Wpisy 4 024 890 – 4 024 989
9 grudnia 2020 11:41 → 9 grudnia 2020 13:33, 100 wpisów
Dokładnie
Córka wróciła wczoraj z pracy i mówi że jej kobtrolka się pali
Córka wróciła wczoraj z pracy i mówi że jej kobtrolka się pali
Waldus takie jak rzeczy się wymienia razem w parze z innymi paskami np układu kierowniczego rozrządu alternatora ..musiał być naprawdę bardzo stary...
A nooo przejechał swoje i przeżył nie opłaca się inwestować a szkoda złomować...a jeździć dobrze tak to już jest
Od alternatora to jeszcze jedynie ładowania niema gorzej jak pompę wody jeszcze napędza to już kiszka
Córka na nim się uczy jeździć
170 tyś przejechane a sprzedać się nie opłaca
170 tyś przejechane a sprzedać się nie opłaca
W aalsmer jest forsami takie cudo postawili kontenery z blachy i tam kwaterują Polaków co na szklarnie przyjeżdżają klatka 2m/3m
Jak będę jechał w styczniu do pl to jeszcze forsami zrobię Ci zdjęcia z miejscowości venlo jak mieszkają nasi rodacy tam są dopiero cuda niewidy
Cześć
Ja już zagrałem
widac ze maja polakow za niewolnikow zeby w takich warunkach mieszkali
Dziś jest wielki dzień
Województwo pomorskie: pojawiły się 680 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo śląskie: pojawiły się 644 nowe przypadki koronawirusa.
gtv powiedzialbym zeby sie pieprzyli tym agencji z polski
Nie widziałem jak mieszkają
Ale jak się godzą na złe warunki to co my możemy im poradzić ?
Ale jak się godzą na złe warunki to co my możemy im poradzić ?
GTV..dlatego nie jadę nigdzie bo żeby czasem nie trafić na kanał...a na dwa światy mi nie potrzeba i tak do piachu i tak do piachu rachu ciachu raz do raz do piachu GTV rozumiesz
4 024 903. GTV
a co takiego tam jets?
mój mąż kiedyś tam mieszkał, fakt6ycznie warunki kijowe, ale jak tam jest teraz?
a co takiego tam jets?
mój mąż kiedyś tam mieszkał, fakt6ycznie warunki kijowe, ale jak tam jest teraz?
Forsami GTV załatwi Ci pracę lekką łatwą i przyjemną
Po co tyle zamieszania ?
Obuziara i pewnie robił przez firmę jupiter co tam teraz jest jedne wielkie szambo tak to można opisać
Jeśli rzeczywiście tak jest że przez agencję to wiadomo to są cwaniaki zarobią na TOBIE krocie a sam dostaniesz ochłapy a zagranicę nie jedziemy poto by zarabiać ochłapy..tylko porządnie zarobić i wrócić jak ktoś tak myśli
wiesz , to było od 2006 roku, to jeszcze nie bywało źle, ale podobno ci co zostali, bo mąż zjechał bardzo, narzekali
A jest to wina polskich cwaniaków otworzyli w pl agencję i traktują Polaków jak bydło ale od nowego roku to się zmieni
Forsami jeszcze raz ci mówię jak chcesz zarobić godzinę pieniądze to poproś Rafała on Ci załatwi pracę pojedziesz i zarobisz normalne pieniądze
Sebastian ja mam prace... niech się wezmą za pracę te obiboki z pod sklepu i tp maści nieroby byłe wypić byle zapalić i tak codzień...
GTV jeżeli Polacy Podpisują umowę z taką agencją to znaczy że się godzą na takie pieniądze i takie warunki jakie są opisane jeżeli te warunki się różnią od tego co proponuje firma to zawsze można złożyć zażalenie i się wykuć Idź i wygrać sprawę
Forsami Ja wiem że ty masz pracę ale jeżeli chcesz więcej zarobić niż tutaj gdzie teraz pracujesz to jedź do Rafała do Holandii bo pracujesz sobie rok albo dwa lata przyjedziesz i otworzysz swój biznes
Sebastian no racja oni na to się godzą tylko w pl ci mówią tak a jak pojadą to jest co inne a sprawy w sądzie nie wygrasz bo wszystko jest tak skonstruowane że tylko mogą wrócić
Forsami zarabia tu 7000 zlotych?
