Wpisy 4 020 093 – 4 020 192
3 grudnia 2020 22:35 → 3 grudnia 2020 23:59, 100 wpisów
Dobrze ze premia w pracy będzie i to jest pewne
I kiedy ja mam wygrać jak promocja za promocją a w promocję losują liczby kombinowane
77 trzymali z szafie 14 dni
Dopiero za tydzień promocja
4 020 089. Gosia__77 powiedz kiedy bydzie ta kulka 35
ktoś ją zabroł do dom
ktoś ją zabroł do dom
Bo kręcą niby ten sam kolor żółty ale to tylko dla niepoznaki
czytam, czytam i nie wierzę
Robal_36 szok
a jakbyś kupił jeszcze za 2 kupony po innych kolekturach i wykreślił wspólne, to uzbierałbyś z pozostałych te co by weszły
Robal_36 szok
a jakbyś kupił jeszcze za 2 kupony po innych kolekturach i wykreślił wspólne, to uzbierałbyś z pozostałych te co by weszły
Multijune szybko nie będzie o jet z 11 30 35 u mnie a 11 30 losowali
4 020 096. Biedroneczka1977 no nie wiem co się to robi z tymi kulkami
kto je chowo
jutro dzwonia do TS i im powiem panowie i panie co robicie z tymi kulkami
kto je chowo
jutro dzwonia do TS i im powiem panowie i panie co robicie z tymi kulkami
Wracam z pracy i się cieszę..nie z tego że wygrałem bo nie wygrałem tylko że mam stały dochód co miesiąc bo całe to granie to Mrzonki albo Szklane Domy Stefana Żeromskiego...ot..tylko i aż rozrywka nie tania i nic więcej...
Obuziara racja nie wiem czy pamiętacie adis tak zrobił i jak się nie mylę to 4/5 weszło w mini
Rychfer celna uwaga, niezłe mają skupienie
Vondeoff - geeralnie ostanio korzystam z trzech, ten pierwszy kupon, to taki zwykly kiosk osiedlowy, drugi, to firmówka, trzeci żaba, w tym trzecim była i 35 i nie powtórzyło żadnej z liczb, a dało 3/6
Znaczy żabka the best jest ?
Vondeoff - geeralnie ostanio korzystam z trzech, ten pierwszy kupon, to taki zwykly kiosk osiedlowy, drugi, to firmówka, trzeci żaba, w tym trzecim była i 35 i nie powtórzyło żadnej z liczb, a dało 3/6
Znaczy żabka the best jest ?
Niby 80 jest ale to tylko nasze złudzenie już mam się w głowach miesza {{hahaha}
4 020 102. GTV no to fajnie
GTV czyli te załozone z góry które nie wpadną powtarzają po różnych kolektórach , a te co maja wpaść, są radziej,
tylko dziwne, bo jeden z kuponów robala był jego własny
tylko dziwne, bo jeden z kuponów robala był jego własny
Kiedyś czytałam ze jak dwie osoby w Polsce o tej samej godzinie w różnych miejscowościach puszcza zakład dajmy na to lotto to maszyna daje te same liczby
Obuziara własny i liczby wspólne z cht wykreślić zostawić niewspólne
Adis tak zrobił z mini kiedyś pokazywał na czacie
Adis tak zrobił z mini kiedyś pokazywał na czacie
Gosia to Twoje stale ?
Można jutro każdy z nas wyśle jeden zakład mini lotto około godziny 11 damy skany i zobaczymy jakie liczby maszyna dała ?
Jak się też nie mylę to mm też tak robił u Korna są fotki abudabi89
znaczy że te wszystkie gry to psu o bude, ludzie graja traca znam faceta które przegral cały dorobek życia stoczył się, bo się w porę nie opamiętał, podejrzewam, ze grał w keno, bo tam połynąć można
GTV czyli żeby co wygrał trza zainwestować na kupony po różnych punktach, a po co się głowić nad schematami?
GTV czyli żeby co wygrał trza zainwestować na kupony po różnych punktach, a po co się głowić nad schematami?
Jutro puszczę
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Potem cht
Liczby wspólne wykreślę obadamy to
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Potem cht
Liczby wspólne wykreślę obadamy to
Gosia.. a wczoraj zajrzałem na kalendarz..bo tam mam te numery zapisane..a ile razy ja się w to ograłem....ręce opadają..wałkuje swój stały zakład w Lotto z Plusem...i będzie to będzie..już mi to wszystko MTV..czyli czytaj mnie to .ali...szkoda zdrowia. Kolejny rok za nami prawie..a tu dalej nic..
Idę spać do jutra wszystkim
A co tam jednego słabego sobie zrobię lekarz mówił że papierosy szkodzą whisky nie szkodzi
co dostaniecie od mikolaja w buta w niedziele rano
ja dostaje walkman sony nw 55 i 144 gb miejsca na muze, za 6 stowek
ja dostaje walkman sony nw 55 i 144 gb miejsca na muze, za 6 stowek
rok temu pracowalem z takim i zastanawialem sie kto da numery na mikolaja
kto bedzie tem swietym mikolajem i byly takie
sniety 6 mikolaj 13 23
ten gosciu co ze mna robil lekko sniety i 23 rodzony
6,13,23 warte 4 tys zl za kazde 5 zl
kto bedzie tem swietym mikolajem i byly takie
sniety 6 mikolaj 13 23
ten gosciu co ze mna robil lekko sniety i 23 rodzony
6,13,23 warte 4 tys zl za kazde 5 zl
Vondeoff zagrałam z tą liczbą 22 51 52 53 67 to mialo wypaść i mnie w bambo czarneo zrobili
No cóż-jedną liczbą raczej niewiele można zwojować
...ale nieco zwiększa szanse
...ale nieco zwiększa szanse
Dzisiaj TS na łopatkach. Musi wypłacić 2 miliony dla gracza Lotto bez kumulacji. Musi wypłacić kolejne 2 miliony dla gracza Super Szansy. Musi również wypłacić milion dla gracza Lotto Plus ✌
GTV zapal sobie cytuję
Francuscy naukowcy sugerują, że palacze znacznie rzadziej zakażają się SARS-CoV-2, a jeśli już do tego dojdzie, przebieg COVID-19 jest u nich lżejszy.
To stwierdzenie pozostaje w opozycji wobec oficjalnego stanowiska Światowej Organizacji Zdrowia (WHO), która twierdzi, że palacze są prawdopodobnie bardziej podatni na zakażenie koronawirusem, a ponieważ mają mniejszą pojemność płuc, mogą ciężej przechodzić infekcję
W badaniu przeprowadzonym w szpitalu Salpetriere w Paryżu wzięło udział 480 pacjentów, u których stwierdzono zakażenie koronawirusem SARS-CoV-2. 350 z nich hospitalizowano, pozostali byli leczeni w domu. Okazało się, że w obu grupach liczba palaczy była niewielka – wśród hospitalizowanych (mediana wieku 65 lat) 4 proc., a wśród chorych przebywających w domu (mediana wieku 44 lata) - 5,3 proc.
To oznacza, że liczba palaczy wśród chorych była znacznie niższa niż w populacji ogólnej. Według danych we Francji palaczami jest ok. 40 proc. osób w wieku 44-53 lata i ok. 11,3 proc. w wieku 65-75 lat.
Francuzi planują przeprowadzenie dalszych badań klinicznych, podczas których pierwszoplanowi pracownicy ochrony zdrowia oraz pacjenci hospitalizowani z powodu COVID-19. Także przebywający na oddziałach intensywnej terapii otrzymają plastry nikotynowe.
Francuskie obserwacje pokrywają się z analizami chińskich naukowców. Pod koniec marca w „New England Journal of Medicine” ukazało się badanie pokazujące, że tylko 12,6 proc. z 1000 osób zakażonych koronawirusem w Chinach było palaczami, podczas gdy w populacji ogólnej jest ok. 28 proc. palaczy.
Źródło: Puls Medycyny
Francuscy naukowcy sugerują, że palacze znacznie rzadziej zakażają się SARS-CoV-2, a jeśli już do tego dojdzie, przebieg COVID-19 jest u nich lżejszy.
To stwierdzenie pozostaje w opozycji wobec oficjalnego stanowiska Światowej Organizacji Zdrowia (WHO), która twierdzi, że palacze są prawdopodobnie bardziej podatni na zakażenie koronawirusem, a ponieważ mają mniejszą pojemność płuc, mogą ciężej przechodzić infekcję
W badaniu przeprowadzonym w szpitalu Salpetriere w Paryżu wzięło udział 480 pacjentów, u których stwierdzono zakażenie koronawirusem SARS-CoV-2. 350 z nich hospitalizowano, pozostali byli leczeni w domu. Okazało się, że w obu grupach liczba palaczy była niewielka – wśród hospitalizowanych (mediana wieku 65 lat) 4 proc., a wśród chorych przebywających w domu (mediana wieku 44 lata) - 5,3 proc.
