Wpisy 4 038 553 – 4 038 652
23 grudnia 2020 16:30 → 23 grudnia 2020 18:35, 100 wpisów
5,10,19,20,31,34,52,59,70,74
49,50,51,52,53,54,55,56
8,49
liczby do MINI
35, 39 X,X,X
lotto
11,34,x,x,x,x
49,50,51,52,53,54,55,56
8,49
liczby do MINI
35, 39 X,X,X
lotto
11,34,x,x,x,x
Dotam
słyszałem że Ty roznosisz ..... prezenty To u Waldusia BĘDĄ
słyszałem że Ty roznosisz ..... prezenty To u Waldusia BĘDĄ
Ja forsiemu zazdroszczę tego zapachu żywej choinki u mnie tylko stroik z gałązek
niestety, inne warunki
ale nie zk , jak ktos sie mnie pytal czy Ja z ZK
ale nie zk , jak ktos sie mnie pytal czy Ja z ZK
moje swieta to otrzymana skladana kartka swiateczna i Twoja choinka i stroik na pulpitach
Makler dostałem w pracy na Mikołaja talon do empiku na 200 złotych na prezenty...i przy tej okazji choinka żywa jodła zadarmo
Pewnie to znacie ale napiszę.. Czemu choinka nie jest głodna Bo jodła
skladajacy wnioski na mieszkanie przechodza okres probny zebe wyeliminowac potencjalny element
w nastepnym pokoju jest sasiadka - pomagam Jej
wczoraj za Jej posrednictwem dostalem 20kg paczke z Caritasu
oczywiscie Sasiadka tez dostala BO to glownie do Niej przywieziono
w nastepnym pokoju jest sasiadka - pomagam Jej
wczoraj za Jej posrednictwem dostalem 20kg paczke z Caritasu
oczywiscie Sasiadka tez dostala BO to glownie do Niej przywieziono
Trochę to chore.. Ha dostałem kostkę Rubika może z 30 lat temu.. I miałem zajęcie.. I jakieś drobiazgi... A tera smartfon nie ta półka, tablet za mało pamięci... Aparat cyfrowy.. Za mało pixeli... Ech te dzieci z netu
4 038 584. waldus 2020-12-23 (17:05) lotto 8,16,18,24,25,37
Ludzie nie doceniają tego co mają
Ludzie nie doceniają tego co mają
Tomi co poradzisz że MY się w takiej erze komuny narodzili tylko kartki na żywność ocet i puste półki...jedynie co było to praca....
Szukam Tutaj ELEKTRONIKA. JEST Ktoś taki. DOtyczY KOLUMN GŁosnikowych
Wczoraj gość w Trójce choć nie lubię tego radia.. Powiedział fajne słowa.. By nie kupować za dużo, by się podzielić i jeśli będzie coś spożywane na dniach.. To data ważności jest dla bezpieczeństwa... A takie coś jak czekolada czy alkohol die szybko nie zepsują... Ale nic nie wspominał o papierosach?
Makler a co chcesz zrobić...? zakładam że masz nowy typ czyli średnie tony odpadają..
Tomek..........że większośc ma świeta przez nie którzy mają święta przez ""łzy""
Np. Gdyby się zepsuła maszyna do gier losowych to mogę naprawić i nastawić tak żeby losowała właściwe kulki
""a co chcesz zrobić...?""
a co mam zrobić - cieszyć się radośćią czatu
a co mam zrobić - cieszyć się radośćią czatu
Jest i jemioła kto się pod nią całuje ten wygrywa i nie pie..oła

Kolumny głośnikowe - tematy na elektroda.pl
4 038 594. makinero 2020-12-23 (17:11)
Szukam Tutaj ELEKTRONIKA. JEST Ktoś taki. DOtyczY KOLUMN GŁosnikowych ,
witaj makinero, jaki masz problem z kolumnami, czy raczej ze zwrotnicami w kolumnie?
Szukam Tutaj ELEKTRONIKA. JEST Ktoś taki. DOtyczY KOLUMN GŁosnikowych ,
witaj makinero, jaki masz problem z kolumnami, czy raczej ze zwrotnicami w kolumnie?
Wigilijny nadszedł czas,
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku! Dla Was moi mili?❤️?
całujemy mocno Was
chcemy złożyć Wam życzenia
w Dniu Bożego Narodzenia,
niechaj Gwiazdka Betlejemska,
która świeci Wam o zmroku
doprowadzi Was do szczęścia
w nadchodzącym Nowym Roku! Dla Was moi mili?❤️?
Znam się na kolumnach i głośnikach.
..... .....
Zestaw GTV 2 x 5/5 do MM na godz.14.
23,5,57,1,11 - 16,10,8,40,20.
Prognoza: 2-4/10.
Jest 2/10.
..... .....
Zestaw GTV 2 x 5/5 do MM na godz.14.
23,5,57,1,11 - 16,10,8,40,20.
Prognoza: 2-4/10.
Jest 2/10.
Arczi.
