Wpisy 4 034 402 – 4 034 501
18 grudnia 2020 23:20 → 18 grudnia 2020 23:59, 100 wpisów
Janeczka Holandii już niedługo nie będzie
Bo była niemądra
Jako kraj zostanie ale jako Holendrzy przestanie istnieć
To samo dzieje się we Francji
Jak na to patrzę to masakra
Ale niektórzy tego nie widzą .
Patrzą tylko na kasę i to ona ich oślepia
Patrzą tylko na kasę i to ona ich oślepia
Patrz czyim kosztem
Policjant to też człowiek i jego nietykalność cielesna też dotyczy jak nas wszystkich i dlatego nie podoba mi się że atakują policjantów na strajkach
Ten się śmieje, kto sie śmieje ostatni
Słabo znasz temat.
Holandia, wolność, dzieci mogą mieć dwóch tatusiów .Cudowny naród .
Słabo znasz temat.
Holandia, wolność, dzieci mogą mieć dwóch tatusiów .Cudowny naród .
Co wy MI tu pitu pitu..Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto 4 Miliony to się teraz liczy a nie choroby widmo
Te strajki są polityczne.
Dobranoc, bo rano trzeba wstać
Dobranoc, bo rano trzeba wstać
Gosia atakują policjantów ale podstawieni i opłaceni ludzie.
Robią tak aby była zadyma i że niby policja bije pokojowa nastawionych demonstrantów.
Dziwię się że ludzie tego nie widzą
Robią tak aby była zadyma i że niby policja bije pokojowa nastawionych demonstrantów.
Dziwię się że ludzie tego nie widzą
GTV chciałbyś mieć ojca faceta i matkę faceta ?
GTV jesteś przykładem ginącej cywilizacji
Przez takich ludzi nasza cywilizacja ginie i to na naszych oczach
Ręką jak u kowala widły do ręki i kości ..porcje rosołowe na maszyne napie....
GTV niestety tu się mylisz.
Takie dziecko już nie ma wyboru. Ma albo dwie kobiety wokół siebie albo dwóch facetów i co z takiego dziecka wyrośnie pomyślałeś o tym ?
Takie dziecko już nie ma wyboru. Ma albo dwie kobiety wokół siebie albo dwóch facetów i co z takiego dziecka wyrośnie pomyślałeś o tym ?
Sebastian no ale ludzie mają taką orientację i co z nimi zrobić zabić mamy
Forsami jutro gramy w Lotto i wygrywamy po 2 Miliony zł
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
GTV niech mają orientację jaką chcą tylko niech się z nią nie afiszują i nie robią demonstracji pokazowej.
Ja jakoś nie demonstruję że jestem hetero
Ja jakoś nie demonstruję że jestem hetero
Ciekawe co i jak Pasko rozprawił się z tymi co strone Multipasko atakowali...zauważyłem że jest jakaś jakby cisza..
Makler co to ma być ?
MAKLER..ku miałem 5/10 z Plusem patrz na MOJE stałe realnie też
Szukałam tego----
Warto .
A teraz dobranoc
Warto .
A teraz dobranoc
Makler myślisz że ja łyknę Twoje liczby jak pelikan ?
Grubo się mylisz
Grubo się mylisz
Jsne 2-ch jendnoimiennych rodziców + dowolny wybór płci z kilkudzisięciu
Pełny ODLOT
Pełny ODLOT
Vondeof mnie to tam nie interesuje kto co robi dla mnie to ptaka sobie może odciąć
Po prostu nikomu nic się nie powinno zabraniać będę chciał żonę z Afryki to jakim cudem mam się żenić z półką np..
Idę spać..nie mogę usnąć.. myślę jak to jest mieć 4 Miliony ,i wygrać w Lotto Kumulacja
sebastian ja dzisiaj akurat trafilem ta liczbe co makler tu podaje dzisiaj piorytetem i pewniakiem była liczba taka jak 10,80 i 16 i je tez złapałem akurat w tym 3/8, w multiku
Wojtt ostatnio pytałem w sklepie Zoologicznym..tam też można karte opłacić to ponad 300 złotych
jeśli kumulacja się utrzyma to na Sylwestra powinno być 10-12 milionów
Jezdze nad wisle bardzo czesto ,ale nie ma takiego szalu jak w tamtym roku nie wiem gdzie te ryby,?
4 034 422. Sebastian_M tak to jest prawda to co piszesz ,takich ludzi powini odrazu wsadzac do pierdla za napad na policjanta i opluwanie go,
Pasko..nic z tego jutro wygrywam JA sialalalabadada mam dość mam dość mam dość mam dość...czekania teraz moja kolej
Forsami jutro my wygramy i nie ma co o tym pisać
Wojtt
Ja dawno nie byłem na waleta
Ryby to ekosystem
Coś Wam powiem.
Niedługo wygram 5/5 w Multi
Niedługo wygram 5/5 w Multi
GTV-Ja do Ciebie personalnie nic nie mam
Możesz sobie robić te rzeczy nawet z kozą
Piszę ogólnie o Niderlandzkich zwyczajach
Możesz sobie robić te rzeczy nawet z kozą
Piszę ogólnie o Niderlandzkich zwyczajach
Vondeof najlepiej to nie zwracać uwagi po lasach parkach ćpają i co z tym zrobisz nic ich wybór ich życie
4 034 494. Sebastian_M 2020-12-18 (23:54) Atakujemy Mini Lotto !!!
Coś Wam powiem.
Niedługo wygram 5/5 w Multi no to zycze CI tego z całego serca, no ja dzisiaj tez pusciłem takiego multika na 5/5 z 5 ale niestety tylko 2/5 mi wpadło czyli 10i 80 , a te 3 liczby dałem inne a mianowicie 53, wyszło 54, dałem 243 wyszło 23 dałem 56 a wyszło 55 ale sie wkurzyłem 3 obook mojich
Coś Wam powiem.
Niedługo wygram 5/5 w Multi no to zycze CI tego z całego serca, no ja dzisiaj tez pusciłem takiego multika na 5/5 z 5 ale niestety tylko 2/5 mi wpadło czyli 10i 80 , a te 3 liczby dałem inne a mianowicie 53, wyszło 54, dałem 243 wyszło 23 dałem 56 a wyszło 55 ale sie wkurzyłem 3 obook mojich
arczibalik73 Ja dziś 3/5 trafione
Pisałęm że 13 to pewniak i trafiony
Pisałęm że 13 to pewniak i trafiony
arczibalik73 a my trafimy 5/5 w Mini