Wpisy 4 020 145 – 4 020 244
3 grudnia 2020 22:59 → 4 grudnia 2020 01:30, 100 wpisów
Vondeoff zagrałam z tą liczbą 22 51 52 53 67 to mialo wypaść i mnie w bambo czarneo zrobili
No cóż-jedną liczbą raczej niewiele można zwojować
...ale nieco zwiększa szanse
...ale nieco zwiększa szanse
Dzisiaj TS na łopatkach. Musi wypłacić 2 miliony dla gracza Lotto bez kumulacji. Musi wypłacić kolejne 2 miliony dla gracza Super Szansy. Musi również wypłacić milion dla gracza Lotto Plus ✌
GTV zapal sobie cytuję
Francuscy naukowcy sugerują, że palacze znacznie rzadziej zakażają się SARS-CoV-2, a jeśli już do tego dojdzie, przebieg COVID-19 jest u nich lżejszy.
To stwierdzenie pozostaje w opozycji wobec oficjalnego stanowiska Światowej Organizacji Zdrowia (WHO), która twierdzi, że palacze są prawdopodobnie bardziej podatni na zakażenie koronawirusem, a ponieważ mają mniejszą pojemność płuc, mogą ciężej przechodzić infekcję
W badaniu przeprowadzonym w szpitalu Salpetriere w Paryżu wzięło udział 480 pacjentów, u których stwierdzono zakażenie koronawirusem SARS-CoV-2. 350 z nich hospitalizowano, pozostali byli leczeni w domu. Okazało się, że w obu grupach liczba palaczy była niewielka – wśród hospitalizowanych (mediana wieku 65 lat) 4 proc., a wśród chorych przebywających w domu (mediana wieku 44 lata) - 5,3 proc.
To oznacza, że liczba palaczy wśród chorych była znacznie niższa niż w populacji ogólnej. Według danych we Francji palaczami jest ok. 40 proc. osób w wieku 44-53 lata i ok. 11,3 proc. w wieku 65-75 lat.
Francuzi planują przeprowadzenie dalszych badań klinicznych, podczas których pierwszoplanowi pracownicy ochrony zdrowia oraz pacjenci hospitalizowani z powodu COVID-19. Także przebywający na oddziałach intensywnej terapii otrzymają plastry nikotynowe.
Francuskie obserwacje pokrywają się z analizami chińskich naukowców. Pod koniec marca w „New England Journal of Medicine” ukazało się badanie pokazujące, że tylko 12,6 proc. z 1000 osób zakażonych koronawirusem w Chinach było palaczami, podczas gdy w populacji ogólnej jest ok. 28 proc. palaczy.
Źródło: Puls Medycyny
Francuscy naukowcy sugerują, że palacze znacznie rzadziej zakażają się SARS-CoV-2, a jeśli już do tego dojdzie, przebieg COVID-19 jest u nich lżejszy.
To stwierdzenie pozostaje w opozycji wobec oficjalnego stanowiska Światowej Organizacji Zdrowia (WHO), która twierdzi, że palacze są prawdopodobnie bardziej podatni na zakażenie koronawirusem, a ponieważ mają mniejszą pojemność płuc, mogą ciężej przechodzić infekcję
W badaniu przeprowadzonym w szpitalu Salpetriere w Paryżu wzięło udział 480 pacjentów, u których stwierdzono zakażenie koronawirusem SARS-CoV-2. 350 z nich hospitalizowano, pozostali byli leczeni w domu. Okazało się, że w obu grupach liczba palaczy była niewielka – wśród hospitalizowanych (mediana wieku 65 lat) 4 proc., a wśród chorych przebywających w domu (mediana wieku 44 lata) - 5,3 proc.
To oznacza, że liczba palaczy wśród chorych była znacznie niższa niż w populacji ogólnej. Według danych we Francji palaczami jest ok. 40 proc. osób w wieku 44-53 lata i ok. 11,3 proc. w wieku 65-75 lat.
