Wpisy 4 034 252 – 4 034 351
18 grudnia 2020 22:00 → 18 grudnia 2020 22:59, 100 wpisów
multik 3/8 i 2/5 , mini 2/5x2
szkoda gadac
szkoda gadac
TS Qrva -ty idz na ćwiczenia WOT-u...bo znów nie trafiłeś - w moje
Zawsze mówił młotek i wzaparte iść nie ma nie ma nawet jak ktoś mówi jest to my nie ma nie ma
4 034 254. GTV no umnie by lo by pieknie gdyby wylosowali to co skresliłem a wylosowali to co ja miałem praktycznie obok
4 034 259. zgrywus
? Mulag ale co się kłócić chłop ma racje tu w ikonkach nie nie nie ma młotka..jest klucz tylko
Tylko praca uszlachetnia i daje duże miliony zawsze powtarzam jak się nie urobisz po pachy to nie zarobisz nikt nie da zarobić za skreślenie kilku liczb w poziomie czy pionie
GTV..się nie damy aż się po s .amy w Bungale blaszane i będą wysokie wygrane
tak nieodpuszczamy od jutra chyba zaczne grac tylko w mini lotka i to tez tak skromnie coby do konca grudnia starczyło jak tak lotek daje wygrac to tak samo trzeba grac
Nie odpuszczamy tylko jest jeden problem czas bo nasz czas na tym padole jest określony i zaznaczony
Też idę spać dziś swój produkt krajowy zrobiłem dla naszej gospodarki który jest w resecie i głębokim lookdowm look down ich odpowiedź bo tak się nam chce dla czego tak bo tak chcemy poprostu bez wyjaśnienia pytań
Dopisano wygrane Kaskady - odnotowano 4 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 1 000 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 322 038,90 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Premii - brak głównej wygranej
Teraz po interwencji w siedzibie TS łatwiej coś wygrać
W Mini 322 000 zł
Jutro pewniak 40 i 63
Jutro sobota to gramy
Johno jesteś i tak lepszy bo ja 2 dni temu miałem 22.80 zł a Ty 22.90 zł
za mlodego to sie znaczki zbieralo cccp i czeskiej republiki ...szkoda ze wiele sprzedalemJohno masz na 15 zakładów Mini czyli na 15 dni grania.
Ciesz się bo w tym czasie możesz wygrać nawet 5/5
Ciesz się bo w tym czasie możesz wygrać nawet 5/5
słyszeliscie policja bedzie sprawdzac po domach w noc sylwestrowa ile osób znajduje sie w danym mieszkaniu i czy wszyscy sa rodzina, normalnieśmiech na sali
arczibalik73 gdzie to słyszałeś ?
To jakaś bujda.
Chyba że będzie bardzo głośno to wtedy przy okazji interwencji może i sprawdzą
To jakaś bujda.
Chyba że będzie bardzo głośno to wtedy przy okazji interwencji może i sprawdzą
Bolek
Jutro trzeba coś wygrać
Jutro trzeba coś wygrać
arczibalik73 powoli trzeba zmienić liczby
dzisiaj w keno 2/2 x 5 dwie parki weszły
140 zeta minus wkład jakieś 30 zeta
140 zeta minus wkład jakieś 30 zeta
sebastian na onet pl pisze
Bolek bierzemy się za obstawianie dopóki TS nie może się pozbierać po interwencji.
4 034 294. Sebastian_M 2020-12-18 (22:30) Atakujemy Mini Lotto !!!
arczibalik73 gdzie to słyszałeś ? sebatian nie to ma byc zwiazane z nowymi restrykcjami poczynionymi przez rzad, tam sie wypowiadaja na ten czas prawnicy i karniści poczytajcie sobie
arczibalik73 gdzie to słyszałeś ? sebatian nie to ma byc zwiazane z nowymi restrykcjami poczynionymi przez rzad, tam sie wypowiadaja na ten czas prawnicy i karniści poczytajcie sobie
Tak Arczibalik ale to jest wina tych głupków co głosowali na kurdupla i leworęcznego to było normalne że zrobią państwo policyjne
Śpiącym pewnie też nie przepuszczą
Będą sprawdzać- co się dzieje pod kołderką
Będą sprawdzać- co się dzieje pod kołderką
nie nie tu chodzi o to aby sprawdzic czy ludzie zachowuja lok downi czy przestrzegaja przepisów w danym domu , bo moze byc tylko 5 osób , i tam pisza ze policja moze wejsc do domu pod pozorem sprawdzenia czy tyle osob jest
czechach mają juz od dawna godzine policyjną a tam z tego co wiem wladza kaczynskiego nie sięga
Głosowali na nich to teraz niech ich kontrolują tak jak vondeof pisze niedługo będą zaglądać pod kołderkę a potem będzie nakaz uczestniczenia u Pana Tadzia w toruniu
Sylwester. Czy policjanci policzą, ile osób znajduje się w mieszkaniu?
18.12.2020
57 UDOSTĘPNIEŃ
KARNIŚCI RADZĄ, BY NIE PRZYJMOWAĆ MANDATÓ
18.12.2020
57 UDOSTĘPNIEŃ
KARNIŚCI RADZĄ, BY NIE PRZYJMOWAĆ MANDATÓ
moim zdan9iewm zakaz wychodzenia z domu w noc sylwestrowa powinien obowiazywać wszystkich obywateli policje tez, nikt nie powinien byc z tego zwolniony, jak wszyscy to wszyscyu iniewazne czy to jest poilicjant czy poseł,
Arczibalik zrobili to poto by kurdupel mógł wyjść z domu po podobno w bunkrze siedzi schowany i się boi
czy zwylły kowalski, tu chodzi oto zeby ludzie sie razem niespotykali i aby niebyło wiecej zarazeń kovid 19, oni niby dbaja ko nasze bezpieczeństwo, apo swietach szczepionka bedzie i wszyscy musza sie zaszczepić
Nie róbcie paniki.
Jak ktoś nie chce to nie musi się szczepić
Jak ktoś nie chce to nie musi się szczepić
Od stycznia będzie obowiązek oddania 40% pensjii do Torunia jeszcze to wprowadzą
Mam problem
Jedna osoba nadwyżki
Kogoś trzeba będzie wystawić na balkon
Jedna osoba nadwyżki
Kogoś trzeba będzie wystawić na balkon
A od lutego w holandii trzeba oddać 50% wynagrodzenia
GTV u Was też tak jest?
sebastian nikt nie siekjez zamentu poprostu przeczytałem to i sie typ dziele z inymi osobami, co bedzie to bedzie, zobaczymy
4 034 329. bogdan041 o tak tak własnie, pamietajcie ow czasie swiatotym dodatkowym tyalerzu dla osoby zbłakanej moze tobyc i zawieruszony policjant
Vonde
albo zołze albo siebie na balkon, a naj za
Gonzo Przyjemności Świątecznej

