Wpisy 4 024 410 – 4 024 509
8 grudnia 2020 19:23 → 8 grudnia 2020 21:53, 100 wpisów
A w którym rok urodzili się Adam i Ewa
I mieli dzieci i zkim to te ich dzieci robili dzieci jak już dorosły......zapytalem tak księdza na religi 4 klasie .......brak odpowiedzi
byli rozni bogowie, np. w grecji byl inny bog, w egipcie inny w rzymie nasz
majowie mieli innych bogow, chinczycy tez
majowie mieli innych bogow, chinczycy tez
A ten wąż co skusil Ewę TO było 24 grudnia gdy zwierzęta przemawiają ludzkim głosem
Witam wszystkichDzisiejszy dzień z grami do kitu, może wieczór będzie lepszy.Wyślę tylko Mini Lotto
Filozof vs pragmatyk

Województwo wielkopolskie: pojawiły się 376 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawił się 1 śmiertelny przypadek koronawirusa.
Gonzaga , jesli czujesz sie w mniejszosci, mozna puscic pawia organ zrzutu nie ma znaczenia
Efekt koncowy ten sam: luzniej i lzej w organizmie
wirtuozxyz typował(a) za 4 zł w Szybkie 600 na losowanie nr 81318 i trafił(a) 500 zł
dlatego wiara musi byc prosta i to ze nie mozesz jej zanegowac w jakis sposob
Angier, jak najłatwiej rozwiazan brak wtyczki Flash od 1.1.21 w chromie i chyba w ff ?
nie bedzie juz flasha w chrome, uzywaj mozilli jak chcesz miec
Czyli w firefox bedzie ?
flash jest produkowany przez adobe, a oni chca pozbyc sie monopolu ze jakas przegladarka jest uzalezniona od ktoregos dostawcy (ktory moze miec luki w bezpieczenstwie)...poza tym flash ogranicza wiele rzeczy
teraz sie uzywa javascriptu do grafiki
teraz sie uzywa javascriptu do grafiki
Zapytam jak totalne dno informat do czego sluzy flash ?
tak samo kiedys Java dzialala w przegladarkach, ale miala sporo luk bezpieczenstwa to ja zablokowali
teraz juz wtyczki zewnetrzne beda usuwane z przegladarek
teraz juz wtyczki zewnetrzne beda usuwane z przegladarek
Do gier on line to wiem
Czyli do zwyklego przegladania jest zbedny flash?
jak usuna z przegladarek to i ze stron www same znikna albo zamienia sie na javascript
A jesli chodzi o np wyswietlanie filmow, yt itp ? Ma wplyw?
kiedys byly na flashu np. yt, niektore strony tez maja, ale szybko zmienia na javascript
I ost pyt: a co z np logowaniem w bankowosciach internatowych? Ma to zwiazek? Brak flash'a
pamietam jak usuneli Jave z przegladarek to kamerki i mikrofony przestaly dzialac na chaterii
pojawil sie prymitywny chat i nie mogli sobie z tym poradzic, a przeciez przez funkcje przegladarki mozna korzystac z mikrofonu i kamerki
pojawil sie prymitywny chat i nie mogli sobie z tym poradzic, a przeciez przez funkcje przegladarki mozna korzystac z mikrofonu i kamerki
16tomash03 wogole nie korzystaja banki z flasha (bo mial sporo luk w bezpieczenstwie)
Ale java juz ma, pamietam jak mialem wylaczona aktualle javy to nie dzialal mi klawisz zaloguj
Dopiero po zaktualiziwaniu ruszyło
jedyna wtyczka ktora jeszcze jako tako dziala to przegladarka PDF
Ok, dzieki wlk za infosy i wyjasnienia, jestes lepszy niz wikipedia i gogle razem wziete
A pytac to zaden wstyd
w pracy jest odwrotnie
ludzie nie dziela sie wiedza, a pytac to grzech...
ludzie nie dziela sie wiedza, a pytac to grzech...
W czwartek gruby atak na 6 liczb
Wiecie jak się witają przyszli milionerzy z Lotto ?