W piątek wpiszę Test do EJ.
Przerwa na kawę.
arczibalik73 - tak, zwrotnica, odlutowal mi sie jeden kabelek ze środkowego głosnika (tuba) ... Bardzo rzadki okaz kolumn (norweskie?) "AUDIOSCAN RIO"
Nie jestem pewien gdzie do przylutowac.... bo pod wplywem temperatury odkleil sie z cyny
4 038 618. Wędrowca netowy 2020-12-23 (18:02)
witaj witaj, no ja tez kiedys bawiłem sie w temat kolumn glosnikowych , robiło sie tez zwrotnice pokrzanione, ale to było bardzio dawno juz, to jest czesty temat na elektroda pl. podłaczenie zwrotnicy
witaj witaj, no ja tez kiedys bawiłem sie w temat kolumn glosnikowych , robiło sie tez zwrotnice pokrzanione, ale to było bardzio dawno juz, to jest czesty temat na elektroda pl. podłaczenie zwrotnicy
Gierki na telefon nie działają a miele mi się niechce sieć do ts
arczibalik73 - odkrece druga kolumne, i zerknę na zwrotnice... bede mial przyklad jak jest przytulowane
4 038 623. makinero no piekne kolumny, piekne no ja teraz zabardzo tez niepamietam jak te kable tam leciały w tym podłaczeniu, tej zwrotnicy
4 038 626. makinero 2020-12-23 (18:11)
arczibalik73 - odkrece druga kolumne, i zerknę na zwrotnice... bede mial przyklad jak jest przytulowane
no to jest dobry pomysł , z ta druga kolumna, tam to powinno byc zrobione,no mozna sie natym wzorować to tez prawda,
no to jest dobry pomysł , z ta druga kolumna, tam to powinno byc zrobione,no mozna sie natym wzorować to tez prawda,
Ja dostalem te kolumny za darmo, bo koleś jeden kupil sobie zupelnie nowe. A on przywiosl kiedys te kolumny z "DANII"
To jest dwudrożna odseparowana choć są 3 głośniki... 2 górne tweetery czy jak kto woli gwizdki...a zwrotnice masz na foto?
To jest Trój drożna... Pierwsza to ma zakres (48-2500 Hz) Drugie od 2500 Hz do 6000 hZ, a trzecie od 6000 Hz do 20000 Hz...Mam tak z tyłu na tabliczce.. To jest BASS, ŚREDNIOTONOWY I WYSOKOTONOWY. Dodam, ze kiedys zajmowałem sie elektroniką... wiec wiem
Ładnie grają, choć nie są to "Bass-Reflex", mają obudowe zamkniętą... Moc to 60Wat
4 038 635. makinero
B+ B- czyli Bass+ Bass- Głośnik basowy
M+ M- czyli Medium+ Medium- Głośnik średniotonowy
H+ H- czyli High+ High- Głośnik wysokotonowy (gwizdek)
Co do tego jak podłączyć to nie masz wyjścia.
B+ B- czyli Bass+ Bass- Głośnik basowy
M+ M- czyli Medium+ Medium- Głośnik średniotonowy
H+ H- czyli High+ High- Głośnik wysokotonowy (gwizdek)
Co do tego jak podłączyć to nie masz wyjścia.
Nazwa gwizdek nie podoba mi się... Po prostu jest to "Tweeter" (wysokie Tony / TREBLE)
UCHO NAJBARDZIEJ WRAZLIWE JEST NA 3500 HZ - 4500 HZ (ŚREDNIE TONY)... i o ten glosnik sie rozchodzi... on jest JAPOŃSKI CH-5 JAPAN
Watykanista znany jeszcze pod innymi wieloma nickami teraz trolluje teraz na FB, twierdzi że ludzie z Multipasko to sami psychiczni
Tu są zdjęcia i rysunki.
Prosta zwrotnica trójdrożna do kolumny głośnikowej - grafika.
Prosta zwrotnica trójdrożna do kolumny głośnikowej - grafika.
moze byc i tweeter to zalezy jak i kto go nazywa,jedni mówia twiiter inni gwizdek ja tam mam tez klumny ale przy wiezy panasonicaterz 3 drozne 100 watowe super wofer i takie mi wystarcza , emanuja sliczny glosem, wyrazne czyste dzwieki, i i potezny bass
z tyłu głosnikow tych jest wylot powierza , to sa takie same kolumny ja kiedtys robił technics do swoich wież midi
Kiedyś kupiłem STX-180 i jestem z nich zadowolony, wlasciwie mam teraz tylko jedną taką kolumne...
4 038 647. makinero no temat kolumn to jest szeroki , no te STX-180 napewno sa fajne
Mnie teraz nie interesują sprzety, ale jak juz mam coś... to mam
no podobne do moich starych technicsa które kiedys miałem,ale komus je dałem z rodziny, mojego kuzyna synek się talkimi zeczami bawi teraz on odrestaurowuje stare kolumny głosniki, ale na terenie niemiec