Wpisy 4 023 610 – 4 023 709
8 grudnia 2020 00:00 → 8 grudnia 2020 01:26, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Angierski - 91 wpisów
- GTV - 63 wpisów
- Gosia__77 - 61 wpisów
- czaroit - 55 wpisów
- Mulag - 43 wpisów
- Forsami - 31 wpisów
- RYCHFER - 31 wpisów
- tomi77 - 29 wpisów
- Wędrowca netowy - 26 wpisów
- waldus - 21 wpisów
- Biedroneczka1977 - 20 wpisów
- Mewa - 20 wpisów
- Sebastian_M - 19 wpisów
- damian1983 - 19 wpisów
- islandorka30,5 - 18 wpisów
- Blyskotka - 15 wpisów
- dusia - 14 wpisów
- Robal_36 - 14 wpisów
- arczibalik73 - 13 wpisów
- zbigniew g - 10 wpisów
- zgrywus - 9 wpisów
- bolek31 - 7 wpisów
- Wojtt - 6 wpisów
- dotam - 6 wpisów
- lewy - 6 wpisów
- kedzior13 - 5 wpisów
- multijune177 - 5 wpisów
- johno - 5 wpisów
- RT1 - 4 wpisów
- emeryt - 4 wpisów
tylko ze ten swiat nie ma do zaoferowania, czego mi bardzo brakuje albo nie mam
poznalem co to seks a nic lepszego nie ma
poznalem co to seks a nic lepszego nie ma
czaroit poprostu zamykasz sie na inne pomysly, tylko sam uwazasz ze twoja wiedza jest najlepsza... jest zmyslona i nic wiecej
wiedza prawdziwa to lata praktyk itp...
nie da rady.. co ty piszesz to kneblowanie sie na swiat
a najlpeszym sposobem na obiektywizm to sluchanie przynajmniej kilku punktow patrzenia
wiedza prawdziwa to lata praktyk itp...
nie da rady.. co ty piszesz to kneblowanie sie na swiat
a najlpeszym sposobem na obiektywizm to sluchanie przynajmniej kilku punktow patrzenia
Arczi witaj przyjacielu Iza czytała co piszesz na temat swojej choroby za głowę się złapała co w kraju polskim się wyrabia
Żebyś Ty na leki i inne rzeczy musiał tyle kasy wydawać przy tym chorym systemie zdrowotnym i rządowym
Żebyś Ty na leki i inne rzeczy musiał tyle kasy wydawać przy tym chorym systemie zdrowotnym i rządowym
dobra lece bo opowiadasz subiektywnie o swoim zyciu nie zahaczajac o prawde zbiorowa
nie martw sie Angierski znajdziesz swoja droge
ja krocze droga drewnianego tygrysa
ja krocze droga drewnianego tygrysa
Iza jest z Turcji ale takich rzeczy świat nie widział Turcja kilka lat za polską ale mówi mi że chyba jest na odwrót
otwartosc umyslu na mase informacji jest najlepszym pomyslem zeby wiedze udoskonalac
a wlasne prawdy to mozesz kogos poczestowac moze cie skosztuje twoich madrosci nie wiem ja lece
a wlasne prawdy to mozesz kogos poczestowac moze cie skosztuje twoich madrosci nie wiem ja lece
a zastanawiałem sie czy do tych 10,20 dodac 31 czy 41, i niestety wybrałem 31 , a szkoda ze jednak nie te 41 bo była by choc 3/5 tradfione, ale nic kjak pech to pechale moze jutro sie uda dzis przegapiłem 5/5 w mini jak nic sam na siebie jestem wkurzony
GTV tak jest w polsce, niestety za leki musuisz placic i to ciezkie pieniądze
GTV tak jest w polsce, niestety za leki musuisz placic i to ciezkie pieniądze
oto co jest pewnie
najlepsze lata juz mam za soba, lepszy nie bedziesz , mocniejszy i mlodszy
swiat nie ma nic do zaoferowania
nie wiem jak chcesz cos na tym budowac
nie masz szans
najlepsze lata juz mam za soba, lepszy nie bedziesz , mocniejszy i mlodszy
swiat nie ma nic do zaoferowania
nie wiem jak chcesz cos na tym budowac
nie masz szans
klamstwo jest niedrogie i zwykle nic nie przynosi
a co do materializmu to sie nie wypowiadam madrosci nie potrzeba duzej zeby hajs zarabiac
a co do materializmu to sie nie wypowiadam madrosci nie potrzeba duzej zeby hajs zarabiac
moze jeszcze cos wygrasz i kogos przelecisz, jakis dzieciak
ale to juz bedzie schylek kariery
ale to juz bedzie schylek kariery
Arczi.
Na piątkę w Mini w przybliżeniu było około 281 000 zł.
Na piątkę w Mini w przybliżeniu było około 281 000 zł.
jak zyc ? mnie sie nie pytaj
ja za 10 lat wsiadam na litrowe kawasaki, i bede ghost rider i to bedzie juz koniec
ja za 10 lat wsiadam na litrowe kawasaki, i bede ghost rider i to bedzie juz koniec
4 023 627. Wędrowca netowydzieki za odpowiedz , taka kasa mi przeszła kolo nosa gdybym tylko dobrze złozył te liczby, , a wyychodziły one mni juz od kilku dni, miałem je na tacy poprostu podane, i tak i je zle złozyłem, poniewaz dzisiaj bym trafil cała 5/5 gdybym powtórzył 3 z przedwczoraj dodajac liczby 10,202 z dzisiaj wytypowane, i to razem złozyl i wysłał, a tak niestety tyklko wpadło znow 2/5
Ja z Izą buduję związek na prawdzie dziewczyna dzieci mieć nie może bo los ją skrzywdził we własnym kraju mnie to nie przeszkadza najważniejsza w życiu jest mówić se prawdę i nie oszukiwać się
Reszta przyjdzie sama
Pierwsza kobieta myślała tylko portfelem i banknotami dziś jest sama nawet córki jej znać niechcą
To Iza dziewczyna z Turcji jest ich matką
Najważniejsze to zdrowie i jak angierski pisze budować wszystko na prawdzie
Reszta przyjdzie sama
Pierwsza kobieta myślała tylko portfelem i banknotami dziś jest sama nawet córki jej znać niechcą
To Iza dziewczyna z Turcji jest ich matką
Najważniejsze to zdrowie i jak angierski pisze budować wszystko na prawdzie
Arczi, wygrasz tylko potrzeba Tobie trochę szczęścia.
popatrzcie kupon z przed przedwczoraj, 2uklad 16,24,25,27,41 i dzisiejszy uklad 3,10,20,31,39
gdybym je złozyl razem byłaby całe 5/5 czyli 10,20,25,27,41
Witaj arczi szkoda ze nie wysłałeś chociaż tego kuponu z 4 trójka by Tobie wpadła a już pomieszać to fakt 5/5 Ale to wiesz nie jest takie proste
Arczi.
Wpisz swój zestaw do Mini, jutro Tobie... sprawdzę.
Wpisz swój zestaw do Mini, jutro Tobie... sprawdzę.
Gdybyśmy mieli taki dar przewidywania to wygrana byłaby kilka razy w miesiącu chociaż są tacy co mają prawie codziennie trójkę z mini
nie popadajmy w skrajnosci, nie jest tak zle, kiedys nie mialo sie takich wymagan i cieszylo z byle czego, a teraz zlote gory to juz za malo, trzeba troche wyluzowac
troche sie wygra , kupo cos malego, male bzykanko, i bedzie zylo jak wszyscy
troche sie wygra , kupo cos malego, male bzykanko, i bedzie zylo jak wszyscy
Nie śpię sprawdzałam kupony znów nic nie trafiłam i głowie się jakie tu liczby na jutro
Jutro mam wolne wstawać rano nie muszę
4 023 640. Biedroneczka1977 witaj tak niewysłałem, tego co 4,12,2020nie powtórzyłem i szkoda wielkie kreslac zas dzisiaj kupon, na mini qw ostatniej chwili przed losowaniem, ciagnelo mnie cholernie na liczbe 27i 41 ale tez i na liczbe 31 i wybrałemn do tej, 10,20własnie 31, a trzeba bylo dac jednak te 41 i byłaby bynajmniej ta 3/5 atak tylko 2/5 wpadło, dotegotrzeba było dodac 25,27 i była by całe 5/5 a tak jest tylko 2/5
Czaroit praktycznie zdrowie i lekka kasa żeby na życie była to wystarczy milionów nie potrzebuje
nie ma co za duzo oczekiwac, miec kogos do zycia i razem biede klepac
4 023 641. Wędrowca netowy ale dopiero jutro, albo sprawdz mi ten uklad co jest 3,14,24,34,41
Ja też milionów nie potrzebuje wystarczy raz w miesiącu 5/5 W Multi albo raz 5/5W mini i już nie będę Tsa nachodzic
powrot do niewinnosci, kiedy sie nic nie mialo, nic nie wiedzialo i bylo najfajniej
czaroit Ty tutaj po nocy takie farmazony piszesz jakbyś w innym wymiarze był
Arczi.