Francuzi planują przeprowadzenie dalszych badań klinicznych, podczas których pierwszoplanowi pracownicy ochrony zdrowia oraz pacjenci hospitalizowani z powodu COVID-19. Także przebywający na oddziałach intensywnej terapii otrzymają plastry nikotynowe.
Francuskie obserwacje pokrywają się z analizami chińskich naukowców. Pod koniec marca w „New England Journal of Medicine” ukazało się badanie pokazujące, że tylko 12,6 proc. z 1000 osób zakażonych koronawirusem w Chinach było palaczami, podczas gdy w populacji ogólnej jest ok. 28 proc. palaczy.
Źródło: Puls Medycyny
O ile w przypadku Mini Lotto w sumie nie zależy mu czy ktoś trafi czy nie ... bo wypłaca i tak tyle samo kasy łącznie, podobnie i w Lotto, ale gdy jest już kumulacja, bo bez kumulacji dopłaca do 2 000 000 z własnej kieszeni.
Wednesday 5th December 2018 1,6,13,23,45,56
6 sniety, mikolaj 13, 23 rodzony, 45 koniec wojny
65 tys zl za kazde 5 zl 6,13,23,45
6 sniety, mikolaj 13, 23 rodzony, 45 koniec wojny
65 tys zl za kazde 5 zl 6,13,23,45
Po nocy poślubnej młoda żona chwali się matce:
- Mamo! Zrobiliśmy to 2 razy!
Ta to ma szczęście - pomyślała matka. Po tygodniu córka chwali się matce:
- Mamo! Ostatnio było 8 razy!
- Matka z niedowierzaniem kręci głową. Ale gdy po dwóch tygodniach matka dowiedziała się, że ostatnio było 20 razy kazała mężowi pogadać z zięciem.
- Słuchaj - mówi - musisz się trochę opanować bo mi córkę zmarnujesz!
- Niech się tata nie boi - ona liczy tam i z powrotem...
Idzie pijany gościu po chodniku: jedną nogą po krawężniku, a drugą po asfalcie. Nagle zatrzymuje się i mówi:
- Cholera, 32 lata żyje i nie wiedziałem, że jestem kulawy...
Przychodzi małżeństwo do sklepu z bielizną i mąż się pyta ekspedientki:
- Czy są majtki na wacie?
- Nie, nie ma - odpowiada ekspedientka.
- To chodź Wacia, idziemy - mówi mąż.
- Mamo! Zrobiliśmy to 2 razy!
Ta to ma szczęście - pomyślała matka. Po tygodniu córka chwali się matce:
- Mamo! Ostatnio było 8 razy!
- Matka z niedowierzaniem kręci głową. Ale gdy po dwóch tygodniach matka dowiedziała się, że ostatnio było 20 razy kazała mężowi pogadać z zięciem.
- Słuchaj - mówi - musisz się trochę opanować bo mi córkę zmarnujesz!
- Niech się tata nie boi - ona liczy tam i z powrotem...
Idzie pijany gościu po chodniku: jedną nogą po krawężniku, a drugą po asfalcie. Nagle zatrzymuje się i mówi:
- Cholera, 32 lata żyje i nie wiedziałem, że jestem kulawy...
Przychodzi małżeństwo do sklepu z bielizną i mąż się pyta ekspedientki:
- Czy są majtki na wacie?
- Nie, nie ma - odpowiada ekspedientka.
- To chodź Wacia, idziemy - mówi mąż.
To ladnie...ja to bym chcial chociaz 5 lottona Boze Narodzenie...grzeczny bylem choc troche pelikanow kustoszy brewerow fux mocnych kuflowych...wypilem
Rychfer
B.ciekawe są te wyniki badań
W każdym razie pocieszające jest to,że mamy wybór:
czy zejść na raka,czy na coviad
B.ciekawe są te wyniki badań
W każdym razie pocieszające jest to,że mamy wybór:
czy zejść na raka,czy na coviad
ebany brak kasy dzis wzialem tysiac funtow ale to jest kropla w morzu potrzeb
Ja tam i nic mi nie bierze. w śród moich znajomych w swoich rodzinach też potwierdzają, że niemalący mają pozytywny a palacze nie. Ale to tylko taka moja uwaga, warto to obadać ...