Super
Forsami to wie jak się ustawić w życiu
Ja przy nim to dopiero raczkuję
Obuziara teraz w venlo obok tych kontenerów, bungali dość przyzwoitych postawili hangar z blachy takie klatki i upychają Polaków teraz biorą takich bezdomnych co w pl nie mają gdzie mieszkać i pracują za parę euro
3 euro dostają i mieszkanie
3 euro dostają i mieszkanie
Ale nic w życiu nie przychodzi od razu kiedyś też będę taki jak Forsami
Odwiozlem rusztowanie osobowym lwem...smiech gosc nie wierxyl...klapa otwarta a jedns reka trzymalem te przesla a druga kierowalem i zmienialem biegi
U mnie same kwarantanny..chyba 5 rodzinjak przestrzegaja tak maja
Ale to uj..raz pojechalem nim po kanoldy...16 sztuk ....ale by sobie ulatwic wlozylem europalete ale ta malano zobaczyli ....ze smiechu wyli ale dojazd 30 zl..chcieli
4 024 933. GTV
no to nieźle, ale są i tacy co z konieczności muszą się na to godzić
no to nieźle, ale są i tacy co z konieczności muszą się na to godzić
Mial juz dawno byc inny...ale nie moge sie zdecyd a tera wirus przeczekamale chce maly klasa b tylko zeby mial ten ciag...bratowa ma megane 1.4 100 kucy ladnie sie zbiera ...
Przez Otto to jest inaczej oni chyba tak nie pozwalają by mieszkali
Jakiś jupiter teraz jest i bezdomnych bierze z pl
Jakiś jupiter teraz jest i bezdomnych bierze z pl
A przez Otto pracują u nas 4 osoby nie narzekają 11 euro mają na godzinę
mąż mieszkał na domkach ale mówi ze za jego kadencji w hangarach mieli lepiej niż w domkach
mojemu jak był płacili 8 euro ale to było dawno
mojemu jak był płacili 8 euro ale to było dawno
a potem mieli do dyspozycji mieszkanie w bloku 5 pokojowe na 4 osoby, i nawet mieli 1 babę
No i mieszkają w ładnym domku od nowego roku holenderski rząd będzie likwidował te bungale co nie przestrzegają zasad i polskie agencję będą ścigać za płacenie poniżej
Obuziara jedna baba na 4 chłopa?
ale to jakaś przyszywana była, to była kobieta jednego z nich, to se ja tam pilnował
Laskę znam w oss mieszka pracuje a po pracy dorabia w weekendy nawet 7 obsłuży
jak nauczycielki potrafią w polsce dorabiać to tym bardziej na wolności, gdzie takiej nikt nuie zna
Nadziana kasą ciuchy nosi za kilkadziesiąt tysięcy na sobie no ale ciężko pracuje
jAK MÓJ STARY WYJEŻDŻAŁ to zdawałam sobie sprawę, że óżne przypadki chodzą po ludziach, i mu tylko tyle powiedziałam, zeby mi syfu do domu nie przywlókł
w hurtowni spożywczej, same peawie polaczki , no ale nie tylko
od 2006 to nie pamiętam ile dostawał, ale jak wracał w 2012 tyle miał 8/h
ale nie wiem, czy to bylo nduzo bo od tego trzeba było zapłaciś jeszcze mieszkanie ale ile - nie pamiętam
niecałe 6
w sumie od paźdz2006 do stycznia 2012
no tio w sumie 6
niecałe 6
w sumie od paźdz2006 do stycznia 2012
no tio w sumie 6
możliwe ze nie, ale nie wnikamsra.ł to pieś to było dawno, ale bałam się ze może zapukać czasem do dzwi jakaś pannica z dzieckiem na ręku
Jak powtórzy się dziś 5,21 to mam dobry trop po losowaniu zajrzę sprawdzimy
Ja raczej 51,53,54,49 tylko nie wierzę że te repayjowe wejdą... To by było smieszno
Na promocję mam 6/6 tylko tym zagram
1,5,21,51,53,57
Jak zdążę bo może dziś wieczorem wejść
1,5,21,51,53,57
Jak zdążę bo może dziś wieczorem wejść
Jak czytam takie artykuły to aż żal mi takich ludzi w tym wypadku Kobiety...ale z drugiej strony ludzie to mają pieniędzy jednak jak lodu..

W miejscowości Zabrze padła wygrana 7 000 zł w zdrapce Na szczęście
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki