4 021 414. GTV takich jest liczb wiecej tu w multiku tylko trzeba je wyłapac i grac nimi, , ja to juz wiem oddawna, nie od po losowaniu , zaówarzyłes kiedys sebastian tu podal takie 2 liczby jak 66,69 i nazwal je kosy, wiesz z którymi liczbami te liczby sie lubia i zk tórymi wychodza?
Słabo to widać to z wczoraj co ten ktoś wygrał
10.000 losowań x 2.50 = 25.000
Wygrana 2100zł
A to było 5/6 Z plusem Ale ile zakładów
4 021 418. GTV w czym to sprawdziłes w multiparisie czy w mapkach, bo ja gram na nich od czasu do czasu i zawsze na nich cos tam łapie tylko ze ja do nich zawsze jeszcze cos dodaje, w tam roku te liczby przez wszystkie losowania prawie królowały
i albo wychodziły wszystkie razem albo naprzemiennie, zinnymi w aswoim przedziale liczbami
4 021 425. GTV widzisz a ja nie korzystam z takich ustrojstw i typuje tak jak mi intuicja podpowiada, zadnych nieuzywam, maszyn, mapek generatorów liczbowych tylko sam typuje , poniewaz cały czas obserwuje lczby, moje typowanie liczb polega na obserwacji wychodzacych liczb, nie uinaczej
I co Wy na to na ta wygrana?
4 021 425. GTV np teraz po tym losowaniu o 14 uwarzam ze na wieczór padnie jako pierwsza liczba 3
q2qq22 typował(a) za
200 zł w
Keno na losowanie nr
957102 i trafił(a)
25000 zł Wygrana jak wygrana duże ryzyko biedronko jak by nie weszło 13.000 w plecy
słup zagrał za prawie 14 tysięcy żeby reklamę zrobić upadającej grze
W motorz kółka się kręcą na mikołaja
Arczibalik zgadzam się liczba 3 to jeszcze tylko 9liczb i do kasy
4 021 438. GTV no to widzisz ja daje tak, 3,9,13,17,28
dzięki tomi za infobo jestem na innym stadionie
Tam są jeszcze skarpety w dynie
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 711 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo mazowieckie: pojawiły się 605 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo pomorskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Województwo wielkopolskie: pojawiły się 298 nowe przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
4 021 445. GTV ile z tego wyjdzoie zobaczymy ale taka 5/5 podaje na tak według mnie 3,9,13,17,28 tu mozna jeszcze do tego dodac np 79 i i 34 i masz 3,9,13,17,28,34,79
Nic nie wygramy kaska potrzebna by zapłacić za szczepionki dziobać nas będą
Później skutki uboczne i dołek
4 021 452. Mulag witaj nie beda nas dziobać jesli nato im niepozwolisz
Będą dobrowolne ale co z tego jak ci co się nie zaszczepią będą obostrzenia mieć
Arczi co tam u ciebie chyba po staremu
Goje muszą być zaszczepieni
Ci co się nie zaszczepią podobno do lekarza nie będą przyjmować na NFZ tylko prywatnie
ja najpierw proponuje aby sie tymi szczepionkami cały rzad zaszczepił i niech pokarza jak oni szybko zdrowieja, a pozniej niech naród sie szczeppi
I tak rząd zrobi ale co innego będzie
Ci co się nie zaszczepią nie dostaną 500 plus
Polski rząd jest wspaniały niech żyje
mulag no umnie ppo staremu masz racje, przecierz rzadzacy cały czas daza do tego aby słuzba zdrowia w naszym kraju była prywatna tak jak to jest na zachodzie,
Udało się ludziom można kaski kazywać ubierać i będą nosić ludzie grzecznie wykonują zalecenia
fakt faktem 20 tys prawie osob nie zyje w polsce
Gol...i 2:1 do Jagi ale Grzesik minute przed z Warty dolozyl no ale przestrzelil
u mnie w okolicach dwoch rodzicow osierocilo dzieci bo zmarli na covid
Tak się powoli zabija Polaków
4 021 463. Mulag no i tak powinno byc , ja uwarzam ze obecny rzad i tak sie niedługo rozleci i ci co przyjda odrazu zniosa pare ustaw i mtez wezma sie za te 500+, oni juz niemaja kasy na polowe tego co obiecali, gdzie sa proponowane i obiecane 14 tki dla emerytów i rencistów, juz kiedy miały byc , a tu jak niema tak niema
4 021 465. arczibalik73 2020-12-05 (15:27)
mulag no umnie ppo staremu masz racje, przecierz rzadzacy cały czas daza do tego aby słuzba zdrowia w naszym kraju była prywatna tak jak to jest na zachodzie,
Na zachodzie jest to bardzo dobrze rozwiązane składki idą jak nie skorzystasz oddają a jeśli chodzi o prywatne to ja tu zanic nie płacę i leki mam darmowe
Tak w Polsce powinno być i tak nie leczą prywatną tylko a składki znieś co miesiąc płacimy klika stówek i gówienko z tego jest
Służba zdrowia jest prywatna ale jeszcze za szpital i leki jednego euro nie płaciłem
jak rzad sie zmieni to 500+ na pewno sie rozleci i reszta przywilejow
Ale tak nie będzie płacić nic nie wymagać
rzad duzo obiecuje ale natym sie tylko konczy, teraz sie wy iguja pandemia, i wszystko pod to podciagaja, to prawda duzo ludzi tez i na koronowirusa umiera , inajgorzej jest jaklk umieraja rodzice czy tez i małe dzieci, zreszta kazdego jest szkoda, ale nic nato nieporadzimy, kazdy z nas wczesnie ej czy pozniej umrze to jest nieuniknione,
Jak rząd upadnie to przyjdą ci co byli wcześniej będą mieć fajnie powiedzą że idą ciężkie czasy bo PiS Wszystkich rozdał i będzie się żyło lepiej nowej władzy tylko
W Polsce służba zdrowia jest państwowa a za wszystko się płaci
Na zachodzie jest wszystko prywatne i nawet centa się niepłaci
Dziwny ten polski kraj jest
4 021 479. Mulag 2020-12-05 (15:35) ????☀????
.
Banany do rosołu?
Województwo dolnośląskie: pojawiły się 2 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
To proste..
Srednio umiera 1100 czlowiekow dziennie..
A przy wirusie chinskim jaka srednia jest..1500?
4 021 478. Mulag tak tylko ze ludzie nie powini wybierac tych co juz kiedys rzadzili tylko tych co jeszcze nierzadzili a te partie które teraz sa to poprostu odstawić do lamusa, nikt z obecnego rzadu ani poprzednich nie powiniemn znajdowac sie w nowym rzadzie, tu trzebaosób madrych , a nie dzieciaków rozwydrzonych, którzy kłoca sie i bija i osmieszaja nasz kraj na arenie miedzynarodowej , tu trzeba ludzi madrych, którzy wspolnie cos chca zrobić i dla siebie jak i narodu, aby sie wszystkim zylo lepiej, w polsce niepowinno byc ani jednej osoby bez srodków do zycia, i amnni jednej biednej rodziny, , kazdy powiniemn godnie zyc i i móc sie leczyć za darmo, anie prywatnie, i nabijac kabze lekarzom, kazdy lekarz powinien miec zakaz leczenia prywatnie, albo leczy w osrodku zdrowia szpitalu, albo ma zakaz wykonywania zawodu i w polsce i tez zagranica
Jak trafie 6 lotto to i Kaczynski..
Gooool Tralka....3:2 do Warty
ale tu nigdy niebedzie dobrze jesli bedzie rzadziła jedna banda,klocaca sie moim zdaniem rzad powinien byc jednomyslny, a nie kto jak chce, nie poto ich naród wybierał aby takie szopki odstawiali, widac to w sejmie podczas obrad, i glosowań nad dana ustawa,
Wszystko może być prywatne na zachodzie płacisz składki i z tego się leczysz
W Polsce biorą składki ale i tak płacisz to chyba jakiś wałek jest
Ostatnio wyrywałem zęba 40 euro płacisz lekarzowi potem idziesz z rachunkiem do ubezpieczalni i na drugi dzień masz kasę spowrotem na koncie tak to tutaj działa
4 021 491. GTV popatrzcie podam przyklad za granica np: insulina oraz leki cukrzycowe , apartura jest za darmo a w polsce za wszystko sie opłaci, bez wyjatku, wiec jak to jest, podobno jestesmy w europie i uni europejskiej, dlaczego wszedzie na zachodzie sie za takie zeczy niepłaci a wpolsce sie płaci ciezkie pieniadze
Tego nie wiem arczi dlaczego tak jest tu na zachodzie nawet euro byś za leki nie zapłacił
Z rosołu zostało jutro będą w bułce tartej na patelnię
Ja też uciekam obowiązki wzywają do następnego
a jesli kogos np, niestac na te medykamenty to co ma umierać, bo tak polski rzad chce, i toi sie tez tyczy i innych chorób gdziena leki ludzie musza wydawac kupe pieniedzyu bo leki z miesiaca na miesiac sa coraz i drozsze,
4 021 491. GTV tak wiem , moji znajomi , czy tez i z rodzinki niektóre osoby pytaja mnie a jak ty masz leki na cukrzyce za darmo czy placisz za nie, odpowiadam musze sobie kupic to moji koledzy którzy sa za gframnica mowia unas w anfgli, holandi czy niemczech takie zeczy dla chorych i diabetyków sa za darmo, nikt za to nieplaci,a unas musi byc lepiej, państwo musi na tym zarobić ,
słuzba zdrowia powinna byc darmowa a nie prywatna i lekarze powini tylko przyjmowac normalnie nie za kase lekarz który otwiera gabinet prywatny powinien byuc odrazu dyskwalifikowany i powinien miec zakaz wykonywamnia zawodu wtedy i by był porzadek, w kraju, i to samo z innymi zawodami,
Idę spać dziś tylko mini do potem
RYCHFER typował(a) za
10 zł w
Keno na losowanie nr
957116 i trafił(a)
500 zł Witam wszystkich ponownie
dusia typował(a) za
8 zł w
Keno na losowanie nr
957118 i trafił(a)
502 zł Województwo dolnośląskie: pojawiły się 711 nowe przypadki koronawirusa.
mafioli rozprowadza porcje
4 021 511. tomi77 ty masz 6,35
a ja mam 34,35