Test do Lotto de na NIE.
> 5,8,15,20,26,31,33,35,38,43,48. ... 2 <
Województwo łódzkie: pojawiły się 228 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 267 nowe przypadki koronawirusa.
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 3 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Zachorowania na koronawirusa w Polsce
Kurka nie dali wygrać.. Wysłane 13 listopada na 14 a tu uja
Tomi wkrótce dadzą wygrać tylko trzeba grać ?
Arczibalik73
835 dobre ? ? ?
Województwo warmińsko-mazurskie: pojawiły się 3 nowe śmiertelne przypadki koronawirusa.
Arczibalik73 dziś pojedziemy z Mini na ostro

Seb to ty??
Islande orka Dziwne pytania zadajesz mam z tobą dziecko a ty się pytasz czy to jestem ja nieprawdopodobne pytania
Czy ja do tego człowieka jestem podobny ?
Maseczka maseczką ale nie ta czupryna i nie te ubrania ? ? ?
w keno wygrałem 6200 suchar
A to to chyba jest Walduś tak przynajmniej pisał
Czy to ty czy nie? Bo nie oglądam polskich szmir wiec może nie w temacie jestem...
Nie śmiejcie się z biednego waldusia
To nie jestem ja ani tu ani tu
To Waldi{
a to sorry no to on

Ja tylko umieściłem to zdjęcie bo chciałem się spytać Waldusia czy to jest on czy nie A wartość powiedział że to jest jego zdjęcie
Seb miałeś dać skan trzonka
W multi o 14:00 nic powtórzyłem na wieczór
Walduś Napisz coś o tym zdjęciu bo ja już nie mogę wytrzymać
Seb mówiłam, tu nie puszczaj
Wszyscy myślą że na tym zdjęciu i na tym drugim to jestem ja Weź to Zdemontuj albo napisz coś konkretnego bo nie dam sobie z tym rady
Waldi ratuj kolegę bo popuści
I będzie go czuć na całej zielonej
OC i jak ja mam z tobą pracować Powiedz w tej pracy przecież byśmy się ze śmiechu to się popłakali i nic byśmy nie sprzedali
Wrzucę swoje zdjęcie
Ale co zęby, na koszt państwa w kryminale zrobili
No chłopaki was dwóch i leżę i kwicze
Osa facet nie musi być piękny ? ?
Sebastian a te selfi to twoje?

djbb typował(a) za
20 zł w
Keno na losowanie nr
956344 i trafił(a)
2500 zł 4 018 839. Sebastian_M witaj tak tak dzisiaj jedziemy w mini lotka multika odstawiamy na dalsze tory
Może być brzydki i głupi najważniejszy trzonek jest
GTV A skąd masz mnie ? ? ? ?
Znalazłem jak pracujesz w firmie
Osa to po co wzięłaś sobie i brzydkiego i głupiego ?
No właśnie kręcił się jakiś gościu ostatnio jak pracowałem a nie wiedziałem że to ty ?
Ok lecę zaraz Iza z pracy wróci muszę obiad wstawić
Do losowania
4 018 839. Sebastian_M 2020-12-02 (16:11) Atakujemy Mini Lotto !!!
Arczibalik73
835 dobre tak dobre takie coas znalazłem w tych kabaretach i misie nasuneła mysl taka ze fakt faktem to jest teraz tez i na czasie w dobie tego koronowirusa tez brakuje łozek, itd, nic sie od tamtego czasu praktycznie w szpitalach niezmienilo poza tylko obsługa chyba
Osa i co Ty teraz zrobisz ?
Arczibalik73 pasuje tak jakby to było nagrywane teraz
Arczibalik73 co robiłeś cały dzień?
Gtv jakie liczby dałeś do keno na ta wielka wygrana ?
1,2,3,4,5
5 zakładów x10?????
a w szpitalach tak jest, do dzisiaj, ludzie leza na korytarzu zeby po kilkunastu gpodzinach mugł sie dostac na sale, normalnie, przed chwila mojej kuzynki maz wrocil ze szpitala trafil tam, w poniedziałek przed poludniem, z lekkim wylewem, jak to okreslili z pogotowia i pozniej lekarze w szpitalu, cała rodzina tu w polsce postawiona na nogi, kuzynk9i maz ma 70 lat, iniema jednej nerki, , jest po wypadku, w pracy kiedys tam i jest na emeryturze juz kilka lat, trafil do szpitala i lezał na korytazu dopiero po kilku godzinach trafil na sale na ojom, i lezał z kovidowcami, na szczescie nie ma kovida, test miał robiony az 2 razy na covid 19, nie wykazało zarazenia pomiimo ze on tez ma cos tam z plucami, oraz ma padaczke,, gosc fajny ale chory jest, , ale dzisiaj wrocil do domu niedawno go pogotowie przywiozło, bardzo jest zadowolony ze jest w domu własnie z nim rozmawiałem telefonicznie bo kuzynka dzwoniła ze juz jest w domu
dostałam dobre liczby do keno z cht
Ja tylko typuje 1,2,3,4,5 w keno na stawkach
4 018 911. Sebastian_M 2020-12-02 (17:03) Atakujemy Mini Lotto !!!
Arczibalik73 co robiłeś cały dzień?
to zalezy, no w domu mam rózne zeczy do zrobienia nie siedze darmo, zaraz tez zjem obiadio kolacje , i lece do piwnicy troche drzewa urabać i wegla musze przyniesc pozniej do jakiegos sklepu skoczyć po wode mineralna, bo musze miec do lekow, po droze do kolektury,i pewnie gdzies przed lotkiem powinienem byc spowrotem w domu juz
Biedronko to było 1,2,3,4,5
5 zakładów x5
4 018 917. GTV rozczaruje coe ale takie liczby raczej w keno niewychodza pod rzad mmoze co druga ale nie w ten sposób
Arczi właśnie na nich trafiłem 6200
Może 8 mini maszyna na sobotę... Zamiast lotto?
4 018 921. GTV tak kiedy takie liczby wyszły bo sledze keno ale niewidziałem zeby cos takiego wyszło
Arczi

4 018 921. GTV no to ale niewidzoiałem zeby takie cyferki padły pod rzad , a to w keno tez jest taka tabelka, nawet niewiedziałem no teraz widze dzieki, noto próbuj dalej moze i sie CI jeszcze raz poszczesci,
aha sebastian dzisiaj do mini wyszło mi az 14 liczb na tak, które moga sie pojawića system mozesz tylko zrobić na 12 liczb wiec jak to zrobić zeby wszystkie zagrały w danym losowaniu,
chyba na mini bedzie trzeba ulozyc wiecej ukladów z nich tak aby razem wystapily m lub puscic je w 3 ukladach
Arczi takie mapki są też do keno
Teraz albo popłynę albo wpadnie 50.000
4 018 930. GTV no widzisz ja tego niewiedziałem poniewaz ja z takich ustrojstw nie korzystam w zadnej grze, ja typuje sam sobie i to co typuje tym gram, zadnych takich pomocy dodatkowych
Keno tak dla zabawy se typuje