Wpisy 4 036 141 – 4 036 240
20 grudnia 2020 23:06 → 20 grudnia 2020 23:52, 100 wpisów
A takie na tłuszczu czy z piekarnika
islandorka30,5 teraz pora na Ciebie mój tel 603971426 porozmawiamy?
Seb gadasz
R że co
4 036 139. islandorka30,5 no w lasnie niema zdrowia ale jak chce to robiem, mamie sie nigdy nieodmawia nie pije nie pali to niech sobie cos przekasi lepszego zreszta na codzien tego nieje,
R ty z jakiegoś portalu
No tak i zgada i ból żołądka niech ma
4 036 141. islandorka30,5 nie z tłuszczu, ale tłuszcz odsaczany na reczniku kuchennym
Stary człowiek i.. Frytki
R nie gadam z nieznajomymi nr
GT teraz leżę i nie moge
4 036 152. islandorka30,5 nie do tego jeszcze piers z kurczaka w panierce oraz jabłko z marchewka jako surówka
Arczi i po... Lo cie
Obiad z kolacja czy że sniadaniem
O tej porze sur frytki matko niebieska
GT też leżysz?
Gosia randkujesz nie dziękuję e
Isla
Co Ty się czepiasz???
To już niewolno umrzeć z pełnym żołądkiem???
Co Ty się czepiasz???
Leży facet obok, niekoniecznie przemily
Isla jeszcze nie leżę dopiero 2:00 idę ale jeszcze kolacja, papierosy ze trzy no i jeszcze ostatniego małego drinczka
Gonzo a to będzie umierac
Makler na 700
Jak dasz pewniaczki
To posyp makiem, będzie na swieta
a potem jacy sa chorzy
a potem jacy sa chorzy
Gosia frytki z sur. 

Chyba umiera...
4 036 158. islandorka30,5 nie nic z tych zeczy piers z kurczaka i surówka dla mnie bo dzisiaj niebylo obiadu, zadnego tylko śniadanie i podwieczorek wraz z kolacja polaczony a ja jestem głodny, w brzuchu mi burczy wiec musze jeszcze cos zjesć, przed spaniem, a jak znam siebie to dopiero nad ranem zasne, wiec jeszcze do rana to spale, na rowerku, pokrece z 3 godzinki moze
Może trochę
A mamusi resztki
Gosia arczik

Rychfik
umnie pora do spania tj okolo 4lub 5 nad ranem dopiero, nie zadne resztki mamusi, mama tylko zarzyczyła sobie frytki inic pozatym chciałem mamie dac surówke i piers z kurczaka ala mama nielubi piersi z kurczaka, i chce tylko frytki wiec dostanie 1 mała porcje i po sprawie to samo ja 1 mała porcja i po sprawie to niechodzi tu oto zeby sie najesc i objesc tylko aby zaspokoić głud przed snem
Arczik
Głupia nie idz będzie fajnie
To jak arczi idziesz spać o 5 to nie dziw że matka biedna gl9dna cały dzien
Zb makler cię wyzywa na. Pojedynek 

Dostanie 1 frytkę i idzie spac
@4 036 178: Uważam że się nie boi
Makler ty chamie
my uwielbiamy z mama frytki i nieraz robie po kilka małych porcji,ale nie na noc, bpo to niezdrowe, jest wiem otym, ale dzisiaj musze zrobic chociarz po porcji, , nie to nie tak jak piszesz moja mama nigdy nie jest głodna, zawsze szykuje mamie śniadanie i leki itd, ale dzisiaj nirobiłem obiadu bo mama zjadła sniadanie i pozniej nic nie chciała jesc, juz

@4 036 210: A faceci Cię nie nudzą ?
Osa Ty zasypiasz 4-5 rano ?
Makler bo wiatr robisz
Seb o 2vbiire tab jak nie śpię i o 9 wdtaje
Oo Gosia atakuje
Oj tam bo ciemno
A jezyk mam jasny
no i juz dla mamy usmazone frytki, teraz sie dlamnie smarza i kotlecik drobiowy tez
No to zaraz wsie usniemy
No dobra nic o liczbach to idziemy Gosia na... Frytki
Na frytki do Arcziego ?
Na TYN 7 jest dobry film
4 036 200. islandorka30,5 nie jest tak jak piszesz, bo niezawsze chodze o tej godzinie sie klade, nieraz i wczesniej ale dzisiaj troszkepospałem w poludnie i niechce mi sie zabardzo spac, ale poloze sie chyba tak o 2 iej, bo jutro musze jeszcze isc mdo urzedu mamie cos załatwić i na zakupy przedswiateczne, jeszcze co niecos kupic,
Makler Ty to się żegnasz 25 razy
dobranoc wszystkim którzy juz sie kłada spac