Wpisy 4 030 299 – 4 030 398
14 grudnia 2020 20:29 → 14 grudnia 2020 21:24, 100 wpisów
Arczi.
Wyłaź na czat, cuda tu się dzieją
Wyłaź na czat, cuda tu się dzieją
albo jest komputer i sam wybiera na podstawie zakladow jakie losowanie wyswietlic
ale to juz kabarety by byly, zeby do takiego stopnia zmieniac losowania
ale to juz kabarety by byly, zeby do takiego stopnia zmieniac losowania
Gosia.
Teraz na poważnie.
Te liczby wysłane?
Teraz na poważnie.
Te liczby wysłane?
Angierski właśnie mam @ znajomego żeby grać po 21h wtedy już nie zdążą podmienić losowania i idzie coś trafić
tylko jeszcze moga tak zrobic ze kilka razy losowan (i to pisali ze to robia)
i wybieraja najlepsze statystycznie losowanie
i wybieraja najlepsze statystycznie losowanie
i moze dlatego kilka razy nagrywali zeby losowanie wypadlo idealnie i to puszczaja na kolejny dzien
Wędrowco nie wysłane to tylko propozycje
Ale mam zagrane s6 mini z cht
i mini
Liczby
3 17 23 24 39
S6
1 3 24 29 36 41 z cht
Wyżej podobny
Ale mam zagrane s6 mini z cht
i mini
Liczby
3 17 23 24 39
S6
1 3 24 29 36 41 z cht
Wyżej podobny
GTV.
Pod koniec tygodnia opiszę Twój zestaw co podawałeś do sprawdzenia i dwa inne.
Wpiszę także liczby które wybrałem z tych zestawów.
To będzie na blogu.
Pod koniec tygodnia opiszę Twój zestaw co podawałeś do sprawdzenia i dwa inne.
Wpiszę także liczby które wybrałem z tych zestawów.
To będzie na blogu.
czyli zalozmy juz wylosowali jakies liczby na dzisiaj
a ludzie typuja i jak komus sie trafi dobra wygrana to wygra
a ludzie typuja i jak komus sie trafi dobra wygrana to wygra
Raczej nagranie i wszystko inne przygotowują wcześniej myślę że po 21 to już nic nie zmieniają
znaczy nie mozna idealnie wszystko nagrac na zywo
dlatego chyba puszczaja z tasmy te losowania
dlatego chyba puszczaja z tasmy te losowania
Dlatego często córka idzie po 21 a baba mówi że lottomat ma już wyłączony
dlatego moze byc duzo dziwnych losowan w ktorym padaja dzwine liczby
GTV ten temat ustawka lotto to juz od dawien dawna istnieje
i wiesz ze prawda najwieksza jest w swiadomosci zbiorowej
i wiesz ze prawda najwieksza jest w swiadomosci zbiorowej
Do 21:40 można grać.
Ktoś tu też pisał że po 21 ciężko wysłać bo lottomat wyłączają ją kiedyś w żabce byłem to mi powiedziała że zasięgu niema i nie wyśle
Pamiętasz Adriana on często skany tu dawał wygranych wszystkie puszczał 1 min przed zamknięciem lottomatu
Lottomaty mają/muszą być czynne do godz. > 23:54 <
na pewno probne losowania sa
wybieraja najlepsze
a ludzie puszczaja zaklady aby trafic
a oni na koncu wyswietlaja - dlatego maja wplyw na kumulacje
wybieraja najlepsze
a ludzie puszczaja zaklady aby trafic
a oni na koncu wyswietlaja - dlatego maja wplyw na kumulacje
Wędrowco zagraj raz w wynalazek tsa od tej długiej przerwy sprawdzimy wtedy twoje szczęście czy je masz w grze
liczby losowane na pewno by się nie układały tak logicznie gdyby ktoś przy tym nie majstrowa£
czyli nie ma to jak duch sherlocka holmsa krazacego przez multipaskowiczow
wtedy kazda sprawa sie wyjasni
wtedy kazda sprawa sie wyjasni
ale kiedyś byłgość co puscił kupon po 6.00 rano bo szedł do pracy i wygrał 700 zł miał 5 z 5
mnie się wydaje ze TS przed zamknięciem robi komputerowy wydruk ...ile na godz.21.30 ma wygranych kuponów i jakie to są sumy
mnie się wydaje ze TS przed zamknięciem robi komputerowy wydruk ...ile na godz.21.30 ma wygranych kuponów i jakie to są sumy
Gosia.
O godz. 13:01 wpisałem dla chętnych u Korna zestaw na Tak do Mm, ale nikt tam nie zajrzał oprócz zboczonego Krzysia.
Oto ten zestaw.
> 11 - 13 < 2/2.
