Wpisy 4 020 119 – 4 020 218
3 grudnia 2020 22:44 → 4 grudnia 2020 00:29, 100 wpisów
Kiedyś czytałam ze jak dwie osoby w Polsce o tej samej godzinie w różnych miejscowościach puszcza zakład dajmy na to lotto to maszyna daje te same liczby
Obuziara własny i liczby wspólne z cht wykreślić zostawić niewspólne
Adis tak zrobił z mini kiedyś pokazywał na czacie
Adis tak zrobił z mini kiedyś pokazywał na czacie
Gosia to Twoje stale ?
Można jutro każdy z nas wyśle jeden zakład mini lotto około godziny 11 damy skany i zobaczymy jakie liczby maszyna dała ?
Jak się też nie mylę to mm też tak robił u Korna są fotki abudabi89
znaczy że te wszystkie gry to psu o bude, ludzie graja traca znam faceta które przegral cały dorobek życia stoczył się, bo się w porę nie opamiętał, podejrzewam, ze grał w keno, bo tam połynąć można
GTV czyli żeby co wygrał trza zainwestować na kupony po różnych punktach, a po co się głowić nad schematami?
GTV czyli żeby co wygrał trza zainwestować na kupony po różnych punktach, a po co się głowić nad schematami?
Jutro puszczę
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Potem cht
Liczby wspólne wykreślę obadamy to
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Potem cht
Liczby wspólne wykreślę obadamy to
Gosia.. a wczoraj zajrzałem na kalendarz..bo tam mam te numery zapisane..a ile razy ja się w to ograłem....ręce opadają..wałkuje swój stały zakład w Lotto z Plusem...i będzie to będzie..już mi to wszystko MTV..czyli czytaj mnie to .ali...szkoda zdrowia. Kolejny rok za nami prawie..a tu dalej nic..
Idę spać do jutra wszystkim
A co tam jednego słabego sobie zrobię lekarz mówił że papierosy szkodzą whisky nie szkodzi
co dostaniecie od mikolaja w buta w niedziele rano
ja dostaje walkman sony nw 55 i 144 gb miejsca na muze, za 6 stowek
ja dostaje walkman sony nw 55 i 144 gb miejsca na muze, za 6 stowek
rok temu pracowalem z takim i zastanawialem sie kto da numery na mikolaja
kto bedzie tem swietym mikolajem i byly takie
sniety 6 mikolaj 13 23
ten gosciu co ze mna robil lekko sniety i 23 rodzony
6,13,23 warte 4 tys zl za kazde 5 zl
kto bedzie tem swietym mikolajem i byly takie
sniety 6 mikolaj 13 23
ten gosciu co ze mna robil lekko sniety i 23 rodzony
6,13,23 warte 4 tys zl za kazde 5 zl
Vondeoff zagrałam z tą liczbą 22 51 52 53 67 to mialo wypaść i mnie w bambo czarneo zrobili
No cóż-jedną liczbą raczej niewiele można zwojować
...ale nieco zwiększa szanse
...ale nieco zwiększa szanse
Dzisiaj TS na łopatkach. Musi wypłacić 2 miliony dla gracza Lotto bez kumulacji. Musi wypłacić kolejne 2 miliony dla gracza Super Szansy. Musi również wypłacić milion dla gracza Lotto Plus ✌
GTV zapal sobie cytuję
Francuscy naukowcy sugerują, że palacze znacznie rzadziej zakażają się SARS-CoV-2, a jeśli już do tego dojdzie, przebieg COVID-19 jest u nich lżejszy.
To stwierdzenie pozostaje w opozycji wobec oficjalnego stanowiska Światowej Organizacji Zdrowia (WHO), która twierdzi, że palacze są prawdopodobnie bardziej podatni na zakażenie koronawirusem, a ponieważ mają mniejszą pojemność płuc, mogą ciężej przechodzić infekcję
W badaniu przeprowadzonym w szpitalu Salpetriere w Paryżu wzięło udział 480 pacjentów, u których stwierdzono zakażenie koronawirusem SARS-CoV-2. 350 z nich hospitalizowano, pozostali byli leczeni w domu. Okazało się, że w obu grupach liczba palaczy była niewielka – wśród hospitalizowanych (mediana wieku 65 lat) 4 proc., a wśród chorych przebywających w domu (mediana wieku 44 lata) - 5,3 proc.
To oznacza, że liczba palaczy wśród chorych była znacznie niższa niż w populacji ogólnej. Według danych we Francji palaczami jest ok. 40 proc. osób w wieku 44-53 lata i ok. 11,3 proc. w wieku 65-75 lat.
Francuzi planują przeprowadzenie dalszych badań klinicznych, podczas których pierwszoplanowi pracownicy ochrony zdrowia oraz pacjenci hospitalizowani z powodu COVID-19. Także przebywający na oddziałach intensywnej terapii otrzymają plastry nikotynowe.
Francuskie obserwacje pokrywają się z analizami chińskich naukowców. Pod koniec marca w „New England Journal of Medicine” ukazało się badanie pokazujące, że tylko 12,6 proc. z 1000 osób zakażonych koronawirusem w Chinach było palaczami, podczas gdy w populacji ogólnej jest ok. 28 proc. palaczy.
Źródło: Puls Medycyny
Francuscy naukowcy sugerują, że palacze znacznie rzadziej zakażają się SARS-CoV-2, a jeśli już do tego dojdzie, przebieg COVID-19 jest u nich lżejszy.
To stwierdzenie pozostaje w opozycji wobec oficjalnego stanowiska Światowej Organizacji Zdrowia (WHO), która twierdzi, że palacze są prawdopodobnie bardziej podatni na zakażenie koronawirusem, a ponieważ mają mniejszą pojemność płuc, mogą ciężej przechodzić infekcję
W badaniu przeprowadzonym w szpitalu Salpetriere w Paryżu wzięło udział 480 pacjentów, u których stwierdzono zakażenie koronawirusem SARS-CoV-2. 350 z nich hospitalizowano, pozostali byli leczeni w domu. Okazało się, że w obu grupach liczba palaczy była niewielka – wśród hospitalizowanych (mediana wieku 65 lat) 4 proc., a wśród chorych przebywających w domu (mediana wieku 44 lata) - 5,3 proc.
To oznacza, że liczba palaczy wśród chorych była znacznie niższa niż w populacji ogólnej. Według danych we Francji palaczami jest ok. 40 proc. osób w wieku 44-53 lata i ok. 11,3 proc. w wieku 65-75 lat.
Francuzi planują przeprowadzenie dalszych badań klinicznych, podczas których pierwszoplanowi pracownicy ochrony zdrowia oraz pacjenci hospitalizowani z powodu COVID-19. Także przebywający na oddziałach intensywnej terapii otrzymają plastry nikotynowe.
Francuskie obserwacje pokrywają się z analizami chińskich naukowców. Pod koniec marca w „New England Journal of Medicine” ukazało się badanie pokazujące, że tylko 12,6 proc. z 1000 osób zakażonych koronawirusem w Chinach było palaczami, podczas gdy w populacji ogólnej jest ok. 28 proc. palaczy.
Źródło: Puls Medycyny
O ile w przypadku Mini Lotto w sumie nie zależy mu czy ktoś trafi czy nie ... bo wypłaca i tak tyle samo kasy łącznie, podobnie i w Lotto, ale gdy jest już kumulacja, bo bez kumulacji dopłaca do 2 000 000 z własnej kieszeni.
Wednesday 5th December 2018 1,6,13,23,45,56
6 sniety, mikolaj 13, 23 rodzony, 45 koniec wojny
65 tys zl za kazde 5 zl 6,13,23,45
6 sniety, mikolaj 13, 23 rodzony, 45 koniec wojny
65 tys zl za kazde 5 zl 6,13,23,45
Po nocy poślubnej młoda żona chwali się matce:
- Mamo! Zrobiliśmy to 2 razy!
Ta to ma szczęście - pomyślała matka. Po tygodniu córka chwali się matce:
- Mamo! Ostatnio było 8 razy!
- Matka z niedowierzaniem kręci głową. Ale gdy po dwóch tygodniach matka dowiedziała się, że ostatnio było 20 razy kazała mężowi pogadać z zięciem.
- Słuchaj - mówi - musisz się trochę opanować bo mi córkę zmarnujesz!
- Niech się tata nie boi - ona liczy tam i z powrotem...
Idzie pijany gościu po chodniku: jedną nogą po krawężniku, a drugą po asfalcie. Nagle zatrzymuje się i mówi:
- Cholera, 32 lata żyje i nie wiedziałem, że jestem kulawy...
Przychodzi małżeństwo do sklepu z bielizną i mąż się pyta ekspedientki:
- Czy są majtki na wacie?
- Nie, nie ma - odpowiada ekspedientka.
- To chodź Wacia, idziemy - mówi mąż.
- Mamo! Zrobiliśmy to 2 razy!
Ta to ma szczęście - pomyślała matka. Po tygodniu córka chwali się matce:
- Mamo! Ostatnio było 8 razy!
- Matka z niedowierzaniem kręci głową. Ale gdy po dwóch tygodniach matka dowiedziała się, że ostatnio było 20 razy kazała mężowi pogadać z zięciem.
- Słuchaj - mówi - musisz się trochę opanować bo mi córkę zmarnujesz!
- Niech się tata nie boi - ona liczy tam i z powrotem...
Idzie pijany gościu po chodniku: jedną nogą po krawężniku, a drugą po asfalcie. Nagle zatrzymuje się i mówi:
- Cholera, 32 lata żyje i nie wiedziałem, że jestem kulawy...
Przychodzi małżeństwo do sklepu z bielizną i mąż się pyta ekspedientki:
- Czy są majtki na wacie?
- Nie, nie ma - odpowiada ekspedientka.
- To chodź Wacia, idziemy - mówi mąż.
To ladnie...ja to bym chcial chociaz 5 lottona Boze Narodzenie...grzeczny bylem choc troche pelikanow kustoszy brewerow fux mocnych kuflowych...wypilem
Rychfer
B.ciekawe są te wyniki badań
W każdym razie pocieszające jest to,że mamy wybór:
czy zejść na raka,czy na coviad
B.ciekawe są te wyniki badań
W każdym razie pocieszające jest to,że mamy wybór:
czy zejść na raka,czy na coviad
ebany brak kasy dzis wzialem tysiac funtow ale to jest kropla w morzu potrzeb
Ja tam i nic mi nie bierze. w śród moich znajomych w swoich rodzinach też potwierdzają, że niemalący mają pozytywny a palacze nie. Ale to tylko taka moja uwaga, warto to obadać ...
Pewnie że palić właśnie sobie zrobiłem słabiutkiego drinka i od razu lepiej
Kto piję i pali ten niema robali zdrowia wszystkim
Kto piję i pali ten niema robali zdrowia wszystkim
Dzisiaj po wieczornych losowaniach o 21:50, pojawiła się ponadprzeciętna ilość głównych wygranych w grach liczbowych. Mamy tutaj:
a) główną wygraną w Lotto bez kumulacji 2 000 000 zł
b) główną wygraną w Super Szansie, również 2 000 000 zł
c) główną wygraną w Lotto Plus w kwocie 1 000 000 zł
d) 2 główne wygrane w Ekstra Premii, 2 x 100 000 zł
To pierwsza tego typu sytuacja, że pada jednocześnie główna wygrana Lotto, Lotto Plus, Super Szansa i Ekstra Premia.
O ile główne wygrane w Lotto i Lotto Plus pojawiają się dość regularnie (chociaż najczęściej niejednocześnie), o tyle główne wygrane w Super Szansie to prawdziwa rzadkość. Mimo, że byliśmy świadkami podobnej głównej wygranej raptem 4 losowania temu, to często trzeba czekać na nią nawet 500-600 losowań. Do tej pory główna wygrana padła 14 razy na 3282 losowania tej gry.
Z kolei główna wygrana w Ekstra Premię pojawia się średnio raz na około 15 losowań tej gry.
a) główną wygraną w Lotto bez kumulacji 2 000 000 zł
b) główną wygraną w Super Szansie, również 2 000 000 zł
c) główną wygraną w Lotto Plus w kwocie 1 000 000 zł
d) 2 główne wygrane w Ekstra Premii, 2 x 100 000 zł
To pierwsza tego typu sytuacja, że pada jednocześnie główna wygrana Lotto, Lotto Plus, Super Szansa i Ekstra Premia.
O ile główne wygrane w Lotto i Lotto Plus pojawiają się dość regularnie (chociaż najczęściej niejednocześnie), o tyle główne wygrane w Super Szansie to prawdziwa rzadkość. Mimo, że byliśmy świadkami podobnej głównej wygranej raptem 4 losowania temu, to często trzeba czekać na nią nawet 500-600 losowań. Do tej pory główna wygrana padła 14 razy na 3282 losowania tej gry.