Pewnie że palić właśnie sobie zrobiłem słabiutkiego drinka i od razu lepiej
Kto piję i pali ten niema robali zdrowia wszystkim
Kto piję i pali ten niema robali zdrowia wszystkim
Dzisiaj po wieczornych losowaniach o 21:50, pojawiła się ponadprzeciętna ilość głównych wygranych w grach liczbowych. Mamy tutaj:
a) główną wygraną w Lotto bez kumulacji 2 000 000 zł
b) główną wygraną w Super Szansie, również 2 000 000 zł
c) główną wygraną w Lotto Plus w kwocie 1 000 000 zł
d) 2 główne wygrane w Ekstra Premii, 2 x 100 000 zł
To pierwsza tego typu sytuacja, że pada jednocześnie główna wygrana Lotto, Lotto Plus, Super Szansa i Ekstra Premia.
O ile główne wygrane w Lotto i Lotto Plus pojawiają się dość regularnie (chociaż najczęściej niejednocześnie), o tyle główne wygrane w Super Szansie to prawdziwa rzadkość. Mimo, że byliśmy świadkami podobnej głównej wygranej raptem 4 losowania temu, to często trzeba czekać na nią nawet 500-600 losowań. Do tej pory główna wygrana padła 14 razy na 3282 losowania tej gry.
Z kolei główna wygrana w Ekstra Premię pojawia się średnio raz na około 15 losowań tej gry.
a) główną wygraną w Lotto bez kumulacji 2 000 000 zł
b) główną wygraną w Super Szansie, również 2 000 000 zł
c) główną wygraną w Lotto Plus w kwocie 1 000 000 zł
d) 2 główne wygrane w Ekstra Premii, 2 x 100 000 zł
To pierwsza tego typu sytuacja, że pada jednocześnie główna wygrana Lotto, Lotto Plus, Super Szansa i Ekstra Premia.
O ile główne wygrane w Lotto i Lotto Plus pojawiają się dość regularnie (chociaż najczęściej niejednocześnie), o tyle główne wygrane w Super Szansie to prawdziwa rzadkość. Mimo, że byliśmy świadkami podobnej głównej wygranej raptem 4 losowania temu, to często trzeba czekać na nią nawet 500-600 losowań. Do tej pory główna wygrana padła 14 razy na 3282 losowania tej gry.
Z kolei główna wygrana w Ekstra Premię pojawia się średnio raz na około 15 losowań tej gry.
czy losowanie 956711 w keno będzie jeszcze dziś czy już jutro? Bo do tego gram?
Mój znajomy z Kętrzyna rzucił nagle palenie
Rak niemiał co żreć i zaczoł szukać pożywienia
Po 3 tygodniach od niepalenia zmarł
Powód odcioł pożywienie rakowi i rąk go zeżar
Rak niemiał co żreć i zaczoł szukać pożywienia
Po 3 tygodniach od niepalenia zmarł
Powód odcioł pożywienie rakowi i rąk go zeżar
Gosia dlatego niewolno od razu rzucać palenia bo można skończyć jak mój znajomy
Multipasko myślę ,że ts nie zbiednieje i nie uszczupli mu kieszeń po wypłacie tych wygranych
Kilka razy może wypłacić przecież i tak większość przegrywa a na koniec roku itak lotto będzie liczyć zyski w mld. Zł
2x3/7 1x5/7 1x4/7 a tak to z 3 kosze i mini 4 kosze ogolnie mizeria z pomidorowka
tenet zyletka juz jest, trzeba obejrzec zaraz
jutro 8 albo 18 ale nie 28,
jutro 8 albo 18 ale nie 28,
4 020 168. Gosia__77 2020-12-03 (23:36) Nowy Rok Na Bogato z TS
czy losowanie 956711 w keno będzie jeszcze dziś czy już jutro? Bo do tego gram?
