Wpisy 4 041 195 – 4 041 294
26 grudnia 2020 23:15 → 27 grudnia 2020 09:18, 100 wpisów
Wydawalo mi sie ze to bedzie prostsze...ale wylosowali znom 21 a mialem 22i zepsuli zabawe
Ha ha..no dobre....idz juz spac a ja do barku po zuberkaa co tam swieta sa ...moze moje ostatnie
U Mikołaja w Laponii niezły mróz.
Jest 'tylko' -37 stopni.
Jest 'tylko' -37 stopni.
browarek to normalny dzień,a w świeta wineczko czerwone musi być,jakiś odskok od zwykłych dni
Buszował tu dzisiaj Arczi?
Koniec buszowania.

@4 041 200: od jakiegoś czasu w profilach można znaleźć informację nie tylko o dniu ostatniej aktywności danego multipaskowicza, ale również dokładnej godzinie tej aktywności ...
Niech juz nic nie przynosza...kiedy to mam wypicwin polwytrawnych nie cierpie...stoja od kilku lat..jutr pokazr moze
Patrzę sobie na wyniki .. bez szału Lotto nic w Plusie nic Mini 1/5 Multi Multi 5/10 słabo..
Sebastian dawaj foto niuni pojechał i śpi zamiast nam tu foto dawać dziewuch tureckich
Yarına kadar iyi geceler rafael ma dość do jutra przyjaciele i przyjaciółki
Podpisała Isabelle
Podpisała Isabelle
@4 041 187: tu masz porównanie jak działa rząd polski,a jak szwedzki,tam nie ma takich obostrzeć a liczba zarażonych i zgonów całkowicie spadła,w przeciwieństwie do Polski

bogdan041
ostatnio dowiedziałam się, że znajomej babcia po 90 -ce tak po 90 -ce zachorowała, była kilka dni w szpitalu, a w karcie informacyjnej zgadnij co ma?
na zgonach to jest pewnie tak samo , czytaj podobnie
ostatnio dowiedziałam się, że znajomej babcia po 90 -ce tak po 90 -ce zachorowała, była kilka dni w szpitalu, a w karcie informacyjnej zgadnij co ma?
na zgonach to jest pewnie tak samo , czytaj podobnie
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Gosia__77 - 51 wpisów
- 191979 - 48 wpisów
- waldus - 47 wpisów
- obuziara - 43 wpisów
- Sebastian_M - 40 wpisów
- tomi77 - 37 wpisów
- GTV - 31 wpisów
- panoramix - 24 wpisów
- Mewa - 22 wpisów
- makler - 17 wpisów
- Myvictory - 17 wpisów
- Andreas3864 - 16 wpisów
- zbigniew g - 15 wpisów
- bolek31 - 15 wpisów
- Wędrowca netowy - 14 wpisów
- RT1 - 12 wpisów
- Bolo22 - 11 wpisów
- Angierski - 11 wpisów
- emerytka 46 - 10 wpisów
- kedzior13 - 8 wpisów
- marek33 - 8 wpisów
- Robal_36 - 8 wpisów
- Biedroneczka1977 - 8 wpisów
- Rrrooobbbeeerrrttt - 8 wpisów
- Forsami - 7 wpisów
- bogdan041 - 7 wpisów
- emeryt - 7 wpisów
- gonzaga - 5 wpisów
- tom28 - 4 wpisów
- zgrywus - 4 wpisów
Obuziara wsztkiego naj, naj, najlepszego od Rafaela masz buziaka
Rafael odlot nieba zrobił
Pozrowlaju Isabelle
Rafael odlot nieba zrobił
Pozrowlaju Isabelle
Isabelko bardzo dziękuję i Rafałowi również i dla Was również wszystkiego naj, naj, naj, a najwięcej to zdrowia i pieniędzy
nie lubie sama do siebie pisać, ale jeszcze to napisze:
moja mama była niedawno świadkiem takiego zdarzenia: kobieta w ciąży przyszła do szpitala, bo zaczęła odczuwać bóle więc mąż i ona chcieli szybko na oddział, a ktoś z okienka zaproponował, by kobieta zgłosiła się jako że codidova.