O godz. 13:01 wpisałem dla chętnych u Korna zestaw na Tak do Mm, ale nikt tam nie zajrzał oprócz zboczonego Krzysia.
Oto ten zestaw.
> 11 - 13 < 2/2.
Multijune myślę że ts wybrał najmniejsze straty dlatego trafił ten po 6:00
4 030 337. GTV dokładnie tak
T.S jest bardzo uczciwa firma. Gdy nie on nie bylo by zabawy I marzenJak wogole mozecie tak ciezkie oskarzenia wysuwac pod adresem naszego wielkiego dobroczyncy
najlepiej to grać za 100 zł i kupon wkleić na czat i wygrana jest
Zauważcie też że zawsze jest 9/10 jedna czyli tsik wybiera wygrane jak najmniejszym swoim kosztem
Mam nadzieje ze wasze oskarzenia perfidne nasz wielki dobroczynca potraktuje z przymrozeniem oka I nadal bedziemy mogli zyc marzeniami I patrzec kazdego dnia na cyferki
Damian to pokaż mi gdzie tu jest godz. 14:00 jeśli losowanie jest na żywo

to sa probne losowania i oni wybieraja z nich najlepsze
bo ponoc sie nie udaja (patrzac w kompuetrze czy ktos wygral), ale pelne dane maja przed losowaniem
bo ponoc sie nie udaja (patrzac w kompuetrze czy ktos wygral), ale pelne dane maja przed losowaniem
A moze tej pani bateria siadla? A moze miala ustawiony czas pod inna strefe czasowa. Wystarczy troche pomyslec a nie zaraz oskarzac
Ja tam widze 15:20 , a moze w nocy losuja tak jak ustawy przechodzily noca
damian1983 to ty chyba wierzysz w iluminacje
przeciez nawet nie myslales o tym ze "Jaka to melodia" tam wszysko jest ustawiane, odegrane wystepy muzykow, ktorzy jeszcze udaja ze spiewaja z playbacku, a konkurs na cele charytatywne - tam znaja wczesniej odpowiedzi zeby wygrac
przeciez nawet nie myslales o tym ze "Jaka to melodia" tam wszysko jest ustawiane, odegrane wystepy muzykow, ktorzy jeszcze udaja ze spiewaja z playbacku, a konkurs na cele charytatywne - tam znaja wczesniej odpowiedzi zeby wygrac
oj dziwny jest ten świat
tam poprostu ktos mowi prosimy na scene i puszczaja z kasety wideoklip z aktorem
Przeciez nikt was nie zmusza grac jak sadzicie ze to walek
wszystko to minimalizm zeby ludzie nie mysleli ile to trzeba przygotowan i kasy
to walek ale dla duzych wygranych, a ale tak jak pisze im pozniej wyslane tym lepiej
Damian nie chodzi już o nagrania tylko gra jest nieuczciwa bo pani zna numery potem je komuś poda znajomemu i ten znajomy zgarnia fortunę na stawce a ty nie możesz trafić uczciwie
nawet na stronie jest klauzula - ze nie jestem urzednikiem, ani rodzina kogos kto pracuje w TSie
Ja wierze w ucziwosc T.S
I czekam na promocje na 5 liczb
Wystarczy dwa numery znać a potem dziwne rzeczy czytamy
Odnotowano np. 2000 wygranych 2/2
Odnotowano np. 2000 wygranych 2/2
taka mała zagadka , pada w krótkim czasie dwa razy po 25 milionów w MM
zrobic tak kamerke podrzucic do studia lotto ktora wysyla zdalnie obraz
i znamy liczby albo podjechac do lotto i zdekodowac sygnal na ktory gada przez mikrofon liczby
i znamy liczby albo podjechac do lotto i zdekodowac sygnal na ktory gada przez mikrofon liczby
Zobaczymy co odpiszą chyba że ts już mnie namierzył i dziwnym trafem będę miał wypadek
normalnie by byl hacker zarabisty jakby ktos to zrobil
ponoc jeden magik przewidzial liczby w lotto, ale chyba dlatego ze tam tez wyswietlaja z przeszlosci i dali mu cynk zeby na jeden pokaz widzial
ponoc jeden magik przewidzial liczby w lotto, ale chyba dlatego ze tam tez wyswietlaja z przeszlosci i dali mu cynk zeby na jeden pokaz widzial
ale najlepiej czekać na kupon za 100 zł albo 50 zł i puscić go z większą ilością ludzi np.niech każdy z czata puści ten sam kupon
i jak myślicie będzie wygrana jak poleci tyle dokładnie takich samych liczb na losowanko
i jak myślicie będzie wygrana jak poleci tyle dokładnie takich samych liczb na losowanko
dokładnie wszyscy byśmy przegrali kasę
Dlatego Damianowi weszło 5/6 bo może ktoś skopiował kupon i posłało dużo ludzi