Wpisy 4 036 341 – 4 036 440
21 grudnia 2020 10:08 → 21 grudnia 2020 12:05, 100 wpisów
czekamy co się pojawi na gry.lotto.pl
Prace techniczne mają z pewnością związek z wprowadzeniem nowych produktów, o czym więcej można przeczytać TUTAJ
Prace techniczne mają z pewnością związek z wprowadzeniem nowych produktów, o czym więcej można przeczytać TUTAJ
wizard zawsze możesz zagrać na multipasko za wirtualne pieniądze w typowaniach keno ?
Pasko Dziękuję za info i za pieniądze na grę
taki mikolaj to nic za darmo, dostal ode mnie pumy za 3 stowki wiec jestem na minusie
Witam Wszystkich
Trzon 3 11
41 42 43 53 54 55 75 76 77
rozpisane
41 54 55
42 53 75 76
Trzon 3 11
41 42 43 53 54 55 75 76 77
rozpisane
41 54 55
42 53 75 76
emerytka 46 typował(a) za 10 zł w Keno na losowanie nr 961209 i trafił(a) 1250 zł
Pasko moze jakies rady experta dla grajacych w keno, jak wygrac i nie przegrac
w teorii przewaga jest po stronie TS. W praktyce przy odrobinie szczęścia zawsze się uda wygrać, ale długofalowo być na plus to już większość na pewno nie będzie, chociaż ten odsetek wcale nie jest mały.
Pasko na bocie pisze 8h od 00.18 godz a nie można wpisu oddać Gosia__77 o co chodzi
Ja kieruje sprawę do sądu niemoge zagrać 25milionow bende sie domagal
Ja wnoszę sprawę do sądu o zwrot poniesionych kosztów
Wszystko mam udokumentowane
Wszystko mam udokumentowane
po swietach zajme sie magia kreowania wlasnej rzeczywistosci, napisze o tym ksiazke, zbiore cala wiedze do kupy, i dojade multi
Ja tam byłem zagrać w kolekturze i wszystko gra..huuuuraaaa ole. Wam ..granie online zawsze mogę zagrać na kilka losowań albo wcale nie mu sze grać ale online nigdy poco mają mnie szpiegować ile kiedy za ile a że to czy tamto... idę do Kolektury jestem jak ANONIMUS
Ostatnie podrygi roku ciekawe czy się coś trafi czy kolejny rok do tych z cyklu porażka roku
Mewa..jak tak..to graj tasiemca ze stawką..6/10=12 złotych a stawka robi piniądz...
Pasko dodał(a) komentarz w temacie: Gierki on-line !
Forsami dziś promocja 5/5
Forsami 5/5 z plusem i koniec roku zajefajny by był w tej promocji
Mewa...ja już sam myślę co tu robić w to Lotto..swoje mam do końca roku..ważne..Twoje Gosi i Kolegi z pracy..mam Dylemat..Ostatnio nic trochę wtopa kasa topnieje...myślę czy Grać Wasze czy nie..mam czas do jutra...
idę na spacer i puścić to co mam zapisane w stałych zestawach w Multi na 14sta
Zbigniew i co... byłem już w sklepie i się mocno zawahał. Em..utopić kolejne 50 złotych a pieniądze mi się nie kocą
Kupię 1/1 za 1400
Mewa..mam dwa zakłady Multi Multi z Plusem na 10 z 10 i 6/6 z Plusem do jutra do 14:00 ważne...
A 5/5 Nie masz jak promocja
Idę
Forsami zobacz mini m0je z wczoraj dziś je też mom wysłałem wczoraj te same w mini i multi że wskazaniem na mini w multi wpadło 4/5 ja
W miejscowości Kraków padła wygrana 36 000 zł w zdrapce SZCZĘŚLIWE LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
podaje szybka pione
promocja, wojna, dopoki wlaczysz, chce za to 54 zl i mamo ratuj
promocja, wojna, dopoki wlaczysz, chce za to 54 zl i mamo ratuj
przepraszam Państwa wiecie może co to się dzieje ze stroną lotto ,że nie można się zalogować?
Gosia__77 Zablokowano funkcje społecznościowe dla tego użytkownika. tuż po północy na 8 h, dlaczego nadal blok
Jak mają przerwę Techniczną..coś Firma Obsługująca maszyny losujace wprowadza jakieś zmiany może kontrola maszyn sprężarki powietrze tu gra główna role śmieszne ale kuleczki fruwają dzięki powietrzu..
Gienady.. z tego co tu się pisze to podobno wprowadzają zdrapki online..do tego trzeba pewnie przystosować system..a to schodzi...no bo zdrapek on line jeszcze nie grali
pasko wypowiedział sie we wpisie 4 036 345 nizej pod czatem jest art gierki onlajn
Google,też kombinuje:nie można wysyłać wiadomości,piszą że są jakieś problemy, będą naprawiać
4 036 345. Pasko 2020-12-21 (10:14)
https://www.multipasko.pl/news209.html
https://www.multipasko.pl/news209.html
Mewa jesteś dziś promocja na 5'...tak.to może by tak dziś 50,51,52,53,54,55,56,57,58,59
jak mają problemy z powietrzem w bębnach maszyny losującej, chętnie użyczę swojego ciśnienia
P A S K O
Bardzo Proszę odblokować Gosia__77
Kto jest za - rączki do góry
Bardzo Proszę odblokować Gosia__77
Kto jest za - rączki do góry
Rozprawa po świętach
dobra i sie zbieram sie milego i powodzenia i trafnych i samych naj i wogule sylwester nie dlugo
Robert...co Ty znowu chcesz się procesować jak to doktorka ze Żdżar od lat
Znaczy się hakerą ruskim się udaje: w USA pokopali z wyborami i to kolosalnie,nie mogą ich namierzyć
25 milionów zadam jak mają problem techniczny trudno ja się mogę sądzić latami