kto rano wstaje temu keno daje
kto rano wstaje temu keno daje
Chce 5 lotto do konca grudnia...kasa nie gra roli...moze byc te 1.5 kola
Tak Rychfer już doszłam do sedna sprawy trochę za dużo zagrane dziś dałam 11 losowań
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- GTV - 183 wpisów
- Biedroneczka1977 - 102 wpisów
- Sebastian_M - 70 wpisów
- Gosia__77 - 67 wpisów
- Mewa - 45 wpisów
- tomi77 - 41 wpisów
- Angierski - 40 wpisów
- waldus - 40 wpisów
- Wędrowca netowy - 32 wpisów
- islandorka30,5 - 30 wpisów
- RT1 - 24 wpisów
- Blyskotka - 21 wpisów
- zgrywus - 13 wpisów
- wizard - 13 wpisów
- kedzior13 - 12 wpisów
- Forsami - 10 wpisów
- bolesl4w - 10 wpisów
- zbigniew g - 10 wpisów
- Vondeoff - 9 wpisów
- bolek31 - 9 wpisów
- panoramix - 8 wpisów
- 191979 - 7 wpisów
- tytoniasz12 - 6 wpisów
- obuziara - 6 wpisów
- RYCHFER - 5 wpisów
- emeryt - 5 wpisów
- multijune177 - 4 wpisów
- Robal_36 - 4 wpisów
- lewy - 3 wpisów
- Pasko - 3 wpisów
albo wstajesz okolo 7 rano i masz stowke albo smacznie spisz i nie masz, wybor jest twoj
Nie dajcie sie w sklepie..u mnie mandarynki stare z nowymy ale takie slodkie jak sasiadka Marta
tylko na tym jednym pomysle pojade caly grudzien i beda kokosy jak jaja Mikolaja
cały dzień prawie cały grałam w keno na mp piątkę tę samą dziś wychodziły same 2/5 3/5 4/5 nie było 5/5
Gosia Pasko już dał Ci tysiaka, ale typować jeszcze nie możesz dopiero z rana po pierwszym losowaniu
Rychfer tak zostało 1 losowanie a chciałam właśnie zatypować już na jutro a tak to nie moge
Gosia__77 to nie ma sensu kłaść się spać, trzeba czekać do rana
Rychfer nie słyszę budzika mój biologiczny mnie budzi ostatnio
Ja to mogę jeszcze : Twoje ostatnie typowanie do losowania nr 956752:
Wczoraj na czysto w realu 52,- na + . Od rana mam te typy na Keno z portfela Pasko, a w realu gram za swoje i z przy czajki i obserwacji
Rychfer dziś grane prawie cały dzień zaczęłam od ok 10.00 rano nie i tylko za Paskowe i wygrane
Gosiu czasami się trafi coś od prezesa ugrać, ale i tak pod kreską _________________________
GTV wezne twoją Parke na 14sta
I swoje 3 liczby dodam czyli zagram 5/5
20 lat grania już chyba chcę grać z tych co mi prezes wypłaci w emeryturze, a nie ze swoich
Ile mam tą Talią jeździć. już chcę coś innego. Od rana biorę się za solidne typowanie i wygrywanie
https://img-optimize.toyota-europe.com/resize/ccis/680x680/zip/pl/product-token/d88d6c30-bd04-4f7a-96a8-5c8165546fd2/vehicle/7c1e4bf9-7dbb-4d9f-ab12-d005d333cb66/image-quality/70/day-exterior-4_040.png
johno 20 lat wpłacam dla prezesa i 18 lat jeżdżę Talią, chciałbym teraz by mi prezes dołożył na nowe...
no ja chyba dłużej wpłacam ale też mam nadzieję, że los się kiedyś uśmiechnie
Przypominam, dziś imieniny Barbary
Piękne liczby z tego tytułu będą w Mini Lotto
Piękne liczby z tego tytułu będą w Mini Lotto
trzeba mieć trochę szczęścia i swój dzień, są tacy co puszczą coś okazjonalnie i im się od razu trafi
Akurat te liczby są od prezesa to on decyduje które mają wypaść. Piękny przykład tu dzisiaj podał Robal wysłał swoje lotto 6 liczb po około 30 minutach wysłał ch/t sam trafił 19 gdzie było 5 liczb wspólnych prezes wybrał 0/6