Wpisy 4 027 932 – 4 028 031
12 grudnia 2020 18:45 → 12 grudnia 2020 19:37, 100 wpisów
Wędrowca za komuny nic nie było dobre bo nic nie było człowiek się cieszył z byle gó.na np oranżada w woreczku albo lody na patyku albo szary papier toaletowy aleeee rarytasy..
forsami czegoś tu ta kiego nigdy nie było
Forsami.
Wiem że za komuny nic nie było, mi chodziło o to że losowania były wcześniej a nie przed... północą.
Wiem że za komuny nic nie było, mi chodziło o to że losowania były wcześniej a nie przed... północą.
a pasko był w wojsku
4 027 933. Forsami tak tak było,trzeba było sie tym zadowolic co było, a teraz jeszcze wymyslaja,ze to nie takie a inne ma być
jaką
forsami podejrzewam że jesteś starzy odemnie 13 grudnia 1981 jak było
Województwo lubelskie: pojawiły się 220 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
za komuny było lepiej
bo bolek trafiał w lotto nostop
Nie umiał przeskoczyć przez mur ja nie umiałem i jestem w tym miejscu co jestem
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Zbigniew będziesz musiał bo w przeciwnym razie dostaniesz skierowanie do Holandii na podroby albo na nawóz do kwiatów..a w sumie to jeden cel
4 027 963. Forsami 2020-12-12 (19:04) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
Zbigniew będziesz musiał bo w przeciwnym razie dostaniesz skierowanie do Holandii na podroby albo na nawóz do kwiatów..a w sumie to jeden cel
Mulag MY tu o szczepionki..piszemy.. a nie o tym co kto robi w nr 3
Mulag znajdź ten filmik jak gość w eskorcie policji pod przymusem szczepionke dostaje..jak się cieszy
Szczepionka i dziobanie populacja w toku celebryci będą zachęcać profesorzy odpowiedni zachęcać inni profesorzy od sunięcie jak za komuny różnic żadna
Nawet już kupili szczepionka jest w testach my będziemy testowano fajzer to pisze że do stycznia któregoś są też przeciwskazania kto nie powinien się szczepić rząd tego nie mówi tak pisze wyraźnie dużo osób było by wykluczonych ale telewizja rządowa nie mówi ale nie tylko ona inne też jedna spółka
Oni wszyscy po jednych pieniądzach..przed kamerami się kłócą a potem razem idą do kantyny..i ognia
Jesteśmy korporacja bez pytania nas o zdanie mogli by nawet nas nie będę pisał
Mulag-Ted co z nim,bo foty nie wrzucasz
Tomi ruski też nie piją 42 dni słyszałem wczoraj wypowiedzi jednego obywatela CCCP bo się zaszczepić..co to się wyrabia ruskie abstynenty świat oczadział
Województwo lubelskie: pojawiły się 220 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Witajcie
Mulag mieszkasz w komorce ?
Aniu witaj
Tak uwięziony w systemie biralnym kwantowym nie wiem jak z tego wybrnąć
Wojtt
Mulag pisz do mnie po polsku
Tyle prawdy i zabawy czas ucieka do pracy czas by te tys zarobić do jutra
Ania ładnie gratuluję
I Tak pięknie
Mam gdzieś te liczby Wojtta Ale tego nie idzie ugryzc O co chodzi
Jakiś tam kupon co był na stronie
Forsami dziękuję za kwiaty
Johno witaj
Biedroneczka jak bym mial pewniaki to bym podal,ale pewniakow nie ma to tylko fart ,wtedy akurat nie mialem glowy myslec nawet nad liczbami byly inne zajecia..sorki