Wpisy 4 025 627 – 4 025 726
9 grudnia 2020 23:00 → 9 grudnia 2020 23:39, 100 wpisów
mojego kolegę spytałem jak spędził Sylwestra w roku 2019, a on ....
.... sam chciałbym wiedzieć
.... sam chciałbym wiedzieć
Emeryt. Pani zadała wypracowanie dzieciom..., jak spedzili Wakacje i Jeden pisze....Najfajniejsza była wycieczka do MC Donalda
emeryt za duzo zostalo zeby pisac 1051 parek zostalo na koniec miesiaca jak zwykel dam wpis i zmu=ykam juz
na razie to dziadek i ojciec mają kontakt z ZUSEM
a ja za około 30 lat muszę postarać się o adres
a ja za około 30 lat muszę postarać się o adres
Moja babcia poznała dziadka przez rozsądek do serca Dziadek ją kochał Za-żarcie a babcia jego Za-wzięcie
Cześć
Emeryt i już Cię lubię bo nie idziesz jak ta babcia na przejściu dla pieszych, do której policjant woła ...babciu na zebry...sam se idź na zebry , ja mam emeryture
A ja kiedyś mieszkałem na ul Szklanych Domów
Seba ? Ty mi bardziej rzypominasz łyska ślepego z pokładów Idy co ciągnął wagoniki w kopalni:
No to zaczynamy grę w buki
Będzie nam kasa płynęła szerokim strumieniem
Oczywiście w naszą stronę
Zaczynamy od piątku
Angierski u buka trzeba samodyscypliny
Bez emocji
Wtedy wygramy
Sebastian_M trzeba wybrac minimum na 10 zdarzen zeby 8 weszlo
wtedy losowo na 5 zdarzen kilka zakladow i masz dobre AKO
wtedy losowo na 5 zdarzen kilka zakladow i masz dobre AKO
Witam
Ewenement na skalę KOSMICZNĄ:
Żydzi odkryli cywilizację pozaziemską w której nie występuje antysemityzm
Ewenement na skalę KOSMICZNĄ:
Żydzi odkryli cywilizację pozaziemską w której nie występuje antysemityzm
Sprawdzimy to od piątku do niedzieli
bo maxi kombi da mniej bo to system pelny
a losowo mozna trafic na kilka zakladow 5-6 na 8/10
a losowo mozna trafic na kilka zakladow 5-6 na 8/10
Sebastian_M ok to ty mi podawaj typy 10 typow a ja zrobie system
Angielski. Przypominasz mi takiego żyda, co mu mówią...żydzie, pójdziecie na wojnę...ano jak trzeba to pojdę ..i będziecie żydzie zabijać...ano jak trzeba to będę...ale żydzie i was mogą zabić ...a mnie za co ?!!
Angierski dobrze
Dam typy na piątek- niedziela
Dziadek mi opowiadał, jak jego ojciec zabrał go do sklepu kupić mu płaszcz. żyd zebrał w garść z tyłu kawał sukna, ciągnie dziadka do lustra i mówi jego ojcu...leży jak ulał
najpierw dajesz jakas podsypke a potem okradasz ludzi z klimatu
Nie czasami-tylko zwykle:
jaja śmierdzą tym interesem,który na nich spoczywa
jaja śmierdzą tym interesem,który na nich spoczywa
Gabriel daje podsypkę
no wlasnie juz go mialem ale z toba to jak z dzieckiem
tlumaczyc wiele razy i powie swoje
tlumaczyc wiele razy i powie swoje
Angielski ? Wiesz czemu blondynka klęka przed drzwiami ? Ponieważ pisze na nich ciągnąć
Tak Was traktuję , jak dzieciaki i Was podsypuję abyście nie mieli odparzeń
Angierski w takim razie postaram się wybrać te spotkania jutro póki jeszcze kursy są dosyć wysokie
na pewno w pracy nie jednemu ciagnales, proszac sie o jakas podpowiedz
1.8 minimum ok ?
Forsami
A nie mówiłem że fortami niedługo wygra kasę Forse ?
A nie mówiłem że fortami niedługo wygra kasę Forse ?
10 zdarzen w tym 2 pewniaki reszta moze byc taka sama od 1.8 do 2
ale pewniaki mniejsze sa lepsze
ale pewniaki mniejsze sa lepsze
Pasko,
a te inkryminowanego wpisy były w temacie bywalca ? A widziałeś, jakie tam padają określenia, pewnie nie ? Tu, to i tak jest wersal ale jednak przecież i za takie, to zupełnie jak na stronie tego chłopaka od wuwuwu antykomor, mogą Tobie zrobić wjazd na chatę i "trzepać "serwer" I może warto choć trochę starać się mierzyć jedną miarą ?
a te inkryminowanego wpisy były w temacie bywalca ? A widziałeś, jakie tam padają określenia, pewnie nie ? Tu, to i tak jest wersal ale jednak przecież i za takie, to zupełnie jak na stronie tego chłopaka od wuwuwu antykomor, mogą Tobie zrobić wjazd na chatę i "trzepać "serwer" I może warto choć trochę starać się mierzyć jedną miarą ?
Jacunn Młodzież się troszkę sadzi ale lubię to pokolenie za bunt. Sam kiedyś taki byłem
Ok
Jacunn Dokładnie Daj takiemu Encyklopedię w rękę a nie potrafi szukać hasła alfabetycznie bo to analfabeta
Ostatnio znajomy mi gadał że còrka jego kolegi nie wiedziała w którym miejscu nakleić znaczek na kopercie i to nie jest żart