Wpisy 4 036 868 – 4 036 967
21 grudnia 2020 19:16 → 21 grudnia 2020 20:57, 100 wpisów
no przede wszystkim to ze mozna w kazdej chwili zagrac siedzac w domu
zeby chociaz sie wczytala, widzisz numer, jest guzik play a ty resetujesz kompa
ja jak drapalem to mialem do wyboru z 10 zdrapek moglem nawet nowe wylosowac i wybrac
a bedzie pewnie tak place i mi wczytuje i sie zdrapuje i game over
Słuchajcie podobno myślą nad tym żeby zrobić w ten sposób jeśli ktoś się zaszczepił to nie musi nosić matki a ten który się nie zaszczepił to będzie musiał nosić
zarty zartami....
ale niech to zrobia po ludzku a nie tylko na ich korzysc i tyle
ale niech to zrobia po ludzku a nie tylko na ich korzysc i tyle
Tylko jest jedno ale nie ma pewności że po zaszczepieniu człowiek nie zaraża nie ma pewności i w najbliższym czasie nie będzie dlatego że to jest długi proces i to trzeba sprawdzić i to będzie długo trwało dlatego dla mnie jest głupotą jeśli coś takiego wprowadza
Myślą też nad tym żeby człowiek zaszczepiony mógł się spotykać w większym gronie osób i człowiek zaszczepiony będzie mógł wziąć do samolotu a człowiek nie zaszczepiony nie będzie mógł
ale by byla beka jakby wszyscy zazczepenie odwalili kite za 5 lat
Jeszcze wam jedną rzecz powiem o której rzadko kto wie jest lekarstwo na covid-19
Powtarzam lekarstwo a nie szczepionka
Rychfer tak
Dotam => blob:https://www.facebook.com/baaffae1-66f5-4f50-9792-620c6e1f7b67
coś poszło nie tak
https://przychodnia-przemysl.pl/wywiady-z-doktorem-wlodzimierzem-bodnarem/
https://przychodnia-przemysl.pl/wywiady-z-doktorem-wlodzimierzem-bodnarem/
mam pytanie gdzie są te nowe gry ?widzę ,e jeszcze nic nie działa? One będą na lotto.pl tam gdzie są gry?
Przerwa techniczna w żadnych gier niema
Zapomniałem... Jak wam promocja poszła.. Jakieś skany poproszę na zachętę
4 036 880. wizard ja szczepionki zadnej nieprzyjme bo z tego co słyszałrem i czytałem, ta szczepionka niejest do konca bezpieczna i ma efekty uboczne, jak rozne podraznienia i wywołuje u pacjentów taki stan jak przed jej przyjeciem, ma tez skutki uboczne, jest robiona w pospiechu,i na juz , a rzadzacyjak najszybciej i najwiecej chca niew zaszczepic ludzi, tu xchodzidzi o szczepionke pfizen, czy jakos tak, taka cos podobna nazwa słyszałem ze była tylko testowana na szczurach i myszach, u ludzi wywołuje stany alergiczne, i według światowych lekarzy pracujacych nad ta szczepionka niepowinna byc wdrazana w zycie, ale jak jest naprawde niewiadomo, lekarze ci powiadaja ze jest to szczepionka roboiona na predce,i niewiadomo jakie jeszcze skutki uboczne moze miec pooza stanem alergicznym i bolem głowy oraz goraczka
Kiedyś kradli Mazda 6...tera Kia Stinger.. Ale często q3, q5... A3, A4, A6.. i dostawcze co dziwne
żona rozmawiała z Panią z Sanepidu i powiedziała że jest strasznie duŻo zgonów
4 036 904. dotam a szczep sie szczep, tja nikomu nie mowie aby sie nieszczepił tylko abys pozniej nie narzekał jak bedziesz sie poniej zle czól
arczi bedziesz chodził w maseczce do końca życia , innej alternatywy niema
ja jako alergik i uczuleniowiec niebede brał zadnego świnstwa bo rzadzacy tak chca,. ja chce jeszcze zyc a nieprzedwczesnie umrzec
4 036 912. dotam w hinach chodza cały czas w maseczce inikt z tego problemu nierobi, a w polsce tylko jakis czas chodza ludzie i juz dramatyzuja
a tok , a propo co się stało że ci rządzący sie zaczeli nie podobać , tak ich chwaliłeś
4 036 915. dotam dotam ja nigdy nie chwalilem rzadzacych bo mi oni zwisaja, dlatego tez i na wybory niechodze juz od przeszło 28lat, na zadne ani rte dosejmu ani te do gminy, qwalamnie ci wszyscy rzadzacyi napychajacy sobie kieszenie spoleczeństwa kasa
wiecie że maseczki dobre są na mrózlepiej się oddycha dobre dla sercowców bo mroźne powietrze mnie dusi
4 036 918. Gosia__77 tak to prawda jest ale jak idziesz np ulica i jestes w maseczce to bynajmniej nieczujesz tego smrodu z samochodów czy tez dymu wydobywajacego sie z komminów, tylko oddychasz świezym powietrzem
4 036 920. dotam jestem przeciwnikiem 500+i 300
jestem tylko zatym aby była sprawiedliwosc ale tej sprawiedliwosci nigdzie niema no chyba ze tylko na cmentarzu tam sa wszyscy równi
jestem tylko zatym aby była sprawiedliwosc ale tej sprawiedliwosci nigdzie niema no chyba ze tylko na cmentarzu tam sa wszyscy równi
dobra lece na jakies zakupy, jeszcze bede moze pożniej
a ile osób umiera bez pomocy lekarskiej bo wszystkie dolegliwości są przypisywane koronie?
jak mnie ktos niezab ije po drodze bo nigdy niewiadomo co i kiedy kogo spotka
szczepionka w parę miesięcy bez wiedzy jakie mogą być jej skutki uboczne
mój tato przed śmiercią zmarł 4 kwietnia wieźli go w karetce przewozili do naszego miasta na oddział to pamięta że na autostradzie go przenosili z karetki do karetki a stan był bardzo zły
już jest strach przed odmianą z Anglii i owa szczepionka będzie o kant dupy
taką zmianę w regulaminie Gry Lotto odnotowałem, pojawi się od 14.01.2021