To oznacza, że liczba palaczy wśród chorych była znacznie niższa niż w populacji ogólnej. Według danych we Francji palaczami jest ok. 40 proc. osób w wieku 44-53 lata i ok. 11,3 proc. w wieku 65-75 lat.
Francuzi planują przeprowadzenie dalszych badań klinicznych, podczas których pierwszoplanowi pracownicy ochrony zdrowia oraz pacjenci hospitalizowani z powodu COVID-19. Także przebywający na oddziałach intensywnej terapii otrzymają plastry nikotynowe.
Francuskie obserwacje pokrywają się z analizami chińskich naukowców. Pod koniec marca w „New England Journal of Medicine” ukazało się badanie pokazujące, że tylko 12,6 proc. z 1000 osób zakażonych koronawirusem w Chinach było palaczami, podczas gdy w populacji ogólnej jest ok. 28 proc. palaczy.
Źródło: Puls Medycyny
O ile w przypadku Mini Lotto w sumie nie zależy mu czy ktoś trafi czy nie ... bo wypłaca i tak tyle samo kasy łącznie, podobnie i w Lotto, ale gdy jest już kumulacja, bo bez kumulacji dopłaca do 2 000 000 z własnej kieszeni.
Wednesday 5th December 2018 1,6,13,23,45,56
6 sniety, mikolaj 13, 23 rodzony, 45 koniec wojny
65 tys zl za kazde 5 zl 6,13,23,45
6 sniety, mikolaj 13, 23 rodzony, 45 koniec wojny
65 tys zl za kazde 5 zl 6,13,23,45
Po nocy poślubnej młoda żona chwali się matce:
- Mamo! Zrobiliśmy to 2 razy!
Ta to ma szczęście - pomyślała matka. Po tygodniu córka chwali się matce:
- Mamo! Ostatnio było 8 razy!
- Matka z niedowierzaniem kręci głową. Ale gdy po dwóch tygodniach matka dowiedziała się, że ostatnio było 20 razy kazała mężowi pogadać z zięciem.
- Słuchaj - mówi - musisz się trochę opanować bo mi córkę zmarnujesz!
- Niech się tata nie boi - ona liczy tam i z powrotem...
Idzie pijany gościu po chodniku: jedną nogą po krawężniku, a drugą po asfalcie. Nagle zatrzymuje się i mówi:
- Cholera, 32 lata żyje i nie wiedziałem, że jestem kulawy...
Przychodzi małżeństwo do sklepu z bielizną i mąż się pyta ekspedientki:
- Czy są majtki na wacie?
- Nie, nie ma - odpowiada ekspedientka.
- To chodź Wacia, idziemy - mówi mąż.
- Mamo! Zrobiliśmy to 2 razy!
Ta to ma szczęście - pomyślała matka. Po tygodniu córka chwali się matce:
- Mamo! Ostatnio było 8 razy!
- Matka z niedowierzaniem kręci głową. Ale gdy po dwóch tygodniach matka dowiedziała się, że ostatnio było 20 razy kazała mężowi pogadać z zięciem.
- Słuchaj - mówi - musisz się trochę opanować bo mi córkę zmarnujesz!
- Niech się tata nie boi - ona liczy tam i z powrotem...
Idzie pijany gościu po chodniku: jedną nogą po krawężniku, a drugą po asfalcie. Nagle zatrzymuje się i mówi:
- Cholera, 32 lata żyje i nie wiedziałem, że jestem kulawy...
Przychodzi małżeństwo do sklepu z bielizną i mąż się pyta ekspedientki:
- Czy są majtki na wacie?
- Nie, nie ma - odpowiada ekspedientka.
- To chodź Wacia, idziemy - mówi mąż.