-> " SZEŚĆ WSZYSTKIM ! ! ! "
-> " SZEŚĆ WSZYSTKIM ! ! ! "
Wczoraj na kuponie w Mini miałem na chyba 7 zakładów - prawie wygrane w postaci 3x 2/5
Takimi trafieniami ze prawie cos tam by weszlo to bym sobie mogl caly dom wytapetowac i na sasiada by jeszcze starczylo
to i tak cienko, ja z kuponów to bym mógł wybudować dwa domki, i jeden bym mógł odstąpić mulatki, za to, że takie fajne fotki jedzenia wkleja, popatrzysz i już jeść nie trzeba
Bolesl4w dobre..tylko jak wszystkim to idziemy po szóstke do kolektury tego jeszcze nie grali.. bo po piątkę już ludzie szli
kurcze, słyszałem ostatnio taki czarny żart że chyba wstydzę się go napisać
12,14,21 - wziąłbym w mini na podstawę kuponu, trójkę pewniaka - od 2012r nie było takiej trójki
4 024 479. bolesl4w witaj dobrze mierzysz 2 liczby sa dzis na tak z tej 3 /3 tylko ciekawe czy wyjda
a mi 39 i 31 do mini
Witam'wszystkich
czyli taka 5/5 by mogło wejsc 12,14,21,31,39 i było by 5/5ale jak znam zycie to pewnie tego nie wylosuja, tylko wyjdzie co innego
4 024 484. Biedroneczka1977 witaj ponownie
Dziś wyjda ciekawe w mini jak mówi Arczi
Witaj arczi
Tom musisz przekupić. Wojtta jak on to robi
4 024 485. tomi77 ma moja kolezanka ma taka skode tylko chyba 1,6 fajna ta skoda jest ,
39 pewniak w mini
4 024 493. Biedroneczka1977 2020-12-08 (21:37)
39 pewniak w mini tak powinno dzisiaj wejsc ale czy wejdzie zobaczymy ja jestem na to aby weszło czyli na tak
39 pewniak w mini tak powinno dzisiaj wejsc ale czy wejdzie zobaczymy ja jestem na to aby weszło czyli na tak
4 024 490. tomi77 moze to znów bedzie dzisiaj nasz tu lider mini
No ma gość z Wrzei 1,4 2012 ale nie wiem czy na taką bude nie za slaby
Ha mam szacunek do wójta.. Robiłem tabele i może 2/5 traciłem ale nigdy 3 a mialem po 4 czy nawet 8 zakładów na suchocza
4 024 498. tomi77 a co chcesz sobie takie autko sprawić, umnie w miiasteczku jest takich skod okolo 9 kilku mojich znajomych ma ale niewiem z jakim silnikiem kolezanka jedna ma 1,6 a reszte to niewiem i tez prawie wszyscy w kolorze takim brazowo-złotym
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
4 024 499. tomi77 wojtt to dobry typer w mini lotku , ja sie przygladam tez nieraz jego ukladom z kuponów i widze ze gość bardzo dobrze typuje i za to wielki szacun odemnie, kto tu jest lepszy od wojtta ? kto codziennie lub kilka dni pod rzad trafia te 3/5, nikt chyba , ja mu zycze juz nie tylko 3/5 ale całej 5/5
ciekawe czy dzisiaj padnie 5/5 w mini i kto ja trafi,
4 024 505. bolek31 witaj
4 024 505. bolek31 witaj
Dopisano wyniki Multi Multi
02, 05, 10, 11, 12, 13, 21, 31, 42, 44, 45, 49, 53, 54, 57, 63, 66, 67, 73, 74
Plusem jest liczba: 42
02, 05, 10, 11, 12, 13, 21, 31, 42, 44, 45, 49, 53, 54, 57, 63, 66, 67, 73, 74
Plusem jest liczba: 42
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 12832 zestawów od 1692 graczyŁączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 11 516 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 21 272 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- krasnal1506 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- KlaudiaS - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1 080 zł = 21,60 x koszt gry
- stil - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 200 zł = 20,00 x koszt gry
- gregorgda - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 366 zł = 12,20 x koszt gry
- Surymukia - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 20 zł = 8,00 x koszt gry
pod dobre losowania