Wpisy 4 041 845 – 4 041 944
27 grudnia 2020 18:06 → 27 grudnia 2020 18:55, 100 wpisów
Mam W rodzinie lekarke która mówi ze bardziej trzeba się bać covida niż szczepionki
Gdzie jest arczi ? Sebastian zabrałes go ze sobą ?
RYCHFER
Jeszcze szybko do kolektury.Parka ze stawką 1000
Jeszcze szybko do kolektury.Parka ze stawką 1000
Poszła do kosmetyczki po nowe paznokcie.Poprzednie już za mocno wyrosły.
Spójrz na swoje paznokcie jak wyglądają
emerytka 46 do kolektury za daleko szukam kogoś kto by mi doładował konto gracza inaczej już dzisiaj nie wyślę tylko 10 zł na konto zwracam z nawiązką w razie wygranej 50% czy ktoś by wspomógł i przelał na konto 15194010764986170900000000 10 zł jutro oddam
4 041 671. R
tylko Oni: gti , g77, seb
ja niestety nie, przykro mi
tylko Oni: gti , g77, seb
ja niestety nie, przykro mi
@4 041 845: Ja też mam lekarza w rodzinie i mówi żeby się na razie nie szczepić no i każdy ma swoje zdanie
Ja chciałabym zobaczyć tych zaszczepionych za kilka miesięcy jak nie daj Bóg złapią coś jak to zniosą
Zadzwoniłem do Mateusza po długich negocjacjach ugioł się i nie macie godziny policyjnej
Żadnej debaty nie było merytorycznej za i przeciw co to jest tylko propaganda szczepień przecież żaden z producentów nie bierze odpowiedzialności za te szczepionki to daje do myślenia rząd chyba też nie bierze odpowiedzialności
Ale pacjent, widocznie tego, nie wiedział, że można spintolić się ze schodów, na śmierć, i że mamam wtedy może pisać, pogrążona w smutku i żałobie, ktoś t e n motyw jeszcze pamięta ?
Obiecuje w sylwestra nie zbaczac z drogi miedzy monopolem a imprezownia
Aniu słuchaj szczepionka nie jest jeszcze dokładnie przebadana to po pierwsze. Po drugie trzeba się szczepic minimum 2 razy. A co jak będą powikłania ?
W USA na oficjalnej stronie 3 tys osób ma powikłania po szczepieniu
Widziałam wujka po szczepieniu na grypę jak złapał to mało nie odszedł....
GTV i dobrze zrobiłeś
Większość ludzi miało koronowirusa przeszła w szpitalu reszta w domu na własną rękę to po co się szczepić
Sebastian ok katie jest w kisimi koło Ankary w styczniu będzie w nld
Jak chcesz to wynajmij samochód i zasuwaj a jak nie to luty przyjedziesz to się poznacie
Jak chcesz to wynajmij samochód i zasuwaj a jak nie to luty przyjedziesz to się poznacie
Victor jak to po co ?
Firmy muszą zarobic i dopóty będzie wirus dopóki tego nie osiągną. Poza tym kasa to nie wszystko. Ale więcej nie na ten czat
Firmy muszą zarobic i dopóty będzie wirus dopóki tego nie osiągną. Poza tym kasa to nie wszystko. Ale więcej nie na ten czat
Tak bede napewno
GTV mam zaplanowany pobyt w 100%
Nie wiem czy wszystko zdążę załatwić. W soboty i niedziele tu wszystko pozamykane. Mam tylko 3 Ulb Max 4 dni.
Nie wiem czy wszystko zdążę załatwić. W soboty i niedziele tu wszystko pozamykane. Mam tylko 3 Ulb Max 4 dni.
GTV najpierw musimy wygrać to co zaplanowaliśmy
Damian będziesz na zlocie?
Oczywiscie
Jeszcze dzis bede rezerwowal bilet na samolot
Dla robala
Robal przylecisz na zlot? Wszystkich zapraszamy będzie wszystko, będą, bedzie, no wszystko nawet s... x
Chociaż może nie być potrzebna, jak ktoś zauważy te z przyczajki
robienie zdjęć kobietom, czy dzieciom
Ciach kęsim i turysta wraca lżejszy
robienie zdjęć kobietom, czy dzieciom
Ciach kęsim i turysta wraca lżejszy
paparazzi.
Kucharki
Paparazzi
? ? ? ? ? ? ? ? ?
Seb celebryt
GTV dopiero jutro wyjdę na miasto
Seb umiesz na migi
GT masz p
Osa masz p ?
Nie
Rafauł
Rafcio
Scenic dodał(a) komentarz w temacie: Gierki on-line !
? ? ? ?
@4 041 914:
Ooo na 500+
Seb nie udzielaj sie
Na zlocie każdy pokaże P
nic nie wiemBędą Pewole
Nikt mnie nie zaprosil

Zdalnie??
Kamerkę mam
Osa bo jeszcze nie ma daty zlotu
Jak będzie to dostaniesz zaproszenie
Jak będzie to dostaniesz zaproszenie