Wpisy 4 024 210 – 4 024 309
8 grudnia 2020 17:00 → 8 grudnia 2020 18:07, 100 wpisów
4 024 175. Forsami z tych liczb które tutaj podałes w multika na kuponie dzisiaj moze sie pojawic tylko 4 liczby, nie wiecej czyli jesli wejda masz 2zł trafione
Arczi jakbym miał 2 ze szczerego złota to wiesz ile to piniondzorów
4 024 195. Gosia__77 witaj, do czego to sa cyferki do jakiej gry
Arczi..ale tak poważnie...to sam pamiętasz jak razem chyba tego samego dnia trafiliśmy 8/10 ja bez Plusa wtedy...warto czekać chociaż wydają się takie liczby głupie i bez sensu...a czy są mądre liczby
arczibalik systemy mini ostatnie
Pierwsz to trafiłam pierwszy raz od dmrazu 3/6
Pierwsz to trafiłam pierwszy raz od dmrazu 3/6
Można nie lubić ruskich... Ale Lada Vision zobaczcie.. A my co mamy? gówno i smrod elektrykach Szydlo
4 024 215. Gosia__77 z tego ukladu co tu podałas to na tak dzisiaj jest tylko liczba 39 , reszta niestyety na nie zas z ukladów wczesniejszych w 1 ukladzie sa 2 liczby na tak, w 2 ukladzie sa tez 2 liczby na tak 3 uklad tylko 1na tak,w 4w 4 ukladzie sa 3 liczby na tak i w 5 ukladzie tylko 1 na tak z tego co mi tu wyszło z liczb, jesli je odpowiednio polaczysz masz murowana 5/5 tylko ,musisz je odpowuiednio polaczyc i zagrac nimi, odraz ci podopowiem ze w jednym z zestawień sa 3 liczby na tak, wez go pod uwage, i dodaj doniego 2 liczby z któregos z rtych innychzestawów tak aby liczby te sie niepokrywały ztymi 3 na tak, z tych tutaj zestawów które podałas i oby te liczby jesz ze weszły sa tu dobre liczby, które mi tez sie pokazały juz wczesniej
Forsami dziękuję
4 024 217. Forsami to nie sa wcale głupie te liczby które tutaj podałes, ja tak niemowie ja pare lat temu na tych liczbach trafiłem 9/10, ale to było juz bardzo dawno,pozniej w 2016 roku pod koniec sierpnia na czesci tych i kilku innych liczbach trafiłem znów 8/10 wtedy sie śmiałem ze trafiłem na wyprawke do szkoły
Gosia witaj mam dziś w mini 37 38 39 a do tego 4 i 21 ?
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 376 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawił się 1 śmiertelny przypadek koronawirusa.
4 024 228. Biedroneczka1977 rrzecia liczba jest na tak i ostatnia tez na tak
Obgadamy na wieczór arczi
z takich liczb np wejdzie raz na rok moze kilka 7/10
chyba nigdy nie bylo ukladu ze weszlo 10 liczb z danej 10tki
np. 1-10, 11-20... itd
chyba nigdy nie bylo ukladu ze weszlo 10 liczb z danej 10tki
np. 1-10, 11-20... itd
Gtv nadal badasz odchylenia ?
