Wpisy 4 041 695 – 4 041 794
27 grudnia 2020 15:42 → 27 grudnia 2020 17:27, 100 wpisów
Gtv a nastki 10,12,13,17,18 z lub bez lub zamiast 17 liczba 19 lub zamiast 13 11 lub razem
4 041 671. Robal_36
Rychfer,
jak tak się stęskniłeś za paznokciami , to może poszukaj kontaktu przez Małgosię77, albo tego
życzliwego / tak usilnie szukał kontaktów , to pewnie wie /
życzliwego / tak usilnie szukał kontaktów , to pewnie wie /
Angielski tam ujowo się porobiło... Członek 43,22,30 a tu lipa ale trzymam dalej... Choć miałem grać... Coś mi świtało by nie dzis
To zalezy ile piles co piles i jaki czas minal...ja np dobrze spalam pelikana czy kustosza te 7 % a gorzej zubra i zle sie czuje po nim...jednak jak nie ma to tez wypije...dzis 0 alko...zreszta nawet 7 dni nic nie musze pic...moze stac piwo eino czy wódzia
Gram codziennie w MM jednak zabrakło na koncie gracza i nie mam jak doładować konto puste wpłato maty nie działają, czy ktoś by wspomógł i przelał na konto 15194010764986170900000000 10 zł jutro oddam
Cześć
Słuchajcie widziałem Blyskotkę A wiecie gdzie ?
???
Na Hawajach
?
Sebastian.
Jesteś w Turcji, a na Hawaje jest ze 2 rzuty odrzutowym beretem.
Jesteś w Turcji, a na Hawaje jest ze 2 rzuty odrzutowym beretem.
Znak zapytania był przeznaczony dla Sebastiana.
Mam kamerkę ustawioną na Hawaje A dokładnie Honolulu
Wn spr.? 4,9,34,36,53,54,56,63,65

Seb już pojechał po kucharkę?
Dzisiaj w Turcji było spore trzęsienie ziemi.
Ania jo, 3 w jednym
Islandorka.
Wysłane?
Wysłane?
Przerwa na kawę.
Nic nie gram... Wtorek coś wyślę... 1 lotto 1 mini... I coś z multi na 3 liczby
Witam mam pytanie do wszystkich. Czy ktos tu z obecnych wygral kiedys w lotto? Nie chodzi mi o 4zl czy 5zl
Nie wiem czym się ludzie zajmują ale taki Abus kupił żonie Corwett te za 1 mln zł... A ma firmę brukarska... No nie wierzę że taka kasę z takiej firmy ma... a my ty gramy i uja
@4 041 761:
Masakra ale odkrycie
Wróżka Esmeralda właśnie padła brak zleceń
Masakra ale odkrycie
Wróżka Esmeralda właśnie padła brak zleceń
191979 Nie daj się omamić,tym niby wróżbitą
Stracisz:kasę,rodzinę,nawet dom im dasz
Stracisz:kasę,rodzinę,nawet dom im dasz

Tylko już nie pisz daj na @ to Ci napisze czy trafiłeś
Bo później zlot będzie u mnie
Bo później zlot będzie u mnie
SebastianMJa pikole,ale smakołyki,ja właśnie piekę dwa zawijańce,o już się rumienią w piekarniku
Sebastian masz już dziewczynę?
Iza mnie tu mówi że tylko w kolorowym berecie są do wzięcia te w czarnym berecie są sexowne ale nie do przywiezienia do pl
Iza mnie tu mówi że tylko w kolorowym berecie są do wzięcia te w czarnym berecie są sexowne ale nie do przywiezienia do pl
Wn jeszcze nie
Ania sprzątaczka
Gt
Rt1 Ty pieczesz 1 dzień po świętach
Jejku nikt by mnie nie zmusil
Jejku nikt by mnie nie zmusil