Wpisy 4 037 906 – 4 038 005
22 grudnia 2020 20:36 → 22 grudnia 2020 21:54, 100 wpisów
no ja mialem limit tez miesieczny
bo standardowo to male limity tam sa
bo standardowo to male limity tam sa
trudno to zliczyć bo mi jeszcze niektórych wygranych nie wysłali na poczte
Do obserwatorów z totolotka
Następnym razem, jeśli będziecie robili promocję, to niech to nie wygląda, jak teraz...
Wysyłam kupon, a gostek, tak się zastawia, tak zasłania, że gdybym nie widział i nie wiedział o promocji, nie zauważyłbym, że kupon z lottomati jest dłuższy, a ten obsługujący jeszcze do mnie: a może zdrapeczkę świąteczną za dwa zeta ? I zasłania i ciach ciach i
i od zakładów lotto ta promocja już ucięta Ilu grających w lotto ludzi przez takie
polactwo-cwaniactwo zostało wystruganych ?
I aż mną trzącha na takiego luja {{wściekły}}
Drukujcie informację o promocji i kod integralniej z kuponem
Następnym razem, jeśli będziecie robili promocję, to niech to nie wygląda, jak teraz...
Wysyłam kupon, a gostek, tak się zastawia, tak zasłania, że gdybym nie widział i nie wiedział o promocji, nie zauważyłbym, że kupon z lottomati jest dłuższy, a ten obsługujący jeszcze do mnie: a może zdrapeczkę świąteczną za dwa zeta ? I zasłania i ciach ciach i
i od zakładów lotto ta promocja już ucięta Ilu grających w lotto ludzi przez takie
polactwo-cwaniactwo zostało wystruganych ?
I aż mną trzącha na takiego luja {{wściekły}}
Drukujcie informację o promocji i kod integralniej z kuponem
ja 3 razy bonus dostalem 3 razy wybralem i najnizsza kwota... to lipa troche
TS i wszyscy z nim zwiazani to banda zlodziei oszustow robia wszystko zeby wyskubac nawet ostatnie grosze przyslowiowego kowalskiego uwazajcie na nich
Odcinali kity?
Dostałem dzisiaj w promocji Lotto dokupiłem za złotówkę z Plusa i masz zagrane za jednego złocisz a lot to nawet nie pamiętam jakie liczby bo bym wam podał
Lewy ty tak z doświadczenia to wiesz czy się domyślasz ?
A co jeszcze mogą odciąć?
Ja jeszcze jadę do pracy Muszę założyć 3 lampy na karton gipsie
No i właśnie Gosia, czy to nie jest skandal ?
Ktoś przecież może nawet nie mieć pojęcia, że jest strugany
Wczoraj widziałem starszą panią, która wysyłała jakiś swój stały zakład i której wydrukowało taką premię / i na Jej szczęście, to był akurat punkt z uczciwą obsługą/ ale ta pani kompletnie nie widziała, o co z tym bonusowym zakładem chodzi...
Ktoś przecież może nawet nie mieć pojęcia, że jest strugany
Wczoraj widziałem starszą panią, która wysyłała jakiś swój stały zakład i której wydrukowało taką premię / i na Jej szczęście, to był akurat punkt z uczciwą obsługą/ ale ta pani kompletnie nie widziała, o co z tym bonusowym zakładem chodzi...

W Warszawie pada deszcz
Oby chociaz 3/5 weszlo
Tu narazie lipa jest Osa przyjedź do mnie na sylwestra przed 19 00
Robal..jak odczytasz bo to właśnie chyba był taki Edward..jak to wcześniej pisałeś o kosach...Ci się należy a taki robi wałek zadarmo może jeszcze wygrać 6 Milionów z talonu a to Edek sprzedawca kredek...to teraz tak się działa to się na Talon ludzi skubie..już było na wnuczka na policję na to i tamto a teraz na talon..oj..nieeeeee ładnie
Forsami
Nic nie zagrałem
Nie zagrałem
Też myślałem by na raz wrzucić 10 multi... Ale zobaczyłem kolegi mamę za maszyna... Pewnie by pomyślała.. Ze prawdziwie uzalezniony hazardzistai wysłałem sztuke
To co Ty zrobisz z tym napięciem chyba pójdziesz do KABINY nr 3
Tomi czasem też mam taki dylemat..z drugiej strony sobie myślę w końcu gram za swoje a ode mnie na trzy ..je w bok
Forsami jak tam Polacy co wyjechali dawno temu
Co jeszcze wymyśli Ts żeby ściągnąć graczy, chyba wybudował osobisty oddział dla uzależnionych hazardzistów Ludzie przestańcie grać w gry on lajn bo to jest uzależnienie RODZINA NA TYM UCIERPI OSTRZEGAM, I POZDRAWIAM,
Zbyszek chyba są w niezłej.....pie tam postój tu kwarantanna nie nie nie ma pracy nie nie nie ma pieniędzy Ale MY pracujemy huuurraaa
Kohelet miał rację Marność nad marność to wszystko jest marność...
Forsami gdy by Polacy nie wyjechali 2005 roku teraz był bym bezrobotny
Zb a co mam przywieźć
Mam kupony na stole... Ale kulawo ostatnio typuje... 8 dni bez alko... Chyba rekord zaliczyłem
Do życia tak niewiele trzeba dach nad głową jedzenie spanie ubranie..i tyle aż tyle...
Krowa spadaj my tu poważne tematy
Zbyszek to byś chodził i mówił że nie NIE nie ma truskawek NIE nie nie ma łubianki nie nie nie ma pracy
Aleś ty de... il

Zapomniałem mam wszysko kupione nawet pierścionek zaręczynowe
A o jakich kuponach piszecie, o tych premiowanych na święta,
Forsa to on
GTV..Jedyną rzecz którą umie robić to grać w ...Lotto..jest taka praca...no..i jeszcze umie nawóz robić...
Islandorka wyjdziesz za mnie 2021 roku jak PIS pozwoli
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Zb tobie covid totalnie mózg wyjarał
Ja przeszlem bez objawów
multilotek dodał(a) komentarz w temacie: Gierki on-line !
Dopisano wyniki Multi Multi
03, 07, 08, 09, 12, 13, 14, 16, 23, 28, 36, 37, 38, 40, 46, 48, 57, 60, 61, 78
Plusem jest liczba: 08
03, 07, 08, 09, 12, 13, 14, 16, 23, 28, 36, 37, 38, 40, 46, 48, 57, 60, 61, 78
Plusem jest liczba: 08
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12917 zestawów od 1690 graczyŁączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 22 654 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 49 554 zł
TOP 7 zestawów Multi Multi:
- witso11 - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 1 400 zł = 112,00 x koszt gry
- maszyna - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 380 zł = 76,00 x koszt gry
- jandzia - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 380 zł = 76,00 x koszt gry
- Vasil - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 702 zł = 70,20 x koszt gry
- EkonomCiastuszko - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 1 408 zł = 56,32 x koszt gry
- leokadia655 - koszt gry: 42,50 zł, wygrana: 1 424 zł = 33,51 x koszt gry
- korn748 - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 3 200 zł = 32,00 x koszt gry
Dopisano wyniki Mini Lotto - 01,16,28,30,32
Analiza stałych zestawów liczbowych Mini Lotto
ANDRE1976 4/5
Angierski dodał(a) komentarz w temacie: Gierki on-line !
Ni mom lotto