Nikt by pewnie o tym nie wiedział z ludzi na korytarzu, co jej zaproponowano, ale mąż nerwus, jak się zaczął wydzierać to i ludzie usłyszeli.Podobno wyszli oboje ze szpitala, no i ona z tymi bólami,ale czy wrócili, czy gdzie indziej pojechali to moja mam już nie czekała.
a była świadkiem, bo tamtędy przechodziła na skróty na zastrzyk
moja mama była niedawno świadkiem takiego zdarzenia: kobieta w ciąży przyszła do szpitala, bo zaczęła odczuwać bóle więc mąż i ona chcieli szybko na oddział, a ktoś z okienka zaproponował, by kobieta zgłosiła się jako że codidova.
Nikt by pewnie o tym nie wiedział z ludzi na korytarzu, co jej zaproponowano, ale mąż nerwus, jak się zaczął wydzierać to i ludzie usłyszeli.Podobno wyszli oboje ze szpitala, no i ona z tymi bólami,ale czy wrócili, czy gdzie indziej pojechali to moja mam już nie czekała.
a była świadkiem, bo tamtędy przechodziła na skróty na zastrzyk
Obuziara tu u nas podobna covida euro Bruksela płaci a umarła zawała
@4 041 219: po prostu działa naturalna selekcja jak przy każdej chorobie,tu nie potrzeba żadnych obostrzeń,słaby umiera,a reszta społeczeństwa hartuje się na każdą chorobę,dlatego nie potrzeba żadnych szczepionek,organizm ludzki jest tak doskonały,że sam sobie poradzi,w dodatku to tzw. lekarstwo jest gorsze od choroby,bo nie wiadomo jakie skuki może przynieść
ale ta kobieta przeżyła!!!
wpie+%$#@li jej covida, ale rodziny nie instruowali jak postępować, czyli to był blef naciągany covid
wpie+%$#@li jej covida, ale rodziny nie instruowali jak postępować, czyli to był blef naciągany covid
no przeżyła bo nie miała covida, była w szpitalu na cóś kilka dni i jĄ wypuścili jak GTV-a
Gtv miał objawa covida a to zapalania oskrza było on kozła popił i zdarowy
GTV i tak będzie dopióki będą płacić szpitalowi za leczenie covidowców,
Obuziara u nas to samo euro płaci i lekarz cowid nawet jak ruku połamiesz
ale co przez to chcą osiągnąć??
to już nie na nasze głowy ta ich polityka, trza iść spać, nabrać siły bo za niedługo kurde do pracy
to już nie na nasze głowy ta ich polityka, trza iść spać, nabrać siły bo za niedługo kurde do pracy
@4 041 229: Bogdan dziękuję za komplement mnie podobają u cieba typy lotto super
Rafał, Iza, bogdan041 i pozostałym czytelnikom kolorowych snów i spokojnej nocy
Obuziara idziom spać jutra pogadajut dobranocka wszystkim, zdarowia, piniodzy, euro, oby 2021 było normalna
Dobrze nocki
Dobrze nocki
@4 041 232: to powiem Ci jeszcze lepszy klimat,moja siostra miała operację 31 sierpnia operację na mózgu,bo mioała oponiaka,,nie mogła się wybudzić i lekarz powiedział ,że stan krytyczny,ale po trzech dniach wybudziła sie,ale to nie był jej ostatni koszmar,bo prawdziwym koszmarem była pielęgniarka,najpierw odłączała jej kropłowkę i tlen,w dodatku nie wiem czemu przywiązali jej ręce i nogi,jak nie pomogło odłaczanie i dalej żyła to do wenflonu coś jej podała i zaczęło jej serce szybciej bić,wtedy siłą przeżycia jakoś uwolniła się i odłączyła to od kroplówki,to była tylko jedna pielęgniarka na nocce,ale niestety tak robiła,inne jak przychodziły to dziwiły się czemu ma wszystko odłączone,skończyło się to gdy na sale przywieźli inną pacjęntkę,teraz żyje i dochodzi do siebie,ale groziła jej śmierć nie od choroby ani operacji ale o personelu medycznego,taką to mamy służbę zdrowia w Polsce
...243 wpadłam na moment, zeby okienka pozamykać, ale przeczytałam kilka razy to co napisałeś, i brak mi słów,zatkało mnie.....