Z kolei główna wygrana w Ekstra Premię pojawia się średnio raz na około 15 losowań tej gry.
czy losowanie 956711 w keno będzie jeszcze dziś czy już jutro? Bo do tego gram?
Mój znajomy z Kętrzyna rzucił nagle palenie
Rak niemiał co żreć i zaczoł szukać pożywienia
Po 3 tygodniach od niepalenia zmarł
Powód odcioł pożywienie rakowi i rąk go zeżar
Rak niemiał co żreć i zaczoł szukać pożywienia
Po 3 tygodniach od niepalenia zmarł
Powód odcioł pożywienie rakowi i rąk go zeżar
Gosia dlatego niewolno od razu rzucać palenia bo można skończyć jak mój znajomy
Multipasko myślę ,że ts nie zbiednieje i nie uszczupli mu kieszeń po wypłacie tych wygranych
Kilka razy może wypłacić przecież i tak większość przegrywa a na koniec roku itak lotto będzie liczyć zyski w mld. Zł
2x3/7 1x5/7 1x4/7 a tak to z 3 kosze i mini 4 kosze ogolnie mizeria z pomidorowka
tenet zyletka juz jest, trzeba obejrzec zaraz
jutro 8 albo 18 ale nie 28,
jutro 8 albo 18 ale nie 28,
4 020 168. Gosia__77 2020-12-03 (23:36) Nowy Rok Na Bogato z TS
czy losowanie 956711 w keno będzie jeszcze dziś czy już jutro? Bo do tego gram?
kto rano wstaje temu keno daje
kto rano wstaje temu keno daje
Chce 5 lotto do konca grudnia...kasa nie gra roli...moze byc te 1.5 kola
Tak Rychfer już doszłam do sedna sprawy trochę za dużo zagrane dziś dałam 11 losowań
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- GTV - 183 wpisów
- Biedroneczka1977 - 102 wpisów
- Sebastian_M - 70 wpisów
- Gosia__77 - 67 wpisów
- Mewa - 45 wpisów
- tomi77 - 41 wpisów
- Angierski - 40 wpisów
- waldus - 40 wpisów
- Wędrowca netowy - 32 wpisów
- islandorka30,5 - 30 wpisów
- RT1 - 24 wpisów
- Blyskotka - 21 wpisów
- zgrywus - 13 wpisów
- wizard - 13 wpisów
- kedzior13 - 12 wpisów
- Forsami - 10 wpisów
- bolesl4w - 10 wpisów
- zbigniew g - 10 wpisów
- Vondeoff - 9 wpisów
- bolek31 - 9 wpisów
- panoramix - 8 wpisów
- 191979 - 7 wpisów
- tytoniasz12 - 6 wpisów
- obuziara - 6 wpisów
- RYCHFER - 5 wpisów
- emeryt - 5 wpisów
- multijune177 - 4 wpisów
- Robal_36 - 4 wpisów
- lewy - 3 wpisów
- Pasko - 3 wpisów
albo wstajesz okolo 7 rano i masz stowke albo smacznie spisz i nie masz, wybor jest twoj
Nie dajcie sie w sklepie..u mnie mandarynki stare z nowymy ale takie slodkie jak sasiadka Marta
tylko na tym jednym pomysle pojade caly grudzien i beda kokosy jak jaja Mikolaja
cały dzień prawie cały grałam w keno na mp piątkę tę samą dziś wychodziły same 2/5 3/5 4/5 nie było 5/5
Gosia Pasko już dał Ci tysiaka, ale typować jeszcze nie możesz dopiero z rana po pierwszym losowaniu
Rychfer tak zostało 1 losowanie a chciałam właśnie zatypować już na jutro a tak to nie moge
Gosia__77 to nie ma sensu kłaść się spać, trzeba czekać do rana
Rychfer nie słyszę budzika mój biologiczny mnie budzi ostatnio
Ja to mogę jeszcze : Twoje ostatnie typowanie do losowania nr 956752:
Wczoraj na czysto w realu 52,- na + . Od rana mam te typy na Keno z portfela Pasko, a w realu gram za swoje i z przy czajki i obserwacji
Rychfer dziś grane prawie cały dzień zaczęłam od ok 10.00 rano nie i tylko za Paskowe i wygrane