Nie lata po lesie w prochowcu,to ma czas na analizę liczb.
i jeszcze raz dzisiejsze stałe zestawy typującego "adolf"
9,15,19,26,37,68,71,75 ............ 8/8 PLUS ..... 195 000 zł ?
Zbigniew jedziesz jak czołg
4
12,13
17,24,27
29,34,39,49,62
Profil czas zacząć coś nowego
zestawy zapisano w 2014 roku ... i jakby czekały na dzisiejszą promocję
A mówili.. Nie bierz przykładu z tego Adolfaa tu masz
Zestawy zapisano 11.05.2014 g. 12:22
Ddolf ale ile lat musiał czekać aż weszło
przy covidzie mozna nie dożyć
Teraz pytanie ile w międzyczasie by wydał każda gra 100 zł razy te 6 lat kto policzy czy jest na plusie czy na minusie
Adolf jest na minusie ok
23000 zł
GTV na 14:00 nie grałem zagram na 21:50
pomyłka jak Adolf grał 2 razy dziennie za 100 zł to jest na minusie tylko 242 tys,zł
Dlaczego nie podajesz nie masz już siły ?
Bo jak podane to nic nie wchodzi
Też tak pomyślałem... Nie ma co lukać na te stałe... Nikt zdrowy chyba nie gra tak
Jedna wygrana 8/8 jest z plusem może grał
Tomi ja gram na stałe w mini 15,30,32,35,40 może kiedyś wpadnie
No jeszcze 7 razy trafić pewniak pierwsza 3 będzie
Dobra... Tera jadę po Sebastiana.. 170 pkt z hakiem ma
Dziś gramy.. Warta kontra Śląsk chyba 17.30
6/8 5/8 3/5 2 kosz ..w mapki
Województwo łódzkie: pojawiły się 86 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo łódzkie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawiły się 252 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 197 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 4 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
Mewa ale masz farta, codziennie golisz TS-a
Makler jak ty to robisz.. Daj skan tych 6/8
Jutro coś z maszynyi tak tył i tak
RYCHFER typował(a) za
2 zł w
Keno na losowanie nr
960233 i trafił(a)
100 zł johno dzieki fajnie by było jak by cos polecialo wieczorem
Mewa gratki
mi ostatnio coś nie idzie, nie mogę się odkuć ...
szkoda że nie ma na kuponie ;]
Zatypowane oboki te prawdziwe są na kuponie
Jak rano rząd pierwszy niedał to wieczorem da
Mewa proszę przekazać pieniądze Tadeuszowi zrób coś dobrego
za rząd wypije za rząd i nie rząd szczegolnie ten ostatni nie
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 4 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
hey mulag tadeusz ma emerytury i renty i pokusy
No to widzisz to kosztuje
dobra narka ide polukac pewole ewentualne nie moge sie skupic lukajac tfu z tadeusem
Placki na obiad będą zdjęcia będą jak ktoś nie chce patrzeć może przewinąć dalej
Zakaz przemieszczania wprowadzili w noc sylwestrową
To jest ograniczenia praw niezgodne z konstytucją robią co im każą oni tylko robią co im chcą
Placki kartoflane coś pięknego idę też se zrobić smaka mi narobiłeś
Od godziny 19 stej teraz podali
właśnie luknelem na interie ze co kwarantanna narodowa może sie czepiam dla mnie to dziwne ze od 28 grudnia czemu nie teraz bo polacy by sie wkurzyli?? zapewne te pytanie będzie bez odpowiedzi sam sobie odpowiedziałem bo tak naprawdę nic sie nie dzieje oprócz utraty firm i utraty przez ludzi pracy na dodatek od 1 stycznia wprowadzają kilka podatków w innych państwach pomagają ci dobijają gdzie ta pandemia gdzie inne choroby niz koronoswirus ludzie umieraja z braku dostepu do służby zdrowia ( prywata ma sie dobrze) a nie na covin eh ide w liczby to zdrowsze sciema jak dla mnie bo u mnie oprócz tych na twarzy kagancow nic sie nie dzieje nic moze u was ludzie padaja na ulicach nie przekonuje mnie zeby poszedl do szpitala zobaczyc tam jak zawsze ludzie w z roznymi chorobami tylko ze oni szukaja korony dobra nara szkoda zdrowia i tak ludzie nic z tym nie zrobia czekaja na cudowny syf by sie zaszczepic by wladza była hepi zrobili co mogli sami nie biorac choc powiedza innaczej jak mozna cos brac co na kolanie zostalo zrobione do konca nie sprawdzone nie wiadomo jak zadziala na dodatek nikt nie ponosi odpowiedzialnosci czy ludzie przestali myslec klapki na oczach i ida stadnie ho wi gdzie i jak
Całe te obostrzenia o kant stołu można dać bezsensu już na nich patrzeć nie mogę szczególnie ten minister z pisu był i w po ma tyle wspólnego ze zdrowiem służba zdrowia jak my tu na zielonej jak nie mniej
aaa przepraszam ze sie czepiam i nie chce byc zle zrozumiany czemu miejsca religijne bo dalej mam rozumiec beda otwarte u mnie z rana o 7 wieczorem ludzie ida jak by nigdy nic a firmy galerie fitnesy sklepy oprocz spozywki zamkniete maja ludzi gdzies co z tego ze znowu ho wie co to ten bay bois czy jak mu tam disco solo czy inne firmy te bogate dostana tarcze jak zaraz podatkami sobie 2x odbija eh brak słow
Wtym roku ludzie od godziny 18 59 będą imprezowac aż do 5 59
Mewa kuźwa muszę coś wygrac
Jak nie grasz nie wygrasz
Zb kapturku skąd wziąłeś 8 28 powiedz
Bo Mewa trzeba na tace dać
Powinni na św wprowadzić byłby spokoj
isa nie moga wiesz przeciez ze dla wierzacych polakow to cos wielkiego by stracili elektorat juz całkiem choc dla nich dalej miejsca kultu otwarte masakra z rana widze te tlumy wychodzace i sie zastsanawiam gdzie ten wirussss eh nie wiem co straszne ta bieda jak tyle firm upada upadnie czy ten swirus czy ta syf szczepionka ale oni i tak bedzie dobrze jest cudnie dajac kolejne podatki tylko skad firmy ludzie na wszystko beda miec skoro wszystko upadnie
internet nędza ? ? ? ? ? ?
Kuźwa jak w to mini trafic
8z8 mało 10 multi albo 5 mini, nic innego nie nie ratuje
Przecież oni sami sobie zaprzeczają sami podają ci rządzący że zarażeń mniej dużo a oni takie obostrzenia ja wiem po co
Ja tam nie widzę nigdzie wirusa
Coś w tym jest dziwnego...
Tak się zdenerwowałem że zjem cała czekoladę
isa narazie pracuje nad p ....Mulag było wiecej niby zakazen ( pomijac fakt ze testy sa do niczego po coli po soku wykaza nawet ludzie na swiecie po 10 robili sobie i mieli nie mieli ) i nie było kwarantany teraz mniej i jest cos tu smierdzi naprawde a oni ludzi maja za tumanow a wiekszosc tak sie zachowuje jak oni chca za jakich ich uwazaja
Ja również nie czuje podwójnie wirus ich wymyślony plus własne problemy