to co teraz będzie z ludźmi?
jeżeli już na służbę zdrowia liczyć nie można?
masakra.....
ale cieszę się, że twojej siostrze jest już lepiej, życzę wam obojgu dużo zdrowia.
to co teraz będzie z ludźmi?
jeżeli już na służbę zdrowia liczyć nie można?
masakra.....
ale cieszę się, że twojej siostrze jest już lepiej, życzę wam obojgu dużo zdrowia.
przypomniał mi sie szczypiorek z foteczki vel pudelka niczym rolnik szuka zony
Tak tak niema raka niema zapalenia pluc, niema wrzodów wszystko covida piszut u nas Niderlandy to samo Bruksela euro płaci jedna wielka ściema jak Rafał pisał że w polszu tak jest u nas to samo tylko covid, covida, cowida
GTV stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
@4 041 244: Dziękuję obuziara,Tobie też życzę dużo zdrowia,no i żebyś już nie łobuziła
@4 041 234: tu jest prwawda,ale najgorsze to że płacą więcej za śmiertelne przypadki cowida,a to już zakrawa o przestępstwo, bo przecież śmierć to śmierć i nie powinno wyróżniać się na co kto zmarł,tu powinna być zasada odwrotna,im mniej śmierci.tym służba zdrowia ma więcej pieniędzy,i im mniej chorych to też powinni mieć więcej pieniędzy,bo to od nich zależy czy pacjent jest zdrowy i czy przeżyje,no nie zawsze,ale przynajmniej powinni się starać,wtedy mieliby więcej pieniędzy,tak wyglądałby zdrowy system zdrowia,no ale jak za jakąś chorobę płacą wiecej,za jedną mniej,za jedną śmierć więcej za jedną mniej,to co tu się odpierdziela że tak powiem?
tu jeszcze nie napisałem,że wyróżniać tak oczywiście,ale dla celów statystcznych,a nie finansowych
Już w 2000 rok w kreskówce Simpsonowie masoni wymieniali firmę "pfizer" pokazując strzykawki,czy to nie dziwne?
Bzdetów w internecie jest mnoszko naprawdę człowiek musi być obeznany żeby co jest fakt a co bzdety
Czy ktoś zastanowił się czemu nie ma wypraw na Antarktydę?nie chcę nic sugerować,ale to wydaje się dziwne,czyżby tam istniało drugie życie po za naszym pojęciem?
Lewy przecież możesz sprawdzić,to nie takie trudne w dobie neta,ogarnij się
Weżcie na przykład kawałek ziemi Rotschild na Antarkdydzie, na google maps,jest niewidoczna,jakby za mgłą,a czemu?
Oczywiście wyprawy są na Antarktydę,ale kontrolowane przez wielkie mocarstwa,ale ludzi którzy chcieliby tam dotrzeć indywidualnie nie dopuszczają,a dlaczego?czy ktoś zastanowił się nad tym?czyżby faktycznie istniała płaska Ziemia?proponuję poczytać o odkryciu Richarda Byrda w 1929 roku,bo coś jest na rzeczy.Ziemia płaska nie musi być całkowicie płaska,ale coś w tym może być,prawdopodobnie to my jesteśmy pępkiem wszechświata i to my tworzymy wszechświat,te ufoludki o których nam mówią też pochodzą stąd,tylko mają inny wymiar,wszystko w temacie
W gierce STATKI padła przed chwilą wygrana w kwocie 500 zł przy stawce 5 zł. Szczegóły
Patrzcie jak zacierają ślady
szukałem tego
ziemia Rothschild Antarktyda
pokazało mi się to
Rothschild Wyspa - Rothschild Island - qaz.wikipl.qaz.wiki › wiki › Rothschild_Island
Rothschild Wyspa. Rothschild Island znajduje się na Antarktydzie ... W kolejnych eksploracji obszaru przez brytyjskiego Ziemia Grahama Expedition (BGLE) ...
a w wyszukiwaniu mam to:
Ta witryna jest nieosiągalna Połączenie zostało zresetowane.
Wypróbuj te rozwiązania:
Sprawdź połączenie
Sprawdź serwer proxy i zaporę sieciową
Uruchom Diagnostykę sieci systemu Windows
ERR_CONNECTION_RESET
Teraz widzicie jak zacierają ślady po swojej bytności?
Bo to są ISTOTY,którzy decydują o naszym życiu i o tym co się teraz dzieje też,ta zaraza też jest przez nich wywołana,dążą do depopulacji i reszta co zostanie będzie im służyć,których przez szczepionki i chipy będą kontrolować pozostałą ludzkość,może nie macie takiej świadomości jak ja,ale postarajcie się to wszystko zrozumieć i przeciwstawić się temu,bo jak tak dalej będziecie się zachowywać to niestety będzie źle,widzicie co się dzieje,musicie przynajmniej trzeźwiej myśleć i przeciwstawiać się temu,bo ta garstka która jest w nas nie wystarczy,muszą dołaczyć rzesze ludzi,inaczej zginiemy,wierzę w was,duch jest w sercu,a sercem jestem z wami,pozdrawiam wszystkich
szukałem tego
ziemia Rothschild Antarktyda
pokazało mi się to
Rothschild Wyspa - Rothschild Island - qaz.wikipl.qaz.wiki › wiki › Rothschild_Island
Rothschild Wyspa. Rothschild Island znajduje się na Antarktydzie ... W kolejnych eksploracji obszaru przez brytyjskiego Ziemia Grahama Expedition (BGLE) ...
a w wyszukiwaniu mam to:
Ta witryna jest nieosiągalna Połączenie zostało zresetowane.
Wypróbuj te rozwiązania:
Sprawdź połączenie
Sprawdź serwer proxy i zaporę sieciową
Uruchom Diagnostykę sieci systemu Windows
ERR_CONNECTION_RESET
Teraz widzicie jak zacierają ślady po swojej bytności?
Bo to są ISTOTY,którzy decydują o naszym życiu i o tym co się teraz dzieje też,ta zaraza też jest przez nich wywołana,dążą do depopulacji i reszta co zostanie będzie im służyć,których przez szczepionki i chipy będą kontrolować pozostałą ludzkość,może nie macie takiej świadomości jak ja,ale postarajcie się to wszystko zrozumieć i przeciwstawić się temu,bo jak tak dalej będziecie się zachowywać to niestety będzie źle,widzicie co się dzieje,musicie przynajmniej trzeźwiej myśleć i przeciwstawiać się temu,bo ta garstka która jest w nas nie wystarczy,muszą dołaczyć rzesze ludzi,inaczej zginiemy,wierzę w was,duch jest w sercu,a sercem jestem z wami,pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich
Lewy
Super że widzisz
Super że widzisz

Oooooo
Cisza to przerwa do wieczora.
No.. Nie idzie w profilu... I też nie grammogę podać co wymyslilem
Wędrowca
Tomi
Tomi
U mnie świeci
? ? ?
? ? ?
Pierszwa osobę zaszczepili... Stawiam że Kaczynskion wszędzie się wepchnie43,22,30
U mnie 16 stC
Odczuwalna 20 st C
43,22,67
43,30,68
43,33,9
22,30,9
22,33,68
30,3367
Tak to wygląda na 14...na sucho
43,30,68
43,33,9
22,30,9