Ktoś chce zinterpretować?

Ktoś chce zinterpretować?
czyżby ludzie dostawali talony, realizowali nimi zakład ... a potem robili zwrot i dostawali kasę?
pewnie nie o to chodzi może to tylko informacja wyjaśniająca regulamin
Dobrze że Wam wszystko pasuję i zdrowie dopisuję w tych trudnych czasach
dotam , służba wcale nie oznacza zdrowia w dzisiejszych czasach , znajomy trafił do szpitala z atakiem nerki po 3 dniach zarazili go wirusem , mało nie zszedł
to jest zmiana w regulaminie, pojawił się ten dodatkowy punkt w stosunku do poprzedniego regulaminu. A ten będzie obowiązywał od dnia 14.01.2021 ... na stronie TS się pomylił i podaje 14.01.2020, chociaż w samym dokumencie już jest 2021
służba zdrowia jest niedoszkolona w wuhan od 7 miesięcy nie ma odnotowanego zarażenia wirusa
tak czy siak chodzi o jakieś inne talony skoro obowiązuje to od 14 stycznia.
W Loterii Świątecznej talony działają tylko do 11 stycznia

W Loterii Świątecznej talony działają tylko do 11 stycznia

Gos.. to nie tak to zmutowane świństwo każdy przechodzi inaczej
"wprowadzonych do sprzedaży w dniu 21.12.2020"
Czyli wprowadzono do sprzedaży dzisiaj coś, czego nikt nie może kupić?
Czyli wprowadzono do sprzedaży dzisiaj coś, czego nikt nie może kupić?