Wpisy 4 025 640 – 4 025 739
9 grudnia 2020 23:04 → 9 grudnia 2020 23:57, 100 wpisów
na razie to dziadek i ojciec mają kontakt z ZUSEM
a ja za około 30 lat muszę postarać się o adres
a ja za około 30 lat muszę postarać się o adres
Moja babcia poznała dziadka przez rozsądek do serca Dziadek ją kochał Za-żarcie a babcia jego Za-wzięcie
Cześć
Emeryt i już Cię lubię bo nie idziesz jak ta babcia na przejściu dla pieszych, do której policjant woła ...babciu na zebry...sam se idź na zebry , ja mam emeryture
A ja kiedyś mieszkałem na ul Szklanych Domów
Seba ? Ty mi bardziej rzypominasz łyska ślepego z pokładów Idy co ciągnął wagoniki w kopalni:
No to zaczynamy grę w buki
Będzie nam kasa płynęła szerokim strumieniem
Oczywiście w naszą stronę
Zaczynamy od piątku
Angierski u buka trzeba samodyscypliny
Bez emocji
Wtedy wygramy
Sebastian_M trzeba wybrac minimum na 10 zdarzen zeby 8 weszlo
wtedy losowo na 5 zdarzen kilka zakladow i masz dobre AKO
wtedy losowo na 5 zdarzen kilka zakladow i masz dobre AKO
Witam
Ewenement na skalę KOSMICZNĄ:
Żydzi odkryli cywilizację pozaziemską w której nie występuje antysemityzm
Ewenement na skalę KOSMICZNĄ:
Żydzi odkryli cywilizację pozaziemską w której nie występuje antysemityzm
Sprawdzimy to od piątku do niedzieli
bo maxi kombi da mniej bo to system pelny
a losowo mozna trafic na kilka zakladow 5-6 na 8/10
a losowo mozna trafic na kilka zakladow 5-6 na 8/10
Sebastian_M ok to ty mi podawaj typy 10 typow a ja zrobie system
Angielski. Przypominasz mi takiego żyda, co mu mówią...żydzie, pójdziecie na wojnę...ano jak trzeba to pojdę ..i będziecie żydzie zabijać...ano jak trzeba to będę...ale żydzie i was mogą zabić ...a mnie za co ?!!
Angierski dobrze
Dam typy na piątek- niedziela
Dziadek mi opowiadał, jak jego ojciec zabrał go do sklepu kupić mu płaszcz. żyd zebrał w garść z tyłu kawał sukna, ciągnie dziadka do lustra i mówi jego ojcu...leży jak ulał
najpierw dajesz jakas podsypke a potem okradasz ludzi z klimatu
Nie czasami-tylko zwykle:
jaja śmierdzą tym interesem,który na nich spoczywa
jaja śmierdzą tym interesem,który na nich spoczywa
Gabriel daje podsypkę
no wlasnie juz go mialem ale z toba to jak z dzieckiem
tlumaczyc wiele razy i powie swoje
tlumaczyc wiele razy i powie swoje
Angielski ? Wiesz czemu blondynka klęka przed drzwiami ? Ponieważ pisze na nich ciągnąć
Tak Was traktuję , jak dzieciaki i Was podsypuję abyście nie mieli odparzeń
Angierski w takim razie postaram się wybrać te spotkania jutro póki jeszcze kursy są dosyć wysokie
na pewno w pracy nie jednemu ciagnales, proszac sie o jakas podpowiedz
1.8 minimum ok ?
Forsami
A nie mówiłem że fortami niedługo wygra kasę Forse ?
A nie mówiłem że fortami niedługo wygra kasę Forse ?
10 zdarzen w tym 2 pewniaki reszta moze byc taka sama od 1.8 do 2
ale pewniaki mniejsze sa lepsze
ale pewniaki mniejsze sa lepsze
Pasko,
a te inkryminowanego wpisy były w temacie bywalca ? A widziałeś, jakie tam padają określenia, pewnie nie ? Tu, to i tak jest wersal ale jednak przecież i za takie, to zupełnie jak na stronie tego chłopaka od wuwuwu antykomor, mogą Tobie zrobić wjazd na chatę i "trzepać "serwer" I może warto choć trochę starać się mierzyć jedną miarą ?
a te inkryminowanego wpisy były w temacie bywalca ? A widziałeś, jakie tam padają określenia, pewnie nie ? Tu, to i tak jest wersal ale jednak przecież i za takie, to zupełnie jak na stronie tego chłopaka od wuwuwu antykomor, mogą Tobie zrobić wjazd na chatę i "trzepać "serwer" I może warto choć trochę starać się mierzyć jedną miarą ?
Jacunn Młodzież się troszkę sadzi ale lubię to pokolenie za bunt. Sam kiedyś taki byłem
Ok
Jacunn Dokładnie Daj takiemu Encyklopedię w rękę a nie potrafi szukać hasła alfabetycznie bo to analfabeta
Ostatnio znajomy mi gadał że còrka jego kolegi nie wiedziała w którym miejscu nakleić znaczek na kopercie i to nie jest żart
Jacunn. To nie problem bo Pani na poczcie podpowie albo sama naklei Mnie martwi, że już za niedługo Tak się młodym wyrobią kciuki od pisania na telefonie, że jak małpy niczym będą mogły nim zawisnąć na gałęzi
Tylko czy znajdą jakąś gałąz bo wszystko do około wycinają
Aż strach pomyśleć że Ci młodzi kiedyś staną się dorosłymi i oni będą reprezentować nasz kraj
Aż strach pomyśleć że Ci młodzi kiedyś staną się dorosłymi i oni będą reprezentować nasz kraj
Jacunn Nie sięgajmy tak daleko To już nie nasz problemMłodzi tak do tego podchodzą
Po cholerę im te wszystkie wiadomości???
Ważne żeby wiedzieli jak naciągać prezer. na banana
Ważne żeby wiedzieli jak naciągać prezer. na banana
Dziadek mi opowiadał , jak w pełnej konspiracji kupował gumę w aptece a była kolejka Przepraszał klientów, żemu sie spieszy i prosił o dyskrecję Wszyscy szemrali...ten pan idzie na dupcenie ...prosze go przepuścić Wychodząc z apteki sie w..w kur...i woła ...luudzieee idę sie pierdo....
Ale potem został Agentem 007 i umiał dotrzymać tajemnicy bo pracował w mennicy
Pasko
Dlaczego słowo:p-r-e-z-e-r-w-a-..jest zakazane
Podasz jak poprawnie nazywać w/w gumkę???
Dlaczego słowo:p-r-e-z-e-r-w-a-..jest zakazane
Podasz jak poprawnie nazywać w/w gumkę???
Ostatnio znajomy mi gadał że còrka jego kolegi nie wiedziała w którym miejscu nakleić znaczek na kopercie i to nie jest żart
- ostatnio mi znajoma przedszkolanka z Warszawy mówiła że dają dzieciom papier i kredki, i dziecko palcem po papierze jeździ i jest zdziwione że nie da się palcem na papierze pisać.... po co te kredki ??
- ostatnio mi znajoma przedszkolanka z Warszawy mówiła że dają dzieciom papier i kredki, i dziecko palcem po papierze jeździ i jest zdziwione że nie da się palcem na papierze pisać.... po co te kredki ??