosc
"som" na wygnaniu.
Ja tam se demo strzelam przy kawce,Lubię patrzeć jak ta monetka obija się o punkciki..20zł max wygranej?
Ale dlaczego nie mogę sobie wybrać czy monetka ma spaść z lewej strony czy z prawej? przeca w TVP1 oni,ci ludzie odważni mogą sobie wybierać
makler trisetum ale zmiana laptopa,hasło przepadło a email na którym jest konto to już nie mam go 5 lat
376 000 000.
Tyle można wygrać w amerykańskiej loterii MM.
Tyle można wygrać w amerykańskiej loterii MM.
Trisetum
jak bys podal adminowi nick , stary @
by wysłał by Tobie na nowy @ haslo
ostatnio Pasko cos na ten temat pisal
jak bys podal adminowi nick , stary @
by wysłał by Tobie na nowy @ haslo
ostatnio Pasko cos na ten temat pisal
Witam wszystkich
A żeby zagrać w te gierki to trzeba mieć konto zasilone kasa czy można też tak jak w keno wirtualnie ?
2011-10-22
na dole masz kontakt do admina, tylko z odp. czasami dlugo
na dole masz kontakt do admina, tylko z odp. czasami dlugo
przeciez nikt nie zna Twojego @
i stary nick
jak Tobie zalezy TO tak zrób
i stary nick
jak Tobie zalezy TO tak zrób
O, te gry planszowe obecnie, to już czasem kosmos prowadzący itd
Mulag co se sobie jaja robisz..Waldus Dom sprzedaje i 4 h pola stajnia i stodoła zaplecze za 500'000
Miałem konto-wykasowałem go i chciałem założyć ponownie przez bankowość netową a pisze,że mój pesel mają już w bazie i nic z tego.I tak się łowi peselki od ludzi
No to się pomylili pięcio krotna dawka szczepionki każdy może się pomylić
Nie założę konta na lotto bo oni tam za dużo danych chcą obejde się zagram sobie w literaki w kurniku
Mulag ale się dowiedziałem że tam gdzie mieszkałem ..wcześniej ..to też jest DOM na sprzedaż...
Waldus dawaj zdjęcie tej chaty i pola wygram to kupię A to w Bieszczadach jest ?
Tris
zawsze możesz skontaktować się z nimi telefonicznie, i wyjaśnić kwestię "dublowanego" peselu, widocznie nie wpadli na genialny pomysł, że ludzie będą kasować konta i czasem chcieli będą ponownie zagrać przez neta i założyli tylko " zawieszenia"
zawsze możesz skontaktować się z nimi telefonicznie, i wyjaśnić kwestię "dublowanego" peselu, widocznie nie wpadli na genialny pomysł, że ludzie będą kasować konta i czasem chcieli będą ponownie zagrać przez neta i założyli tylko " zawieszenia"
Mulag wrrrrr ciężko się pisz z Tobą znikasz na dwa tygodnie i już Ę Ą Halooo Ę Ą Wielozadaniowość...jaja se robisz...beczke chcesz..???
Ale to już było i nic wróci więcej Gtv
Mulag szukałem niestety nie jest chyba na Internecie...ale wiem od KOGO bo tam bywałem nie raz za dziecka..
Waldus pisał ze Nagoszyn czy jakoś tak
Mulag tak Dębica ..ceny nieznam warunki cza zobaczyć jest też stajnia i stodoła...ogrodzone dom stary...
@4 043 042: jeśli ma się obejść bez obejść, typu zakładasz konto na brata, ojca, matkę i sam z niego korzystasz , to chyba raczej bez telefonu się nie obejdzie
Forsami lecę za grać te w Multi w stałych zestawach ostro stawka 10
7000
Idę