Wpisy 4 038 306 – 4 038 405
23 grudnia 2020 10:32 → 23 grudnia 2020 13:06, 100 wpisów
MONTEZUMA1 Tyle wydałeś na statki ?
tak 70 tys mi zatonelo
MONTEZUMA1 to Ty ostro w to grasz . Nie lepiej zagrać w bukmacherkę ?
Tam jest kasa a tu .....
Tam jest kasa a tu .....
MONTEZUMA1 To zagraj w kurki wodne
Kurka wodna najlepsze są owocowe gaje
a jakby wygrywajacych po 1 zl bylo nie 150 a 300 tys nie bylaby lepsza zabawa ?
ciagne losa wygrywam zwrot i bawie sie chetniej dalej i chetniej pozniej przegrywam to bez zalu
ciagne losa wygrywam zwrot i bawie sie chetniej dalej i chetniej pozniej przegrywam to bez zalu
Tomi graj na promocję 5 liczb jak wygrasz to Ci dadzą 1400 zł
MONTEZUMA1 Przed chwilą zagrałem w statki i jeden dopłynął do skrzyni - za 2 zł wygrana 8 zł
no to dobre demo miales
Najlepsze z tych statków są muszelki
Najbardziej lubię otwierać muszelki
ktora muszelke bierzesz?
MONTEZUMA1 Biorę różne . Nie biorę zawsze tej samej - trzeba zmieniać
nie ma zadnego wyboru, jest tylko 1 wygrana na potrzeby zdrapki wsadzona w kazda muszle
ale zmieniaj i dobrze losuj moze doplyniesz
ja juz doplynalem w kurke keno
MONTEZUMA1 100 zł → 700 zł
MONTEZUMA1 100 zł → 700 zł
MONTEZUMA1 Teraz zagrałem 2 raz za 20 zł i wygrałem też 20 zł czyli zwrot ale statek dopłynął do skrzyni a Ty piszesz że nie dopływają
nie doplywaja bo w morzu sa ubooty
MONTEZUMA1 U mnie nie ma U-Botów
zatopimy im muli i keno
Wchodzę do Żabki w tym Burberry płaszcz
Hajs to paliwo dodajemy gaz
Twoja żona nie pije Coca Cola
10 koła szampanem mogę oblać
Hajs to paliwo dodajemy gaz
Twoja żona nie pije Coca Cola
10 koła szampanem mogę oblać
W prawej kieszeni to jazz
W lewej kieszeni mam cash
W lewej kieszeni mam cash
ja zaraz jade moim bmwu do biedronki z podziemnym garazem, porzadny zakup chlania zrobic
zdrapka z ubootami tez bylaby fajna, plyniesz plyniesz a tu nagle torpeda poszla i zegnaj 100 tys zik
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
1 3 5 7 9
2 4 6 8 10
I pod to wysle jutro moje liczby...
Albo woz albo lipa
6 7 8 9 10
1 3 5 7 9
2 4 6 8 10
I pod to wysle jutro moje liczby...
Albo woz albo lipa
MONTEZUMA1 Miałeś jechać do Mc Donald
nie wezme kfc z dostawa, dzis 60 skrzydelek hot wings
nie bierz palek bo jeszcze sa z piorami, panierke zdejemiesz a tam piora i surowe
nie bierz palek bo jeszcze sa z piorami, panierke zdejemiesz a tam piora i surowe
malo apetyczne z piorami

tylko fioletowa choina zeby byla bombka w multi
dotam ja na goscinych wystepach a co dzis mi sie marzy kolejna z plusem 6 zakładow z plusem nadałem własnych a 6 z chybika z plusem?
hej odnośnie gier to z rana grałem 30 min , kurki i statki , od 1 zł do 10 zł , jak np trafiłem cokolwiek za 1 zł to następną grę brałem za 2 , 5 lub 10 żeby nie powtarzać gry za tą samą liczbę , zaczołem od 30 zł w banku , najwięcej miałem 55 skończyłem na 26 .
Nie powtarzać gry za tą samą kase tylko zmieniać , większe prawdopodobieństwo wygranej
Nie powtarzać gry za tą samą kase tylko zmieniać , większe prawdopodobieństwo wygranej
zakupy zrobione , ciasto, karp, ryba, pierogi wigilijne trzeba znów zajrzeć do kurek
idę w mapki i coś skreślić bo jeszcze nic nie mam na południe
Walduś błąd.
9x10=90
9x10=90
Oj Walduś Walduś mógłbym Cię wielu rzeczy nauczyć
Walduś idziesz dziś do stolarni?
multilotek dodał(a) komentarz w temacie: Gierki on-line !
Jeśli by było 2x??=2
To powinno też być 9x??=81
Ale tak nie jest
To powinno też być 9x??=81
Ale tak nie jest
Koniec durnych godzin seniora którzy i tak łażą kiedy chcą przez ulicę też gdzie idą są pasy w ich glowach a auto w miejscu się zatrzymać ma
Cóż to za geniusze,takie obliczenia,a efektów jak nie było,tak nie ma
RT1
Wesołych świąt
Ja lubię takie zagadki
Uczy logicznego myslenia
Wesołych świąt
Ja lubię takie zagadki
Uczy logicznego myslenia
5/5:
40,42,44,57,59
41,43,45,56,58
46,48,50,51,53
47,49,55,57,59
Takimi zagram na 14-ą
40,42,44,57,59
41,43,45,56,58
46,48,50,51,53
47,49,55,57,59
Takimi zagram na 14-ą
Mewa co ty chcesz od tych emerytów cały czas się czepiasz emerytów kiedyś też będziesz emerytem i będą się ciebie czepiali będzie ci przyjemnie i miło ?
Walduś zaraz ci wszystko wytłumaczę tylko mam chwilę pracy i muszę ją wykonać a później ci wytłumaczę dlaczego wyszło mi 90
Seba
Każdy ma prawo się wypowiedzieć
Musisz się do tego ustosunkować
Każdy ma prawo się wypowiedzieć
Musisz się do tego ustosunkować
Z tymi wypowiedziami to się zgadzam Walduś ale cały czas atakować jedną stronę i ciągle mieć do nich pretensje to lekka przesada
Gosia Zaraz sprawdzę i powiem co o tym myślę
Walduś ale nikt nikomu nie narzuca tylko każdy może się wypowiedzieć na dany temat Ja też się wypowiadam co o tym myślę i to też Uszanuj
Poza tym zauważyłem że osoby które nie mają dzieci Albo dziecinnie ją z wiekiem albo Czepiają się wszystkich bo są bardziej nerwowi od pozostałych nie wiem czy dobrze zauważyłem czy źle W każdym razie mam takie spostrzeżenia
@4 038 389: masz do mnie o mnie ze mną ani moich wpisów nie komentować aż taki tempa jesteś
Idę pasko posłuchał płaczu i wypuścił kłamliwe prowokatorstwo i stała się denie
Mewa nie jesteś moim ojcem ani kolegą ani nikim że możesz mi dyktować co ja mam zrobić A czego mam nie robić masz to możesz tutaj tylko cicho siedzieć albo się wypowiedzieć i tyle w temacie a nie będziesz mi dyktował co ja mam robić a czego mam nie robić
Mewa jeszcze jedno jak coś piszesz i mi to nie odpowiada to będę będę to komentował Czy tobie się to podoba czy nie podoba to tak będzie i musisz to przyjąć do wiadomości
Mewa nie prowokuj mnie i nie Ubliżaj mi bo ja do ciebie grzecznie piszę i pokaz ile masz kultury Właściwie to już pokazujesz ile masz kultury w swojej osobistej i kim w ogóle jesteś pokazujesz to cały czas