Wpisy 4 036 668 – 4 036 767
21 grudnia 2020 14:59 → 21 grudnia 2020 17:39, 100 wpisów
multilotek dodał(a) komentarz w temacie: Gierki on-line !
ciekawe co nowego wprowadza na stronie
kiedys pytalem sie o zdrapki online i napisali ze kiedys moze to byc
kiedys pytalem sie o zdrapki online i napisali ze kiedys moze to byc
Angierski: https://www.multipasko.pl/news209.html
Angierski dodał(a) komentarz w temacie: Gierki on-line !
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Gierki on-line !
no dzięki Pasko, akurat napisałem komentarz piewszy @4 036 669: nie wiedzac o tym jeszcze
Pasko,
Trochę mnie "niepokoi" różnica - w "losach" za zlotówkę procentowa suma liczby wygrywających i kwot wygranych nie daje 100 Co się stało z 6 % ?
Trochę mnie "niepokoi" różnica - w "losach" za zlotówkę procentowa suma liczby wygrywających i kwot wygranych nie daje 100 Co się stało z 6 % ?
powinni wlasnie tak zrobic
mamy 10 opcji wyboru i 2-3 z nich sa na plus
bo co to za gra kupujac po kolei zdrapki i myslac czy sie zwroci - dlatego zeby byla mozliwosci wyboru losow
dodatkowo zeby w tej puli 10 losow byly wygrane
to taki element wyboru czego nie ma w zdrapkach (znaczy jest jak sie kupi np. 20 zdrapek wybierze zalozmy 5 zdrapek a reszte odda)
mamy 10 opcji wyboru i 2-3 z nich sa na plus
bo co to za gra kupujac po kolei zdrapki i myslac czy sie zwroci - dlatego zeby byla mozliwosci wyboru losow
dodatkowo zeby w tej puli 10 losow byly wygrane
to taki element wyboru czego nie ma w zdrapkach (znaczy jest jak sie kupi np. 20 zdrapek wybierze zalozmy 5 zdrapek a reszte odda)
@4 036 688: podaj przykład Twoich obliczeń, dla których gier i gdzie się co nie zgadza
www.multipasko.pl © 2004 - 2020
16 lat siedzita i jeszcze nie wygraliśta
16 lat siedzita i jeszcze nie wygraliśta
GT a ty
Coś skosil
Ci pa
brunetka39 dodał(a) komentarz w temacie: Gierki on-line !
Pierwsze od góry
Milion "losów" po złotówce
"wygrywających" 299141 na kwotę 638660, to nie sumuje się do miliona i
odpowiednio - procentowo 29,91 i 63,78 nie sumuje się do 100%
Jeśli różnica bierze się ze średnich wygranych, że te ok 700000 przegranych ma się złożyć na sumę 638660 dla wszystkich wygranych, to lepiej byłoby tam napisać
ile można przegrać
Milion "losów" po złotówce
"wygrywających" 299141 na kwotę 638660, to nie sumuje się do miliona i
odpowiednio - procentowo 29,91 i 63,78 nie sumuje się do 100%
Jeśli różnica bierze się ze średnich wygranych, że te ok 700000 przegranych ma się złożyć na sumę 638660 dla wszystkich wygranych, to lepiej byłoby tam napisać
ile można przegrać
jest 299 141 wygrywających losów na łączną sumę 638 660 zł
Co innego ilość wygrywających losów a co innego łączna kwota wygranych. Tu nic nie ma się sumować.
Wyobraźmy sobie sytuację, że wygrywa tylko 100 000 losów (co 10-ty), a łączna suma wygranych to 500 000 zł (każda wygrana to 5 zł).
W tym przypadku byłoby 10% wygrywających losów i 50% kwota wygranych.
Co innego ilość wygrywających losów a co innego łączna kwota wygranych. Tu nic nie ma się sumować.
Wyobraźmy sobie sytuację, że wygrywa tylko 100 000 losów (co 10-ty), a łączna suma wygranych to 500 000 zł (każda wygrana to 5 zł).
W tym przypadku byłoby 10% wygrywających losów i 50% kwota wygranych.
równie dobrze mógłby wygrywać tylko 1 los na kwotę 500 000 zł, a wszystkie inne być puste.
Wtedy wygranych nadal byłoby 50% wartości ... a ilościowo to tylko 0,000001%
Wtedy wygranych nadal byłoby 50% wartości ... a ilościowo to tylko 0,000001%
Tak więc podsumowując w Twoim wypadku wygrywających jest 29,91% losów, zaś teoretycznie kwota, którą przeznacza TS na wygrane stanowi 63,87% wpłaconych stawek.
tam miało być *
"Co innego ilość wygrywających losów a co innego łączna kwota wygranych."
"Co innego ilość wygrywających losów a co innego łączna kwota wygranych."
