Wpisy 4 027 789 – 4 027 888
12 grudnia 2020 17:28 → 12 grudnia 2020 18:29, 100 wpisów
No to nie gram?
a jesli raz bedzie jakies przejscie to na drugi dzien nie bedzie przejscia tam
Zacznę od końca Testu.
* 1 - 3 - 5 *
Z tych liczb w różnych układach może powstać niebawem... Plus.
Uwaga - jest to nowość, często się sprawdza.
* 1 - 3 - 5 *
Z tych liczb w różnych układach może powstać niebawem... Plus.
Uwaga - jest to nowość, często się sprawdza.
Wizard idź już lepiej do panny
Wizard na co czekasz ?
Na to aż Ci się polepszy ?
Na to aż Ci się polepszy ?
Wizard znowu mi odskoczyłeś ?
Wizard z panną w czołgi ?
sebastian śnił mi sie tez banknot 500zł ze wygrałem i jakies chyba banknoty po 100zl bylo ich az 3 czyli niby wygrane bylo 800zł, ale miałem to z winiete na poczatku w rulon,a potem to rozwinoiłem i ukazal mi sie banknot 500zł jesli snia sie banktoty to wrózy to wielkie straty materialne i faktycznie co bym niewysłal to nic praktycznie nie trafiam, takiego aby mi siwee choc cos wróciło
To tyle na dzisiaj na temat liczb.
Arczi 26 57 wygrana to strata
Województwo lubelskie: pojawiły się 220 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo lubelskie: pojawił się 1 nowy śmiertelny przypadek koronawirusa.
Arczi.
Z jakich Ty marnych senników korzystasz???
Sen podpowiadał Tobie, że... nie będzie małych w losowaniu o godz. 14.
1,6....22,
Z jakich Ty marnych senników korzystasz???
Sen podpowiadał Tobie, że... nie będzie małych w losowaniu o godz. 14.
1,6....22,
Arczibalik73 sluchaj. Jak tobie nie idzie to znaczy że ja muszę puścić i wtedy może wygramy
Stekala mistrzem świata ale sensacja
Wn a co mówi w tym śnie se o 14 tej??
Że..
Arczi miał podpowiedź aby zwrócić uwagę na liczby z zerami na końcu.
Cześć 

Wypłata. Ile tu jest ?
To tyle ze snu Arcziego.
Zaproszenie dla złodziei.
1970 zł
Trafię ?Nie
2010 zł
Krzysztof dostałeś podwyżkę?
Wn ale czemu o 14, może być i na w.
osa jestem
Wizard ale ja nie chcę być bogaty ?
wszyscy kasa na stol, trzeba poblogoslawic
jak cyganki wrozbitki robia
jak cyganki wrozbitki robia
Wizard coś Ci powiem sluchaj uważnie
Ty nigdy nie będziesz bogaty A wiesz dlaczego ?
osa 4 lipca 2021 majorka
Osa lecisz że Zbigniewem na Majorkę?
ale jak osa się nie zaszczepi to ją nie wypuszczą
4 027 802. Wędrowca netowy witaj, sennik z internetu, senni haldejski, i jeszcze pare innych senników które posiadam w domu, mi sie sny sprawdzaja kiedys juz o tym pisałem, tutaj, i teraz tez sie sprawdzilo , sa same straty, po przedwczorajszym snie, dzisiaj tez miałem dziwny sen, , pchałem duzy borodowy samochód pod górke górka byla z piasku, wokól było nieznane mi osiedle, bloków gdzie w wdanych blokach były powybijane szyby, bloki były osmolone i czarne wygladały jak by było po wojnie, a ja jechałem z kolezanka tym samochodem , takim miniwanem, i kilka razy koziolkowalismy, i pozniej pchalisśmy ten samochód pod góre z piasku, było bardzo ciezko,kolezanka duzo sttarsza odemnie jest w rzeczywistosci i mieszka w niemczech, a w śnie wiozła mnie niby na wizyte do okulisty, i w deszczowa pogode, jechalismy zbyt szybko, sniła mi suie tez i szafa, przez która niby przechodziłem, a na szafie widziałem brzeszczot do metalu, qedług mnie cos sie przebije, i cos sie powtórzy okulista to inaczej obraz odzwierciedlony w okularach, czyli odbiciie lustrzane jakis liczb bedzie według interpretacji dotyczacej okularów, krótkowzrocznosci, cos sie powtórzy tylko niewiem gdzie czy w multiku czy w mini lotku, ale beda powtórki
sebastian posłuchaj tego
ZIMA
jeszcze cztery miesiące i 3 FALA
forsami nowe wykryłem wpis 836 oglądaj
Zbigniew dziękujemy rodakom że wyjechali np do Holandii i śpią W Bungale blaszane. Jak się im euro zachciało
forsami
Witam widzę pewniaki weszły
23 68 22 71
z 23 68 22 71 38 57
a miałam podać jeszcze 32 ale zapomnia£am i trzon był 1 5 6
23 68 22 71
z 23 68 22 71 38 57
a miałam podać jeszcze 32 ale zapomnia£am i trzon był 1 5 6
836 forsami oglądaj wpis 836
4 027 851. Gosia__77 2020-12-12 (18:12) Nowy Rok Na Bogato z TS
jestem niewidzialna
Idę szkoda czasu na czat jak ma 77 lat
jestem niewidzialna
Idę szkoda czasu na czat jak ma 77 lat
4 027 808. Wędrowca netowy 2020-12-12 (17:48)
tak to prawda co tu piszesz była to podpowiedz konkretna na liczby z koncówka zero czyli 10,50,80, 3, czyli podpowiedz do multika, ale obserwowałem kliczby i zadbna z tych liczb niewyszłaod wysnienia sie tego snu, jak narazie, ciekawy jestem co dzisiaj sie powtórzy i gdzie czy w multiku czy mini lotku ale cos sie powtórzy tego jestem wiecej niz pewien
tak to prawda co tu piszesz była to podpowiedz konkretna na liczby z koncówka zero czyli 10,50,80, 3, czyli podpowiedz do multika, ale obserwowałem kliczby i zadbna z tych liczb niewyszłaod wysnienia sie tego snu, jak narazie, ciekawy jestem co dzisiaj sie powtórzy i gdzie czy w multiku czy mini lotku ale cos sie powtórzy tego jestem wiecej niz pewien
dzisiaj pewniakami na multika na godzine 14 były takie liczby jak 23,27,40,54,41,71na wieczór juz niewejda beda inne
Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto Kumulacja w Lotto 4 Miliony wygram to będę Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony Zadoooowooolooony
Wczoraj mi kolega pisze na Messenger..tak patrz napisałem 6 razy pod rząd a nie dostałem blokady na 8 godzin..no patrzę rzeczywiście... chyba bot chory na virusa w koronie
osa se poszła
Arczi.
To co Tobie napisałem nie pochodzi z żadnego sennika.
Opracowałem swój własny.
To co Tobie napisałem nie pochodzi z żadnego sennika.
Opracowałem swój własny.
Zbigniew będziesz chodził po kolędzie w roku 2021 jak to będzie
a jak nas szpieguje rengenem
28 lat temu byłem ministrantem stare baby w tedy gadały mi idz na księdza
POWAZNIE tak było
Zbigniew teraz to byś miał naprawdę prze ye ...e..widzisz co się dzieje...
no
"13 grudnia roku pamiętnego
Jaruzel napadł na Polskę
Aby dopiąć swego"
Jaruzel napadł na Polskę
Aby dopiąć swego"
4 027 865. Wędrowca netowy rozumiem, ale ja odrazu skojarzyłem te 3x po 100zł i raz 500zł ze tu chodzi o nominał banknotu a zarazem, liczby takie jak 50,80,10,oraz liczbe 3 i to by podchodzilo pod multika poniewaz w mini niema liczby 50 ani 80, tez a tu sie wźśnie ukazały jako 500, 100, 800 i 3
oraz 5 liczba jesz cze do tego
oraz 5 liczba jesz cze do tego
13 grudnia gorzej jest od 4 marca tego roku wedrowca
Jutro będzie znowu pytanie..czy stan wojenny był konieczny czy nie a kto nami wtedy rządził a kto teraz nami rządzi i to jest odpowiedź
ten banknot 500zł był mnowy i byl z jakims tam królem,, w rzeczywistosci nie spotkałem sie z takim banknotem ale on moi sie przysnił zew go mam
kurde jutro nie ma teleranka bo 13 grudnia
zkim
pamientaj 1 .5 metra
forsami a covida już miałeś