Witam wszystkichDrzemnęło mi się
O 17 45 chłopaki do wzięcia na Polsacie
Gosia poszła konstruować zestaw:
56,59,66-8,14,64-7,36,41.
powiem wam prawdziwa szanse 8/8
trafienie 8/10 jest rzadkie tutaj i dlugo trzeba grac
poza tym 8/8 to wyciecie tych 2 liczb z 10 to 90 kombinacji
powodzenia
5zakladow lotto 20zl i jeszcze Multi zadózo kasy idzie przez neta
Ten zestaw według Korna nie był nigdy wylosowany, to może za rok?
20-30-60-70-80.
A takie mi się przedstawiły,liczby do MM:
48,49,50,58,59,62,65,66,67,68,69,70,71,72,74,75,76,77,78,79 sprawdzić można,trafić niekoniecznie
Dałeś myśl do wysłania:10,20,3,40,50,60,70,80..
Dzisiaj buszował stały zestaw... Krasnalki.
73,8,9,30,43.
Czekam na promocję 5/5.
Najlepsza propozycja w MM.
Zdrapki: Wynalazek tego jegomościa --->
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 352 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
Niech sobie stęka, nic nam do tego.
na 10 niezle gra -6zl straty 42 zainwestowane
i jeszcze nie bylo wygranej powyzej 6/10
Arczi.
Przybywaj z referatem o wyższości Mini nad Multi.
4 034 981. Wędrowca netowy witaj
Paskowy bot nie liczy kolejnych wpisów jak... się wstawi zdjęcie.
czyli windowsa 11 juz nie bedzie 10tka to ostatnia wersja
4 034 957. Wędrowca netowy 2020-12-19 (17:26)
Ten zestaw według Korna nie był nigdy wylosowany, to może za rok?
20-30-60-70-80.
dlatego te liczby wszystkie nie wyszły razem z tego wzgledu ze nie sa to liczby wspolne, tzw lubiace sieze soba ,chociarz niepowiem sa tu 2 liczby ktore lubia ze soba wychodzić min, liczba 60 i 80 to jest jedyna parka która czesto z soba wpada reszta niestety wychodzi ale z innymi liczbami, kto uwaznie obserwuje liczby ten szybko wyłapie te liczby
Niedawno Korn miał 2x 4/5 z tego zestawu.
Arczi.
Jak będzie promocja 5/5 to podaj kilka zestawów do sprawdzenia.
jesli chodzi o mini lotka to cu tu Mewa proponuje to widzeze niezle kombinuje z tymi liczbamii według mnie rttez sa ba tak ale bez liczby 16,i 17
4 034 989. Wędrowca netowy ok zobaczymy
Arczi.
Nie musisz myśleć nad liczbami.
Bierzesz pisak i kupon, zamykasz oczy i... dziobiesz w kupon jak popadnie.
To będą liczby wybrane losowo.
witam wszystkich obecnych forsami witaj
Województwo kujawsko-pomorskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
wszyscy obecni witają arcziego
Tak kiedyś dwuletnie dziecko pod Olsztynem wydłubało 2 szóstki w Lotto.
Taak i tata sprzedał obrączkę...
wedrowca netowy sprawdz takie liczby w multiku jak 1,13,27,28,35,39,41,48,56,72,78,
Nie sprzedał, tylko dał w zastaw do lombardu.
Nooo niech będzie. Ale coś o tym słyszałem..
Kiedyś opisali te zdarzenie w gazecie wydawanej przez TS.
Były też i zdjęcia.
Arczi, chcesz ukatrupić TS?
Na dzisiaj te liczby?
małe dzieci maja szczescie dobrze zawsze typuja liczby rodzicom,lub wyciagaja zdrapki wtedy sa wygrane, poniewaz dzieci patrzac na kupon nie zastanawiaja sie nad liczbami jak my, tylko wybieraja liczby na opak, amy myslimy nad liczbami, a to moze z tym a tamto z tamtym, i dlatego nic nie trafiamy, to co dziecko małe wybierze to jest tz tylko czysty przypadek, tak samo jest z osobami bezdomnymi oni tez maja szczescie w nieszczesciu
masz jeszcze te gazety Wn?