Fajne liczby szczególnie 37,44,47,48 chyba jev mam na pauzie zlukam
Ok, Pasko, rozumiem rozumiem
Kupuję wszystkie i TS zarabia 360 tys
dziękuję
Kupuję wszystkie i TS zarabia 360 tys
dziękuję
kupisz wszystkie, to 29,91% z nich będzie wygrywających i wróci do Ciebie 638660 zł (63,87%)
4 036 643. Biedroneczka1977 nie to nie tak , poprostu te liczby mi na dzisiaj wyszły ze moga sie pojawic w multiku,i miałem je posłac ale musiałem leciec do urzedu przed losowaniem bo babka dzwoniła ze moge teraz przyjsc na dana godzine, a w miedzy czasie mialo byc losowanie, teraz sprawy urzedowe zeby załatwic to dzwonisz do urzedu i musisz sie umowic na konkretna godzine, i akurat babka sie umiówiła zemna na 13,30, wtedy kiedy miałem isc i puscic lotka, , myslałem ze zejdzie mi w tym urzedzie gdzies z 5 minut, ale niestety przeduzyło sie do pol godziny,bo babka musiała pojjsc na gore pokserowac dokumenty ktore prosila, i wypisac pare zeczy, i jeszczedac mi do wypełnienia i pech chcial ze w miedzy czasie było losowanie i dlatego tez niewysłalem kuponu a tez nie wiedziałem czy te aby liczby wyjda które mi sie tu pokazały, dopiero jak przyszedłem do domu i sprawdziłem co wyszło to je tu wpisałem iii napisałem ze wyszły liczby miodzio ,ale coz z tego jak i ch i tak nieposłałem, nieraz tak bywa ze niedaszt=y sie wysłac z róznych przyczyn albo ktos lub cos przeszkodzi i niejest tak jakby sie chciało , sa tez takie dni xze wytypujemy prawidlowe liczby które wchodza lub tez na odwrórót uwazamy ze cos wejdzie a tu nic niewchodzi , ja tez tak mamnieraz ze puszcze powiedzmu 3 multiki na 10*/10 i nic nie trafie ani jednej liczby to zalezy wszystko od dnia i tego co wyjdzie,
Po cholere pchają się polaczki do Polski... znowu przypomnieli sobie o kochanej ojczyznietam zarabiasz, tam żyjesz... Tam umierasz
4 036 649. johno masz tu racje tylko wirtualnie, jestemn milionerem bo ile mi tu nieraz juz liczb weszło a ich niewysłałem
4 036 710. tomi77 i tu masz racje, zjedzaja i przywoza nowe ogniska pandemi
Kolektorki dostają paczki zdrapek do sprzedaży i do tego pismo,że mają namawiać klientów do grania w zdrapki online.
Coś chyba nie gra jedno z drugim.
Są bardzo rozżalone.
Wcale się nie dziwię,bo to zagraża ich miejscu pracy.
Coś chyba nie gra jedno z drugim.
Są bardzo rozżalone.
Wcale się nie dziwię,bo to zagraża ich miejscu pracy.
Jak mam tu umrzeć to proszę nie żądać odemnie podatku w polsce dziękuję skończyłem temat
Emi
bo wszystkie pomysły TS'a w bardzo dziwną stronę idą, oczywiście dla dobra gracza itd
bo wszystkie pomysły TS'a w bardzo dziwną stronę idą, oczywiście dla dobra gracza itd
Robal_36
Wszystko dla dobra graczy.
Wszystko dla dobra graczy.
4 036 710. tomi77 2020-12-21 (16:04)
Po cholere pchają się polaczki do Polski... znowu przypomnieli sobie o kochanej ojczyznietam zarabiasz, tam żyjesz... Tam umierasz
ale podatek dla nierobów by chcieli w pl
ale podatek dla nierobów by chcieli w pl
GTV,
ani nie przyjeżdżaj w odwiedziny, czy na święta
Tylko przysyłaj kasę i prezenty
ani nie przyjeżdżaj w odwiedziny, czy na święta
Tylko przysyłaj kasę i prezenty
barpio7 dodał(a) komentarz w temacie: Gierki on-line !
A, jak Wujek Pajac w pl zejdzie śmiertelnie, to
na pogrzeb też - nie przyjeżdżaj
na pogrzeb też - nie przyjeżdżaj
4 036 715. GTV nikt ci nierzyczy smierci, i nikt ci niekarze tam umierac wracaj tu do kraju jesli jestes naszym krajanem tylko ze pademie zostaw tam za granica pollski
A, jak jesteś studentem, na jakiejkolwiek wymianie, to
też nie wracaj i nie przyjeżdżaj
też nie wracaj i nie przyjeżdżaj
w Polsce jestes niepotrzebny - bo albo zostaniesz tania sila robocza
albo zadnych zasilkow nie dostaniesz...
w Polsce sa potrzebni ludzie ktorzy sie poswieca
albo zadnych zasilkow nie dostaniesz...
w Polsce sa potrzebni ludzie ktorzy sie poswieca
W miejscowości Kijewo Królewskie padła wygrana 36 000 zł w zdrapce SZCZĘŚLIWE LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Tam żyjesz tam zarabiasz... Tam umierasztakie jest moje zdanie...