albo zołze albo siebie na balkon, a naj za
Gonzo Przyjemności Świątecznej

4 034 338. Gosia__77 no tam juz niema bo teraz jest juz unas
arczibalik73 Pamiętaj czytać powinno się wszystko ale trzeba też przesiewać prawdę od faŁSZU
makler wróciłeś witaj
Po cholerę nam wolność???
Mamy >SPRAWIEDLIWOŚĆ...[czyli gówno po równo
Mamy >SPRAWIEDLIWOŚĆ...[czyli gówno po równo
Arczibalik szkoda nerwów i pisania po prostu jak zapukają to nie otwierać drzwi w ogóle bez nakazu niema prawa przekroczyć progu domu milicja kurdupla
4 034 342. Sebastian_M noi ja czytam wszystko i duzo, ale co jest fałsz a co prawda to juz niewiem, bo rzadzacy cały czas klamia, oni juz sami sie gubia z tym co mówia raz mowia ze szczepienie jest dobrowolne a drugi raz mowia ze bedziew obowiazkowe, to wkoncu kiedy mowia prawde
Tu ewidentnie widzę prowokację i robienie ludzim wodę z mózgu.
A może się uda zrobić zamieszanie. Tak aby ludzxie to łyknęli
A może się uda zrobić zamieszanie. Tak aby ludzxie to łyknęli
arczibalik73 słuchaj i czytaj ale filtruj. To jest moja rada

mam slabosc do oczu?te sa piekne