Liczby zapiszę, ale jutro sprawdzę.
/właściwie już jest wtorek/.
Liczby zapiszę, ale jutro sprawdzę.
/właściwie już jest wtorek/.
Słabo szukasz chyba
Czaroit biedroneczka jest taka egzotyczna a ty szukasz po świecie UJ wie czego
Arczi podziwiam Ciebie ze miałeś dzi liczbę 10 i 20 ja bym do końca świata na te dwie liczby nie wpadła
Gtv Ale wymyśliłes
4 023 658. Wędrowca netowy na spokojnie , czuje ze jutro wyjdą tez ciekawe liczby w mini lotku moga byc i powtórki
byle do wiosny, niejedna bedzie chciala takie ciasteczko batmana na monocyklu
Ale biedroneczko o tej porze bym się ciebie nie spodziewał normalnie
Cud nad Wisłą albo odrą
Cud nad Wisłą albo odrą
Arczi A co to znaczy jeśli mogę wiedzieć ciekawe liczby?
Zawsze już dawno śpię i dziś też spałam koło 23 się przebudziłam A to sprawdzę liczby i tak się wkurzylam ze znów nic nawet Ten Mikołaj zdrapka pusty był
Albo nad Warta co to bliżej Poznania
Ale co tam dzisiaj też jest dzień przejrzeć te wszystkie fora i strony co ludzie typują i coś się sklei
Zima idzie od Ruskich.
Białystok: -3.
Grodno: -4.
Prognoza moja się... sprawdza.
Białystok: -3.
Grodno: -4.
Prognoza moja się... sprawdza.
4 023 670. Biedroneczka1977w mini ukladaja siepewne liczby, w jeden uklad przedwchwila wyszło mi 10 liczb na tzw dobijajace jesli teraz z nich porobie uklady i je jutro puszcze a októrys z nich jutro wylosuja to bedzie cud, ,ponoc cuda sie zdarzaja ma zapewne beda to dziwne uklady ale zaryzykuje
Właśnie warta słabo umnie z topografią 6,5 roku już w pl nie mieszkam wcześniej dorywczo wyjeżdzałem 10 lat bez ojczyzny
Życzę Tobie wygranej z całego serca i trzymam
Dobranoc wszystkim do dzisiaj
4 023 678. Biedroneczka1977 i na wzajem
Jutro wpiszę Test na liczby których prawdopodobnie nie wylosują w Loterii EuroMillions.
Takie skromne 200 000 000 euro do wygrania.
Takie skromne 200 000 000 euro do wygrania.
wygracie raz na 2 lata 700 zl przy dobrych wiatrach i co to zmienia
2 lata znow prob i 700 zl bedzie albi i nie bedzie, raczej nie bedzie
2 lata znow prob i 700 zl bedzie albi i nie bedzie, raczej nie bedzie
W EJ jest... 10 razy mniej bo tylko... 20 000 000 euro.
200 mln euro znając siebie z tydzień bym pożył i zgon lepiej wolę tyle niemieć
chociaz 5/5 za 10 stawek a pozniej sie pomysli jak pomnozyc dalej
mi wystarcza tysiace milinów nie potrzebuje, miliony niech wygrywaja inni
mi starcza male wygrane ale musza byc regularnie, co drugi dzien 3/3 stawke juz dobiore
keno mnie zadziwia jak na pl nie ma wygranych wcale parek, to jak ja bede bral na dniach po 100 parek jak to mozliwe bedzie
to jest bardzo dziwne ten brak wygranych, wyglada mi na oszustwo
Ja jakbym wygrał miliony no to już pomnie by było melanż bez końca, a na końcu zgon
pokaze wam tabelke keno i powiem te 100 parek to wszystko moje? to bedzie bardzo dziwne
bardzo dziwne nie podoba mi sie to, ale potestuje to bede wiedzial
2 dni pracy i swieta, da sie zyc. 80 dni wolnego a moze i zycie
4 023 701. GTV dobranoc
na mnie czeka i seks mi grozi az sie boje
bede sobie smacznie spil i keno ruszal cala zime a wy bedziecie zap skoro swit do roboty
bede sobie smacznie spil i keno ruszal cala zime a wy bedziecie zap skoro swit do roboty
ale robic musi ktos zeby ktos nie musial tak to juz jest na tym swiecie
Koniec buszowania.