Wpisy 4 038 353 – 4 038 452
23 grudnia 2020 11:21 → 23 grudnia 2020 14:02, 100 wpisów
hej odnośnie gier to z rana grałem 30 min , kurki i statki , od 1 zł do 10 zł , jak np trafiłem cokolwiek za 1 zł to następną grę brałem za 2 , 5 lub 10 żeby nie powtarzać gry za tą samą liczbę , zaczołem od 30 zł w banku , najwięcej miałem 55 skończyłem na 26 .
Nie powtarzać gry za tą samą kase tylko zmieniać , większe prawdopodobieństwo wygranej
Nie powtarzać gry za tą samą kase tylko zmieniać , większe prawdopodobieństwo wygranej
zakupy zrobione , ciasto, karp, ryba, pierogi wigilijne trzeba znów zajrzeć do kurek
idę w mapki i coś skreślić bo jeszcze nic nie mam na południe
Walduś błąd.
9x10=90
9x10=90
Oj Walduś Walduś mógłbym Cię wielu rzeczy nauczyć
Walduś idziesz dziś do stolarni?
multilotek dodał(a) komentarz w temacie: Gierki on-line !
Jeśli by było 2x??=2
To powinno też być 9x??=81
Ale tak nie jest
To powinno też być 9x??=81
Ale tak nie jest
Koniec durnych godzin seniora którzy i tak łażą kiedy chcą przez ulicę też gdzie idą są pasy w ich glowach a auto w miejscu się zatrzymać ma
Cóż to za geniusze,takie obliczenia,a efektów jak nie było,tak nie ma
RT1
Wesołych świąt
Ja lubię takie zagadki
Uczy logicznego myslenia
Wesołych świąt
Ja lubię takie zagadki
Uczy logicznego myslenia
5/5:
40,42,44,57,59
41,43,45,56,58
46,48,50,51,53
47,49,55,57,59
Takimi zagram na 14-ą
40,42,44,57,59
41,43,45,56,58
46,48,50,51,53
47,49,55,57,59
Takimi zagram na 14-ą
Mewa co ty chcesz od tych emerytów cały czas się czepiasz emerytów kiedyś też będziesz emerytem i będą się ciebie czepiali będzie ci przyjemnie i miło ?
Walduś zaraz ci wszystko wytłumaczę tylko mam chwilę pracy i muszę ją wykonać a później ci wytłumaczę dlaczego wyszło mi 90
Seba
Każdy ma prawo się wypowiedzieć
Musisz się do tego ustosunkować
Każdy ma prawo się wypowiedzieć
Musisz się do tego ustosunkować
Z tymi wypowiedziami to się zgadzam Walduś ale cały czas atakować jedną stronę i ciągle mieć do nich pretensje to lekka przesada
Gosia Zaraz sprawdzę i powiem co o tym myślę
Walduś ale nikt nikomu nie narzuca tylko każdy może się wypowiedzieć na dany temat Ja też się wypowiadam co o tym myślę i to też Uszanuj
Poza tym zauważyłem że osoby które nie mają dzieci Albo dziecinnie ją z wiekiem albo Czepiają się wszystkich bo są bardziej nerwowi od pozostałych nie wiem czy dobrze zauważyłem czy źle W każdym razie mam takie spostrzeżenia
@4 038 389: masz do mnie o mnie ze mną ani moich wpisów nie komentować aż taki tempa jesteś
Idę pasko posłuchał płaczu i wypuścił kłamliwe prowokatorstwo i stała się denie
Mewa nie jesteś moim ojcem ani kolegą ani nikim że możesz mi dyktować co ja mam zrobić A czego mam nie robić masz to możesz tutaj tylko cicho siedzieć albo się wypowiedzieć i tyle w temacie a nie będziesz mi dyktował co ja mam robić a czego mam nie robić
Mewa jeszcze jedno jak coś piszesz i mi to nie odpowiada to będę będę to komentował Czy tobie się to podoba czy nie podoba to tak będzie i musisz to przyjąć do wiadomości
Mewa nie prowokuj mnie i nie Ubliżaj mi bo ja do ciebie grzecznie piszę i pokaz ile masz kultury Właściwie to już pokazujesz ile masz kultury w swojej osobistej i kim w ogóle jesteś pokazujesz to cały czas
Mozesz swoiej czteroliterowce mówić co ma robić nie mi rozumiesz czy nie brawo pasko za margotke zwiał się nie dobrze mi się robi na tego trolla netowego ps nie przepisuj mi swoich uzależnień ani chorób fu... Ide pasko
4 038 384. RT1 witaj drugi twój uklad który podałes widze dzisiaj 4/5 trafione bedzie patrzac po liczbach, według mnie sa na tak liczby
witam wszystkich obecnych
4 038 402. Mewa 2020-12-23 (13:00) szczepionkowa trucizna tyranów
Pasko po co to coś tu jest zero spokoju z tym czymś strona dno
mewa jesli uwazasz ta stronke tu za dno to poco tu wchodzisz i dajesz komentarze na stronce, jesli uwazasz ze tu jest dno, to niewchodz tutaj bo sie utopisz, my tu w duzej mierze jestesmy, i nikt z wchodzacych tu i piszacych i typujacych nie uwaza ze ta stronka to jest dno, w tym momencie obrazasz tu wszystkich zagladajacych nas ta stronke jak i samego załozyciela stronki, to jest stronka dla wszystkich a nie dno
Pasko po co to coś tu jest zero spokoju z tym czymś strona dno