mi sie cos widzi ze w multika dzisiaj pojda liczby z koncówka 3, i 4, choc moze i tez i tak niebyć moga wejsc inne lub pomieszane, cos mnie ciagnie na liczby 3,9,11,39,40 czy wejda niewiem ale moga sie pojawić,
Co by miało nie być już podróż do kolektury mam zaliczona 0 stopni trzeba w domu siedzieć teraz
maks 7/10 24 razy teraz 12812 / 24 czyli srednio co 533 losowania
czyli czesciej niz 1:721 7/10 prawd
czyli czesciej niz 1:721 7/10 prawd
4 024 237. waldus 2020-12-08 (17:25) lotto 8,16,18,24,25,37
Mini
1,9,23,25,34 z tego tylko widze 2 liczby na tak co do 3 pozostałych to raczej chyba sa na nie choc tu te 1 i 9 sa podejrzane czy aby sie niepojawia z zaskoczenia
Mini
1,9,23,25,34 z tego tylko widze 2 liczby na tak co do 3 pozostałych to raczej chyba sa na nie choc tu te 1 i 9 sa podejrzane czy aby sie niepojawia z zaskoczenia
15 lipca 2015 było dużo małych w pierwszej 20
ciezko namowic maszyne zeby wylosowala nasze liczby
raczej trzeba typowac to co zapodaje
raczej trzeba typowac to co zapodaje
4 024 248. waldus nieznam takiego programu niekorzystam z zadnych programów sam wybieram liczby do gry i je puszczam,
Wszystko kosztuje
Reklamy kosztuja
Zarząd spółki kosztuje
Ludzie do roboty kosztuja
Sklepy marzę naliczaja
Jak żyć
Reklamy kosztuja
Zarząd spółki kosztuje
Ludzie do roboty kosztuja
Sklepy marzę naliczaja
Jak żyć
tutaj na naszej stronie najlepsza osoba trafiajaca w mini jest wójtt , czesto trafia te 3/5 tez sa osoby które trafiaja wiecej,,oi to z nimi trzeba wspolpracować, WOJTT tu jestwedług mnie osoba na 1 miejscu tzw.liderem w mini, potem dopiero sebastian M ja zas dobiero na szarym koncu niestety
4 024 252. waldus ja gram za to co wygram czy to w multiku czy w mini, jesli nic nie trafie i niewygram wtedy niegram tylko obserwuje liczby
4 024 252. waldus ja gram za to co wygram czy to w multiku czy w mini, jesli nic nie trafie i niewygram wtedy niegram tylko obserwuje liczby
4 023 721. emeryt 2020-12-08 (05:39)
8,23, 29,36,39,45,46,67,68,73
4/10
8,23, 29,36,39,45,46,67,68,73
4/10
Waldus wiem o co chodzi tylko sie strasznie pyli przy takiej pile ten wyciag zolty nic noe daje praktycznie
4 024 252. waldus to prawda nie mam łatwo ale nieraz podczas obserwowania liczb , zapisuje sobie rózne uklady liczb, pozniej z nich wyciagam po 1 liczbie i ukladam z nich 1 inny uklad wspolny liczb powiedzmy z 5 losowań w tygodniu , pozniej ten ukladd czy uklady wysyłam, bo mozesz z tych ukladów 5 zrobic 5 ukladów inych tez i pozniej te co ci wyjda wysylasz ,jest tu troche z tym zabawy ale zawsze jest mozliwosc ze trafisz cos tez, tylko trzeba troche pokombinować z liczbami, , nie jest łatwo wiadomo nikomu trafic te 5/5 odrazu, ale trzeba próbować a nóż widelec wejdzie, mam nieraz rtez tak ze mnie na jakies liczby bardzo ciagnie wtedy nimi tez gram i ukladam z nich uklad i go wysyłam
Lekko nie ma plyty meblowe tez tniesz? Czy tylko dzrzewo jak widac?
Ostatnio były robione ławki do kościoła jutro będę w robocie to zrobię zdjecia
4 024 256. Wojtt nie dziiekuj taka jest prawda, , jestes według mnie tu liderem i najlpszym typerem w mini lotku pod wzgledem trafialnosci liczbw mini lotku, codziennie prawie 3/5 tez bym tak chciał, ale umnie ostatnio te 3/5 w mini juz dawno niebyło choc i by sie przydało vbo kasa mi sie na gre juz konczy , ale cóż moze sie jeszcze uda i mi cos trafic narazie jest tyllko z kieszeni
4 024 279. Wojtt moze i tak miekmy nadzieje

25 06 2015 wpadło tak dużo małych liczb
Pamiętalam bo wtedy w Luboniu koło Poznania padła bardzo duża wygrana w Multi
A tam nie umiem obbinac tych zdjęć
Ale na początku tak patrzę tylko to było dopiero później patrzę że liczby
Waldus ja za mieszkanie 54 metry to na miesiąc zimą koło 160 zł płacę za gaz
Mam piec dwufunkcyjny na ogrzewanie i wodę ciepła
Grzeje dom plus grzeje ciepło wodę w kranach ale WC jak spuszczam zawsze zimna leci
dobra, statystyka na stronie skonczona
74% zwrotu 3/3 do 40% sredniej
ale najwazniejsze co czas pokaze w kolejnych losowaniach,
ale chyba warto grac bo w kazda gre dosc dobrze typuje
74% zwrotu 3/3 do 40% sredniej
ale najwazniejsze co czas pokaze w kolejnych losowaniach,
ale chyba warto grac bo w kazda gre dosc dobrze typuje
No ma 200 metrów to musisz tego węgla mieć