Ja się pytam... Dlaczego ci co przyjadą mają darmowe testy i dobrowolne... A my pi zarazie i pozytywnym wyniku musimy prosić się lekarzowi... Co leczy przez tela o testy...
U mnie kolejna sąsiadka... Była na skórze i zamiast do lekarza dzwonić wzięła urlop... Bo się źle czujeboże kobiety gdzie wy macie mózgi... niech płacą skoro nie potrafią leczyc
Może mnie zbanują albo zablokują.. Ale się wypowiedziałem i tyle.. Zresztą mam przykład.. My tu robimy za grosze... Znajomy przyjechał buma 3 kombi z Anglii... Rok temu nawet elektryczny bagażnik... Myślałem że mnie krew zaleje... W Polsce taki nierób... Matka na fajki dawała i browca.. A tu masz... Wielki burzuj
4 036 730. tomi77 bo tam sie ludzi docenia w pracy atutaj człowiekj soie nie liczy tu sie licza tylko zyski i podatki, a człowiek sie nie liczy tu sie tylko rzad liczy
Tomi ja tam nikomu nie zazdroszczę dla mnie nawet Ferrari może jeźdźić
A z jego strony to przykład że w pl był nierobem i w końcu wziął się za robote
A druga sprawa nie widzę problemu chcesz jeździć bumą to też wyjedź
A z jego strony to przykład że w pl był nierobem i w końcu wziął się za robote
A druga sprawa nie widzę problemu chcesz jeździć bumą to też wyjedź
Ja tam mam swhe zdanie.. Ok.... Zarobiłeś... Twoje widły.. Ale jedziesz do Polski wykupujesz ubezpieczenie takie jak my jedziemy tam... A Morawiecki zaprosił po pierwszej fali 15000 przyjechali leciało 90000 ludu... Co my z tego mamy... Uja
Tomi ja w pl muszę do lekarza prywatnie mnie nikt nie ubezpieczy
No jak by chciał to by zakombinował
Córka by mnie przypisała ale to i tak bezsens patrząc na kolejkę nfz
No jak by chciał to by zakombinował
Córka by mnie przypisała ale to i tak bezsens patrząc na kolejkę nfz
4 036 735. tomi77 tak zaprosił a teraz wejdzie szczepionka i wszystkich nia zabija,
Tomi przyjeżdżając do pl zostawiasz euro czy tam złotówki tym sposobem wszystko się kręci sklep ma zbyt, ludzie pracę a ja tani towar
Tak skromnie na cala promocjetu zeby sie cos zmienilo na lepsze w tym kraju to trzeba zmienic rzadzacych, i wszystkich co teraz sa u władzy poprostu od niej odsunac bez mozliwosci, pozostania, 3w kolejnym rzadzie, zabrac im ich przywileje i niech pokarza jak zyc bez tych dywident, i ulg
, wtedy skonczy sie rozdawnictwo i bedzie normalnosc
, wtedy skonczy sie rozdawnictwo i bedzie normalnosc
poco sprzedawac kraj, kraj juz dawno jest sprzedany,, wystarczy popatrzec ile jest polskich firm na rynku a ile jest zagranicznych firm na rynku, zatrudniajacych ludzi za miske ryzu
Nie nie pracuje za miske ryzu
W Szweckiej pracuje
4/5 z plusem, 4/5 3x3/5 3xkosz w tym 2 zakłady na wieczór pikne liczby o 14h były
4 036 753. damian1983 oze jeszcze nie ale po nowym roku to sie moze i zmieni, juz, na miske ryzu, niemieckie firmy niedługo tez upadna w polsce, wszystko sie kiedys kończy
Mam jeszcze mini2 zaklady S6
Arczibalik będzie dobrze tylko ta cholerna pandemii niech się skończy
4 stycznia do pracy nareszcie bo na zwolnieniu to jajo idzie znieść, sklepy, bary poamykane tylko tv i browar
4 036 763. GTVpandemia sie szybko nieskonczy teraz bedzie 3 fala uderzeniowa która zdziesiatkuje ludnosc , bardzo duzo ludzi umrzeprzez koronowirusa , potem bedzie 4 fala uderzeniowa jeszcze silniejsza, niz te 2 wczesniejsze szczepionka niestety niepomorzepotem beda oglaszane kryzysy gospodarcze poszczegolnych państw, juz nic nie bedzie dobrze, jak kiedys rok 2019 był ostatnim rokiem, dobrym na świecie
i spokojnym,