mewa jesli uwazasz ta stronke tu za dno to poco tu wchodzisz i dajesz komentarze na stronce, jesli uwazasz ze tu jest dno, to niewchodz tutaj bo sie utopisz, my tu w duzej mierze jestesmy, i nikt z wchodzacych tu i piszacych i typujacych nie uwaza ze ta stronka to jest dno, w tym momencie obrazasz tu wszystkich zagladajacych nas ta stronke jak i samego załozyciela stronki, to jest stronka dla wszystkich a nie dno
waldus witaj ja równiez Tobie jak i wszystkim tu zagladajacym na stronke zycze, zdrowych i spokojnychi pogodnych i wesołych świat w gronie najblizszych osób, i przedewszystkim duzo duzo zdrówka wszystkim bez wyjatków, i abyśmy sie tu w nowym tez i roku wszyscy razem spotkaliw tym samym gronie, wszystkim równie wysokich wygranych zyczei oby było nqam wszystkim lepiej, trzymajcie sie ciepło iniedajcie sie pandemi,
Ten jak zwykle ma problemy ze zrozumieniem tekstu to raz dwa czy to było do ciebie kolejny odzywa się bezczelnie nie gadam z takim jak wy i tego oczekuje zamian no chyba że pusto pod kopuła to się odzywacie nudzi wam się na berobociu lesery i pa mam ciekawsze sprawy niż przebywanie z margotka i asisiem
4 038 414. Mewa 2020-12-23 (13:28) szczepionkowa trucizna tyranów
ktoi ma problemy z ze zrozumieniem tekstu bo, chyba nieppiszesz tego domnie co, bo ja to tu czytam i wszystko rozumiem doskonale tylko moze wyjasnisz mi kto to jest ta margotka i ten asisiem, kto ma pusto pod kopułą jest leserem na bezrobociu,okim piszesz teraz tu wyjaśmnij prosze
ktoi ma problemy z ze zrozumieniem tekstu bo, chyba nieppiszesz tego domnie co, bo ja to tu czytam i wszystko rozumiem doskonale tylko moze wyjasnisz mi kto to jest ta margotka i ten asisiem, kto ma pusto pod kopułą jest leserem na bezrobociu,okim piszesz teraz tu wyjaśmnij prosze
Mewa stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
4 038 414. Mewa nieraz jest lepiej mieć pusto pod kopuła jak mieć wertepy pod sufitemmewa przestań sie juz zadreczać sam, lepiej sie usmiechnij, ibadz dla ludzi bardziej zyczliwy niz taki w ciaz zgryżliwy, świat sie nie kończy na tej stronce tutaj, badz zdrowy, i wiecej sie uśmiechaj i niesiej zamętutu na stronce , trzymaj sie ciepło, przyjacielu, nikt nie jest CI tu wrogiem zapamietaj to sobie, tu sa wyłacznie dobrzy i przyjazni graczetonie piekło tylko wejscie do nieba
wszyscy mamy lub mieliśmy rodziców , dziadków i szacunek dla nich za pracę wychowanie itd Więc nie dam słowa powiedzieć na ich temat
4 038 426. jagawisia oczywiscie ze nie cxas i to świete słowa wszystkim ludziom bnalezy sie szacunek bez wyjatków czy strszy juz czy młodszy, nie narzekajmy na starszycch bo przyjdzie taki czas kiedy i mysie zestarzejemy i podzielimy los moze i obecnych emerytów, i wtedy nikomu nie bedzie dośmiechu, , dlatego badzmy dla siebie mili i wyrozumiali, i sodnosmy sie z szacunkiem do siebie bez wzgledu na nasz wieki poglady, wszyscy jestes my równi
sorki za bledy wkradajace sie w wyrazach i gdzieniegdzie tez i braku liter
ja tu na stronce nie jestem niczyjim wrogiem, i nikomu nigdy nie zycze źle, a wrecz przeciwnie, jestem za tym aby sie wszyscy lubili,i w zgodzie razem żyli, i chciałbym tez aby wszyscy byli zdrowi i wygrywali w gry losowe bez wyjatku, na poglady , czy to religie i jeszcze co innego, dazmy wszyscy do wyznaczonego sobie celu, i grajmy i wygrywajmy,
4 038 434. waldus
Wesołych świat dla wszystkich i wierzacych i niewierzacycha przedewszystkim duzo szczescia, miłosci, spokoju i zdrówka bo to jest najwazniejsze
Promocja baterii GP super.. Kupujesz 5 płacisz jak za 4ale dobre tylko trzy
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 9250050
Wylosowany numer to: 9250050
Dopisano wyniki Multi Multi
04, 06, 08, 11, 17, 24, 25, 26, 28, 29, 32, 35, 36, 38, 44, 45, 48, 58, 61, 66
Plusem jest liczba: 45
04, 06, 08, 11, 17, 24, 25, 26, 28, 29, 32, 35, 36, 38, 44, 45, 48, 58, 61, 66
Plusem jest liczba: 45
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12911 zestawów od 1693 graczyŁączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 15 898 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 28 384 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- myszka1 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 380 zł = 76,00 x koszt gry
- szaan - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 380 zł = 76,00 x koszt gry
- jolnox38 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 214 zł = 42,80 x koszt gry
- storczyk66 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1 512 zł = 30,24 x koszt gry
- fraulo - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 120 zł = 24,00 x koszt gry