Forsami puściłem się bez lotto za to 2xmini w multi 3x8 1x8 z plusem no i soczek z pewolem

No to przygotowanie do sylwka uważam za rozpoczęte
Fajny płyn do chłodnicy w samochodzie.
wedrowca to sa liczby wymyslone na dzisiaj, do multika z glowy niepatrzac wogole na kupon, z tym ze niewiem co weszło jeszcze o 14 bo niesprawdzałem, kiedys jeden gracz wieloletni który juz niezyje powiedział mi ze zawsze liczy sie 1 mysl i liczby ktore 1 przyjda do glowy aby je skreslic i wysłac, bo one moga przynies tez i niespodziewane wygrane, zawze nalezy pomyslec nad liczbami, zapisac je wysłac i szybko o nich zapomniec, a wtedy szczescie je sobie wybierze które beda mu pasować, nigdy niewiemy co w danym momencie wypadnie, bo to jest tzw, przypadek losu, my mozemy niekturych liczb sie domyslać, ale nigdy niepodamy wszystkich prawidlowy ch i szczesliwych to jest tylko zwykły przypadek
wszystko jest zapisane wokól nas w liczbach, liczby pojawiaja sie wszedzie, juz od urodzenia z kazda osoba sa jakies mu przypidsane liczby, które sa tzw, liczbami osobistymi
te liczby z nami sa pr\zez całe zycie od urodzenia az do zgonu
Arczi.
Wyszło mi tak:
3-5/11.
4 035 016. Wędrowca netowy ok które według analizy wyjda mozesz je podać
Za godzinę losowanie lotto de.
4 035 016. Wędrowca netowy które z tych liczb sa na tak, i które mam brac pod uwage zeby weszła jakas wygrana
Mewo no tooo ho hoo Mikołaj na fazie
A ja mam To LOTTO z Plusem Twoje Liczby Mewa.. może by tak dziś otworzę szampana
dzisiaj w mini moga wejsc fajne i dziwne liczby które dawno ze soba niewychodziły
Arczi np..co takie..10,20,30,40,41,
Arczi.
Podaj zestaw powiedzmy 11 liczb z prognozą 6-8/11 lub wyższą to wtedy jest warto namierzać konkretne liczby.
4 035 024. Forsami jesli chodzi o ten uklad co tu podałes to na wyjscoie czeka liczba 41 dawno jej niebyło i moze sie pojawic w kazdym losowaniu teraz
Zrezygnowany jestem... Nic nie dali wygrać... Moze wtorek
Tomi się niea poddawaj tylko na Lotto z Plusem wydawaj
4 035 024. Forsami mozesz tan uklad puscic w mini jesli uwarzasz ze te liczby wejda, ale podejrzewam ze tak moze i niewejsc po koleji czyli w pionie, w mini lotku coinnego w multiku juz sie zdazały takie przypadkiakurat z tymi liczbami, co tu podałes, w minilotku zas czesto wychodza liczby rozsypane, lub 2 obok siebie
Arczi tak to podałem dla żartu takie coś niema racji bytu..
Wtorek lotto mini multi... pi 2 sztuki
4 035 031. Forsami nie nie to ma racje bytu ale w innych grach, w mini sie niedzazyło tak aby te wszystkie liczby wyszły akurat razem, choc było np tak kiedys ze wyszola liczba 10,20 lub 30,40, lub na przemian 10,30,i 20,40 lub 10,20,40w mini, ale to jest na jakis czas, to jest tak samo jak liczby 1,2,3,4,5 to jest ta sama sytuacja, te liczby wychodza tylko co jakis czas, tak samo jak w multilotku te nasz 70tki
tutaj kiedys czytałem co jeden gosc pisał o mini lotku ze gra na kolory kulek, i to jest tez trafna teoria, wybiera liczby poprzez kolory kulek, mozna i tak kombinowac, np 2 fioletowe, 1 zólta 2zielona i kedna pomaranczowa czy np1 niebieska,
zawsze mozna wybrac sobie jedna kulke z kazdego koloru ale tak aby ich było tylko 5 liczb i 5 kulek zawsze jeden kolor trzeba sobie odpuscić
Hello, ktoś może wie, co to rano były za akcje, sporo numerów wpisów brakuje ?
4 034 546-555, .... 559-562 ?
Wpisy zostały wyłowione do kwarantanny _
Czyżby juz ktoś miał ból głowy i ew. oczków z okazji Sylwestra ?
No za godzinę Wisła Kraków kontra Lech
znowu Robal Ciebie coś ominęło
Nie rób takiej miny, pewnie też
dobra 6 zakladow multi ciekawe czy cos wpadnie
trudy piątkowego wieczoru
Jeśli chodzi o trudy, tego typu , to nie u mnie, noooo jeśli całkiem szczerze, to przynajmniej nie z wczoraj na dziś