To ladnie...ja to bym chcial chociaz 5 lottona Boze Narodzenie...grzeczny bylem choc troche pelikanow kustoszy brewerow fux mocnych kuflowych...wypilem
Rychfer
B.ciekawe są te wyniki badań
W każdym razie pocieszające jest to,że mamy wybór:
czy zejść na raka,czy na coviad
B.ciekawe są te wyniki badań
W każdym razie pocieszające jest to,że mamy wybór:
czy zejść na raka,czy na coviad
ebany brak kasy dzis wzialem tysiac funtow ale to jest kropla w morzu potrzeb
Ja tam i nic mi nie bierze. w śród moich znajomych w swoich rodzinach też potwierdzają, że niemalący mają pozytywny a palacze nie. Ale to tylko taka moja uwaga, warto to obadać ...
Pewnie że palić właśnie sobie zrobiłem słabiutkiego drinka i od razu lepiej
Kto piję i pali ten niema robali zdrowia wszystkim
Kto piję i pali ten niema robali zdrowia wszystkim
Dzisiaj po wieczornych losowaniach o 21:50, pojawiła się ponadprzeciętna ilość głównych wygranych w grach liczbowych. Mamy tutaj:
a) główną wygraną w Lotto bez kumulacji 2 000 000 zł
b) główną wygraną w Super Szansie, również 2 000 000 zł
c) główną wygraną w Lotto Plus w kwocie 1 000 000 zł
d) 2 główne wygrane w Ekstra Premii, 2 x 100 000 zł
To pierwsza tego typu sytuacja, że pada jednocześnie główna wygrana Lotto, Lotto Plus, Super Szansa i Ekstra Premia.
O ile główne wygrane w Lotto i Lotto Plus pojawiają się dość regularnie (chociaż najczęściej niejednocześnie), o tyle główne wygrane w Super Szansie to prawdziwa rzadkość. Mimo, że byliśmy świadkami podobnej głównej wygranej raptem 4 losowania temu, to często trzeba czekać na nią nawet 500-600 losowań. Do tej pory główna wygrana padła 14 razy na 3282 losowania tej gry.
Z kolei główna wygrana w Ekstra Premię pojawia się średnio raz na około 15 losowań tej gry.
a) główną wygraną w Lotto bez kumulacji 2 000 000 zł
b) główną wygraną w Super Szansie, również 2 000 000 zł
c) główną wygraną w Lotto Plus w kwocie 1 000 000 zł
d) 2 główne wygrane w Ekstra Premii, 2 x 100 000 zł
To pierwsza tego typu sytuacja, że pada jednocześnie główna wygrana Lotto, Lotto Plus, Super Szansa i Ekstra Premia.
O ile główne wygrane w Lotto i Lotto Plus pojawiają się dość regularnie (chociaż najczęściej niejednocześnie), o tyle główne wygrane w Super Szansie to prawdziwa rzadkość. Mimo, że byliśmy świadkami podobnej głównej wygranej raptem 4 losowania temu, to często trzeba czekać na nią nawet 500-600 losowań. Do tej pory główna wygrana padła 14 razy na 3282 losowania tej gry.
Z kolei główna wygrana w Ekstra Premię pojawia się średnio raz na około 15 losowań tej gry.
czy losowanie 956711 w keno będzie jeszcze dziś czy już jutro? Bo do tego gram?
Mój znajomy z Kętrzyna rzucił nagle palenie
Rak niemiał co żreć i zaczoł szukać pożywienia
Po 3 tygodniach od niepalenia zmarł
Powód odcioł pożywienie rakowi i rąk go zeżar
Rak niemiał co żreć i zaczoł szukać pożywienia
Po 3 tygodniach od niepalenia zmarł
Powód odcioł pożywienie rakowi i rąk go zeżar
Gosia dlatego niewolno od razu rzucać palenia bo można skończyć jak mój znajomy
Multipasko myślę ,że ts nie zbiednieje i nie uszczupli mu kieszeń po wypłacie tych wygranych
Kilka razy może wypłacić przecież i tak większość przegrywa a na koniec roku itak lotto będzie liczyć zyski w mld. Zł
2x3/7 1x5/7 1x4/7 a tak to z 3 kosze i mini 4 kosze ogolnie mizeria z pomidorowka
tenet zyletka juz jest, trzeba obejrzec zaraz
jutro 8 albo 18 ale nie 28,
jutro 8 albo 18 ale nie 28,
4 020 168. Gosia__77 2020-12-03 (23:36) Nowy Rok Na Bogato z TS
czy losowanie 956711 w keno będzie jeszcze dziś czy już jutro? Bo do tego gram?
kto rano wstaje temu keno daje
kto rano wstaje temu keno daje